Bölgelerden sonra sunucumuzun en favorileri

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Bölgelerden sonra sunucumuzun en favorileri

Mesaj gönderen DavuTT »

yanılıyorsun muho en iyi şifacı yetenekleri en iyi kullanan şifacıdır örneğin arkadaş maxşifanın çok iyi ws attığını dile getirmiş fakat o itemlemi yoksa yeteneklemi yapıyor bilemem en iyi şifalarda onunda ismini yazmışdım denk gelirsem bi ws atmak isterim gücünü sınarım zırhı + kazanç sağlıyor o kadar

klan yada ws ci şifa fark etmez bni hiç ibni itemle gördün mü muho ibnisiz adam öldürttüğümü
...
Kullanıcı avatarı
Karabasanci
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Karabasanci »

o da doğru fakat oyrum yapmayı biLmiyorlar yanlış yöne sapıyor konu. sende daha iyi şifa kuLLanan görmedim bak sunucuda unutma bunu da max şifa vs. hikaye :)
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DavuTT »

bak şifacıyı herkes kullanıorda bir kaç açığı var onları sanada sölemedim seni 40 kudretin varken bnmde 20 nasıl yendiğim örneğin bu püf noktalar hala anlayamadın demi nasıl yendiğimi :D
...
Kullanıcı avatarı
Dadawa
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Dadawa »

DavuTT yazdı:bak şifacıyı herkes kullanıorda bir kaç açığı var onları sanada sölemedim seni 40 kudretin varken bnmde 20 nasıl yendiğim örneğin bu püf noktalar hala anlayamadın demi nasıl yendiğimi :D

Adaşşşşşşşşş
Sussss
Sırrımızı açıklamaaaa
Resim

Dilencixdavar
Kullanıcı avatarı
ozgur145353
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen ozgur145353 »

Aken yorumlarından dolayı tesekkür ediyorum her gece metor yaptıgım showladan birtanesiydi sana denk gelmis yazmısın :) karabasancı sana gelince üzerimde cok iyi ws itemleri yok zırhımı yksek tutup gerisi yetenek isidir ,iyi sifa iyilestimesi yüksek olan sifa demisin yanılıyorsun eger öyle diyorsan sunucuda iyilestimesi ve büyü kritigi benden yüksek olan yoktur, kanıt isteyeceksin özelime msn adresini gönder tüm fotoları sana gösterim.
Maxsifa

Bedelesareti
Kullanıcı avatarı
Karabasanci
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

DavuTT yazdı:bak şifacıyı herkes kullanıorda bir kaç açığı var onları sanada sölemedim seni 40 kudretin varken bnmde 20 nasıl yendiğim örneğin bu püf noktalar hala anlayamadın demi nasıl yendiğimi :D
bi süre oyunda yokum kısa bi süre 2 ay kdr ama foruma girerim,bana özel msj olarak kudret işini anlatırsan sewinirim :)
ya da bn senin ararım telefondan :)
Kullanıcı avatarı
Karabasanci
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

ozgur145353 yazdı:Aken yorumlarından dolayı tesekkür ediyorum her gece metor yaptıgım showladan birtanesiydi sana denk gelmis yazmısın :) karabasancı sana gelince üzerimde cok iyi ws itemleri yok zırhımı yksek tutup gerisi yetenek isidir ,iyi sifa iyilestimesi yüksek olan sifa demisin yanılıyorsun eger öyle diyorsan sunucuda iyilestimesi ve büyü kritigi benden yüksek olan yoktur, kanıt isteyeceksin özelime msn adresini gönder tüm fotoları sana gösterim.

fundi zırh bana düşsün bu sefer sen bni geçemezsin ;)
birincimisafir
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen birincimisafir »

ozgur145353 yazdı:Aken yorumlarından dolayı tesekkür ediyorum her gece metor yaptıgım showladan birtanesiydi sana denk gelmis yazmısın :) karabasancı sana gelince üzerimde cok iyi ws itemleri yok zırhımı yksek tutup gerisi yetenek isidir ,iyi sifa iyilestimesi yüksek olan sifa demisin yanılıyorsun eger öyle diyorsan sunucuda iyilestimesi ve büyü kritigi benden yüksek olan yoktur, kanıt isteyeceksin özelime msn adresini gönder tüm fotoları sana gösterim.
max adammı oLdn ? pc Snn 37 Lw nın hatıLarım amele :D adamm oLmuş cazqırlarla takıla takıla qq :roll:
Xbypence Bloodxsawyer

BmW AşK MeZaRda BiTer
Kullanıcı avatarı
Karabasanci
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Allah iyiliğini versin senin gibilerde oLmasa nasıL eğlenecez yaw :)
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DavuTT »

Karabasanci yazdı:

fundi zırh bana düşsün bu sefer sen bni geçemezsin ;)
katılıyorum zırh düşerse sana sen uçarsın fakat gene keserim seni :lol: bak hiç yorulma özelle falan anlatam sana snn 40 kudretin varken işini garantiye aldım diorsun boşluyorsun vuruşlarına bakmıyorsun o sırada ben vuruşumu değiştiriyorum şifa tam vuracakken hasar alırsa vuramaz :) bu yüzden ayarını tutturup tam sen vuracakken ben vuruyorum ve bir kaç vuruşun boşa gidiyor az alıştırma yparsan ne zaman vuracağını kestirebilirsin

ve birde canını iyi kullan öyle bir canda can baskı oyunda olan ufak bir sebebden dolayı kritik iyileştirme gelsin sana :D bilgilerimi paylaşırım ben yeterki nankörlük yapmasınlar
...

“Genel Sohbet” sayfasına dön