Kanunname&Almeha... Ve DİĞER CHARLARI
Re: Kanunname&Almeha... Ve DİĞER CHARLARI
MADEM HERKES SENI BILIODA NEDNE KENDINI SU YUZUNUE ÇIKARMYA ÇALIŞIOSUN HERKES SEN BILIO 

BU KIZ AKLLILANMAZ YA ŞİMDİDE DEPAR ATIP AKREPLERI ÇIKIO SARSILMAZI AÇIP ALT F4 YAPIO NE ADMLAR VARYA :twisted:

....DIKKAT...
ALMEHA BENİ ÖLDURTMEYE ÇALIŞTIKTAN HEMEN SONRA KANUNNAME GIRDI VE BENI ÖLDURTTU BANA DÜŞTÜM
DEDİ INANMADIM YANLIŞ ANLŞILMA OLDU K.B ALMEHA İLE DE ANLAŞTIK DAHA ÖLE YAPMICAK
.....Bu kOnU bUrDa kApANmIşTıR.....
ALMEHA BENİ ÖLDURTMEYE ÇALIŞTIKTAN HEMEN SONRA KANUNNAME GIRDI VE BENI ÖLDURTTU BANA DÜŞTÜM
DEDİ INANMADIM YANLIŞ ANLŞILMA OLDU K.B ALMEHA İLE DE ANLAŞTIK DAHA ÖLE YAPMICAK
.....Bu kOnU bUrDa kApANmIşTıR.....

-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
kanunname rahatsızın teki zaten benle gölgeden atıştı sonra manyağı diye bir çar açıp anarat sövdü bana bu adam tam itin teki

Aşkxadamı/Aşkxreco/Pecerr/Pecer/Karamürselli/Aşkxbaşkan
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
lan velet sana bi kafa uçarım 2.90 yerin dibine gömülürsün nan yürü git işine dingil :evil: :evil:
ferid abi asşk olsun oyuna giriom pm atmaya çalısıorum bi türlü oyunda yoqsun veya bana cvp vermion bunu bi yere yazdım :?

ferid abi asşk olsun oyuna giriom pm atmaya çalısıorum bi türlü oyunda yoqsun veya bana cvp vermion bunu bi yere yazdım :?

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
İçerik silinmiştir.
- kertenkele
- Demirci Çırağı
bu konuya kilit isteniyorAkskriz yazdı:İçerik Silinmiştir.
- Orti
- Developer
- Lonca: Sobee
Konu kilitlenmiştir.2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.