Sığınak Yaratıkları Kesimi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HardBoys
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Re: Sığınak Yaratıkları Kesimi

Mesaj gönderen HardBoys »

Tebrikler.Emeğinize Sağlık
Hardboys-Muslumrap
Hardbaby-Fordboyard
║▌│█│║▌║││█║║▌│
ORIGINALPROFILE®
Resim

Kod: Tümünü seç

http://www.facebook.com/turkish.revenge.brigade
Resim
Kullanıcı avatarı
Gltsry
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Şehr-i İstanbul

Mesaj gönderen Gltsry »

MykonS yazdı:Düşünen admı neden kesmediniz düşünen motorinden falan daha zor sanırsam ??

Düşünen Adam İçin Sanırsam 1 Tank 1 tanede yarı tank lazım. Ee biz zaten 4 büyücü ile giriyoruz :)

Normalde Savaşçı alıp keserdik fakat Gerek Duymuyoruz kesip napacaz =) Zaten Oluşturduğum Videonun Sonundada Bunun Sebebini Yazdım. :)

Ayrıca Yorumlar İçin Teşekkürler :)
Kullanıcı avatarı
astalavista
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen astalavista »

Gltsry yazdı:
MykonS yazdı:Düşünen admı neden kesmediniz düşünen motorinden falan daha zor sanırsam ??

Düşünen Adam İçin Sanırsam 1 Tank 1 tanede yarı tank lazım. Ee biz zaten 4 büyücü ile giriyoruz :)

Normalde Savaşçı alıp keserdik fakat Gerek Duymuyoruz kesip napacaz =) Zaten Oluşturduğum Videonun Sonundada Bunun Sebebini Yazdım. :)

Dusunen adama tankmı gerek== :mrgreen: Şaka yapıyor olmalısın. :mrgreen: Dusunen adama tank ıle gırısırsen sıfacılara kudret ıksırı dayanmaz.(Denedik) Dusunen adamı aynı motorın gıbı 2 buyucu arada oynatıp kesıyoruz biz :mrgreen: Bence motorınden daha kolay dusunen adam :mrgreen: Verdıgı ıtemler çöp zati bana tek ıtem fevzı kolye düştü :mrgreen:
...

Astalan

XxASTALANxX

AsTaLaNxxİnTiKaM
Kullanıcı avatarı
Firelife
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Firelife »

Düşünene tank gerekmez, Birde neden şaheserli adam alıyorlar onu açıklamak istiyorum hem verdiği efsun hemde en önemlisi motorin veya düşünen adamı 4 büyü+2 şifa ile kesmek için kudrete ihtiyacınız var biliyorsunuz kudret dolduramıyacaksınız motorin veya düşünen kesiminde Hem ashab hemde ejderin kudret rejenarsyonu oldugu için birde medi açarsan medi 1 se her kudret dolarken yüzde 3 yüzde 4 civarı dolar bu nedenle kudretini hesaplı harcarsan asla bitmez.Meditasyona 5 verirsen bu senin için daha iyi olur.
Kullanıcı avatarı
Gltsry
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Şehr-i İstanbul

Mesaj gönderen Gltsry »

astalavista yazdı:
Gltsry yazdı:

Dusunen adama tankmı gerek== :mrgreen: Şaka yapıyor olmalısın. :mrgreen: Dusunen adama tank ıle gırısırsen sıfacılara kudret ıksırı dayanmaz.(Denedik) Dusunen adamı aynı motorın gıbı 2 buyucu arada oynatıp kesıyoruz biz :mrgreen: Bence motorınden daha kolay dusunen adam :mrgreen: Verdıgı ıtemler çöp zati bana tek ıtem fevzı kolye düştü :mrgreen:
Firelife yazdı:Düşünene tank gerekmez, Birde neden şaheserli adam alıyorlar onu açıklamak istiyorum hem verdiği efsun hemde en önemlisi motorin veya düşünen adamı 4 büyü+2 şifa ile kesmek için kudrete ihtiyacınız var biliyorsunuz kudret dolduramıyacaksınız motorin veya düşünen kesiminde Hem ashab hemde ejderin kudret rejenarsyonu oldugu için birde medi açarsan medi 1 se her kudret dolarken yüzde 3 yüzde 4 civarı dolar bu nedenle kudretini hesaplı harcarsan asla bitmez.Meditasyona 5 verirsen bu senin için daha iyi olur.
Düşünene Tankın Gerekmediğini Bilmiyordum :)Tanıdığım Herkes Tank Gerektiğini Söylüyordu.

Her Neyse Yorumlarınız İçin Teşekkürler Videoma Ekleme Yapabilirim belki düşüneni.
Kullanıcı avatarı
astalavista
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen astalavista »

Firelife yazdı:Düşünene tank gerekmez, Birde neden şaheserli adam alıyorlar onu açıklamak istiyorum hem verdiği efsun hemde en önemlisi motorin veya düşünen adamı 4 büyü+2 şifa ile kesmek için kudrete ihtiyacınız var biliyorsunuz kudret dolduramıyacaksınız motorin veya düşünen kesiminde Hem ashab hemde ejderin kudret rejenarsyonu oldugu için birde medi açarsan medi 1 se her kudret dolarken yüzde 3 yüzde 4 civarı dolar bu nedenle kudretini hesaplı harcarsan asla bitmez.Meditasyona 5 verirsen bu senin için daha iyi olur.
Adamlar ejder li büyücüyü kudret rejenerasyonu için degil.Uzerındekı efsunlar ıcın alıyorlar.Senın kudretın dıger adamları ılgılendırmez.Kudretın bıttıgı zaman kudret ıksırı ıcıcek olan sensın onlar değil :mrgreen: Kudret ıksırn yoksada adamlardan bayagı laf yersın bu sımdımı soylenır dıye :mrgreen:
...

Astalan

XxASTALANxX

AsTaLaNxxİnTiKaM

“Genel Etkileşim” sayfasına dön