Başıma geLen oLayLar sayesinde oyunu bırakma kararı aLdım. Acaba şakamıdır vs. gibi düşündüm. Hiçbir haber geLmeyince bırakma kararı aLdım.
Gerçi msn dökümanLarım vardı. Dün taLihsiz bir oLay oLdu. Bilgisayar çökünce Format atmak zorunda kaLdıgım ıcın kanıtım yok. Onun içinde isim verme gereği duymuyorum. Şifrelerimi de değiştirmedim zaten. İsterse girebiLir. beLki burda da okur. Fakat beni böyLe birşeye zorLadı üzgünüm. Neyse...
Genede isim vermiyorum. BekLiycem...
KendisiyLe konustuktan sonra burdan isim verebiLirim.Çünkü ben gene de böyLe birşey yapcağını zannetmiyorum. Fakat dediğim gibi format sonucu hiçbir kanıtım kaLmadı.
Kısacası oyunLa hiçbir iLişikLiğim kaLmadı. Zaten Kendi kendime yetemiyorsam bir oyunda devam etmenin amacı ve anLamı yok Son birşey daha. Kabocan , Helys , benim oLduğunu biLenLer için Shınyag karakterLeriyLe aLakam yoktur ekLemek isterim
Seven , sevmeyen herkese seLam oLsun.
Dönmemek üzere
Anladığım kadarıyla şu sıralar nerdeyse herkezın başına gelen yanı sobee üyelık bıle olsa çalınan char olayı yanı charın çalınmış heralde neyse geçmış olsun senle muhabbetımız olmasada bölgeden konuşma tarzını felan yanı senı severdım tanımasamda üzüldüm nese reelde başarılar ınş bı gün tekrar gerı dönersın
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı