Veda ;)

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
QMuSaMeQ
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Veda ;)

Mesaj gönderen QMuSaMeQ »

yeska46 yazdı:Kendine iyi bak Kabom.Hayatında başarılar dilerim.RebelxYeska ;)

Resim

Kopyalama ve Foto Montajla Çok iLqiLisin heraLde yeSka :twisted: aMa oNlar Daha Hiç Bişi ;)

ReeL 'de Başarılar DileRim Canerim ...
%LaStMoHiCaaN % YakamozxJustice % Lastmohikan %

%^_^iSmaiL ^_^ % ;)
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!

YaKaMoZ aiLeSi ;)
Kullanıcı avatarı
Sayklops
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Sayklops »

Kardeşim benim bu oyunda tanınıdğım en önemli insanlardansın elbet seni tekrar döndürücez oyuna :) Daha beni kesiceksin :)
<= Hayatın Tam Ortası Güngören KapaLısı =>
Güngören ~~ Bordo BereLiLer
[{REHBER}]sayklops<>Rebelxsayklops<>Sayklopsşifa
Resim
Kullanıcı avatarı
BadXDreaM
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen BadXDreaM »

javmeliyon yazdı:HACK in üyelikle alakası yoktur Sanal Alemde herşey mümkündür çalınmaz yapılmaz die bişey yoktur duyrulur...

Diyosun :D kötürüya hiç çalınmadı çalabilen varsada çalsın . Önce üye adımı ögrensin sonra yüksek dereceki şifremi bulsun çalsın :D Char çaldırıyorsa bir kişi kendi saflıgından çaldırır . Mesela Mevlüt dinç karşıma geçsin ver şifreni desin vermem ama saf insan gelen bi maille şifresini çaldırıorsa ne denir
kötürüya

Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Kullanıcı avatarı
IxcerenxI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen IxcerenxI »

BadXDreaM yazdı:
javmeliyon yazdı:HACK in üyelikle alakası yoktur Sanal Alemde herşey mümkündür çalınmaz yapılmaz die bişey yoktur duyrulur...

Diyosun :D kötürüya hiç çalınmadı çalabilen varsada çalsın . Önce üye adımı ögrensin sonra yüksek dereceki şifremi bulsun çalsın :D Char çaldırıyorsa bir kişi kendi saflıgından çaldırır . Mesela Mevlüt dinç karşıma geçsin ver şifreni desin vermem ama saf insan gelen bi maille şifresini çaldırıorsa ne denir
Evt anca keyloggerla çalınabılır ama malesef benımde çalındı bakarsak şıfrem acayıp bışıydı aklımda tutmuyodum not defterınde kayıtlıydı kopyala yapıştır yapıodum bıde kafamdada şunu tutuyodum gerçek gm qelse ıstese charımı vermem çünkü gmler vb yönetıcı felan ıstemez böle bışı nabçak sızın 3 kuruş ıtemınızı ?
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Kullanıcı avatarı
BadXDreaM
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen BadXDreaM »

IxcerenxI yazdı:
BadXDreaM yazdı:

Evt anca keyloggerla çalınabılır ama malesef benımde çalındı bakarsak şıfrem acayıp bışıydı aklımda tutmuyodum not defterınde kayıtlıydı kopyala yapıştır yapıodum bıde kafamdada şunu tutuyodum gerçek gm qelse ıstese charımı vermem çünkü gmler vb yönetıcı felan ıstemez böle bışı nabçak sızın 3 kuruş ıtemınızı ?

kopyala yapıştır bende öyle yapıorum daha dogrusu yapıyordum :)
kötürüya

Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Kullanıcı avatarı
GaLaTaSaRaY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen GaLaTaSaRaY »

caner olum ıyıkı oyuna gırmıyorum ne oldu ne vedası oyunda bul benı veya forumdan ozel mesajla ne oldugunu anlat
Benjiro
Kullanıcı avatarı
kaBocNn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen kaBocNn »

GaLaTaSaRaY yazdı:caner olum ıyıkı oyuna gırmıyorum ne oldu ne vedası oyunda bul benı veya forumdan ozel mesajla ne oldugunu anlat
cengizim oyuna giremiyorum. Ekran kartımın soğutucusu bozuLdu.
Burdanda yazsam oLur. Bir adiLikLe karşıLaştım. Çarım çaLınmadı duruyor. Şuan sadece bekLiyorum. En son baktığımda her karakterimde 100 bin kaLmıştı. DaLga geçerek bırakıLan bişey. Sen özeLden msn faLan bırak. Ordan konuşuruz. tam oLarak anLatırım.
Game master Lara da burdan Destek Takımına adam seçerken düzgün kişiLeri tavsiye etmeLerini öneriyorum. En Kısa zamanda KendiLerine Cevap geLmiyeceğini biLdiğim haLde şikayette buLunucam ;) karakterLerimi boşaLtan Destek Takımı mensubu diye biLiyorum ;)
Kullanıcı avatarı
RqMqZqN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen RqMqZqN »

SeLaMetLe BendE BRakTım
/f Rammbo Veya Rqmqzqn

KArekterlerim

Kadimhidra 49 LvL Büyücü

Rammbo 49 LvL Savasçı

Rqmqzqn 45 LvL Şifacı (Hızla Kasıyorum)

Bidqin Ve Rqmqzqnxiki 1 LvL 2 Sde Büyücü Birisnden Birine Ejder Asa ÜReticem :)
Kullanıcı avatarı
GoodfatheR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen GoodfatheR »

seLamLaR ...

CaneR az çok muhabbetimiz buLunuyo başına ne geLdiğinden habeRim yok ama heR ne geLdiyse beLLiki üzmüş seni ve o bahsettiğin kişiyide tanıyoRum yönetimden oLan isim veRmiycem geRekLi kişiLeR biLiyoduR büyük ihtimaL başına heR ne geLdiyse geçmiş oLsun , Oyunu bıRakmana üzüLdüm çünkü sende eski biR oyuncusun eski oyuncuLaRın bıRakması bizLeRi üzüyo o yüzden bıRakma deRim inşaLLah sakin kafayLa faLan biR düşünüR kaRaRını öyLe veRiRsin ...

kaL seLametLe .
~~ GoodFatheR ~~

~~ KEMALİST ~~

- - - - - - - - - - - - - - -

Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
Kullanıcı avatarı
Unfrei
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Unfrei »

Seni tanırım caner sevdigim bi arkadasımsın ;
senin gibi birini kaybettik belki oyundan..
oyundan gitmiş olabilirsin ;
ama halen görüşecegimize inanıyorum ...
Real Hayatta Cok Cok Cok basarılar kardesim...
Kendine iyi bak kardeşim a.e.o

Crazyronaldo'nun dedigi gibi " Fırtına Ne kaDaR Sert EserSe essin Kayadan ALacagı Sadece Tozdur!!!"
Lawless= ŞAHXVETERAN
Forum kuralı:10. Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.
viewtopic.php?f=26&t=77476

“Genel Sohbet” sayfasına dön