Sığınak Yaratıkları Kesimi
Re: Sığınak Yaratıkları Kesimi
Tebrikler.Emeğinize Sağlık
Hardboys-Muslumrap
Hardbaby-Fordboyard
║▌│█│║▌║││█║║▌│
ORIGINALPROFILE®

Hardbaby-Fordboyard
║▌│█│║▌║││█║║▌│
ORIGINALPROFILE®

Kod: Tümünü seç
http://www.facebook.com/turkish.revenge.brigade
Kod: Tümünü seç

- Gltsry
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Şehr-i İstanbul
MykonS yazdı:Düşünen admı neden kesmediniz düşünen motorinden falan daha zor sanırsam ??
Düşünen Adam İçin Sanırsam 1 Tank 1 tanede yarı tank lazım. Ee biz zaten 4 büyücü ile giriyoruz
Normalde Savaşçı alıp keserdik fakat Gerek Duymuyoruz kesip napacaz
Ayrıca Yorumlar İçin Teşekkürler
- astalavista
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Dusunen adama tankmı gerek== :mrgreen: Şaka yapıyor olmalısın. :mrgreen: Dusunen adama tank ıle gırısırsen sıfacılara kudret ıksırı dayanmaz.(Denedik) Dusunen adamı aynı motorın gıbı 2 buyucu arada oynatıp kesıyoruz biz :mrgreen: Bence motorınden daha kolay dusunen adam :mrgreen: Verdıgı ıtemler çöp zati bana tek ıtem fevzı kolye düştü :mrgreen:Gltsry yazdı:MykonS yazdı:Düşünen admı neden kesmediniz düşünen motorinden falan daha zor sanırsam ??
Düşünen Adam İçin Sanırsam 1 Tank 1 tanede yarı tank lazım. Ee biz zaten 4 büyücü ile giriyoruz
Normalde Savaşçı alıp keserdik fakat Gerek Duymuyoruz kesip napacazZaten Oluşturduğum Videonun Sonundada Bunun Sebebini Yazdım.
...
Astalan
XxASTALANxX
AsTaLaNxxİnTiKaM
Astalan
XxASTALANxX
AsTaLaNxxİnTiKaM
- Firelife
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Düşünene tank gerekmez, Birde neden şaheserli adam alıyorlar onu açıklamak istiyorum hem verdiği efsun hemde en önemlisi motorin veya düşünen adamı 4 büyü+2 şifa ile kesmek için kudrete ihtiyacınız var biliyorsunuz kudret dolduramıyacaksınız motorin veya düşünen kesiminde Hem ashab hemde ejderin kudret rejenarsyonu oldugu için birde medi açarsan medi 1 se her kudret dolarken yüzde 3 yüzde 4 civarı dolar bu nedenle kudretini hesaplı harcarsan asla bitmez.Meditasyona 5 verirsen bu senin için daha iyi olur.
- Gltsry
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Şehr-i İstanbul
astalavista yazdı:Dusunen adama tankmı gerek== :mrgreen: Şaka yapıyor olmalısın. :mrgreen: Dusunen adama tank ıle gırısırsen sıfacılara kudret ıksırı dayanmaz.(Denedik) Dusunen adamı aynı motorın gıbı 2 buyucu arada oynatıp kesıyoruz biz :mrgreen: Bence motorınden daha kolay dusunen adam :mrgreen: Verdıgı ıtemler çöp zati bana tek ıtem fevzı kolye düştü :mrgreen:Gltsry yazdı:MykonS yazdı:Düşünen admı neden kesmediniz düşünen motorinden falan daha zor sanırsam ??
Normalde Savaşçı alıp keserdik fakat Gerek Duymuyoruz kesip napacazZaten Oluşturduğum Videonun Sonundada Bunun Sebebini Yazdım.
Düşünene Tankın Gerekmediğini BilmiyordumFirelife yazdı:Düşünene tank gerekmez, Birde neden şaheserli adam alıyorlar onu açıklamak istiyorum hem verdiği efsun hemde en önemlisi motorin veya düşünen adamı 4 büyü+2 şifa ile kesmek için kudrete ihtiyacınız var biliyorsunuz kudret dolduramıyacaksınız motorin veya düşünen kesiminde Hem ashab hemde ejderin kudret rejenarsyonu oldugu için birde medi açarsan medi 1 se her kudret dolarken yüzde 3 yüzde 4 civarı dolar bu nedenle kudretini hesaplı harcarsan asla bitmez.Meditasyona 5 verirsen bu senin için daha iyi olur.
Her Neyse Yorumlarınız İçin Teşekkürler Videoma Ekleme Yapabilirim belki düşüneni.
- astalavista
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Adamlar ejder li büyücüyü kudret rejenerasyonu için degil.Uzerındekı efsunlar ıcın alıyorlar.Senın kudretın dıger adamları ılgılendırmez.Kudretın bıttıgı zaman kudret ıksırı ıcıcek olan sensın onlar değil :mrgreen: Kudret ıksırn yoksada adamlardan bayagı laf yersın bu sımdımı soylenır dıye :mrgreen:Firelife yazdı:Düşünene tank gerekmez, Birde neden şaheserli adam alıyorlar onu açıklamak istiyorum hem verdiği efsun hemde en önemlisi motorin veya düşünen adamı 4 büyü+2 şifa ile kesmek için kudrete ihtiyacınız var biliyorsunuz kudret dolduramıyacaksınız motorin veya düşünen kesiminde Hem ashab hemde ejderin kudret rejenarsyonu oldugu için birde medi açarsan medi 1 se her kudret dolarken yüzde 3 yüzde 4 civarı dolar bu nedenle kudretini hesaplı harcarsan asla bitmez.Meditasyona 5 verirsen bu senin için daha iyi olur.
...
Astalan
XxASTALANxX
AsTaLaNxxİnTiKaM
Astalan
XxASTALANxX
AsTaLaNxxİnTiKaM