Kanunname&Almeha... Ve DİĞER CHARLARI

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
dreamer
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Kanunname&Almeha... Ve DİĞER CHARLARI

Mesaj gönderen dreamer »

bu efendİ gÖzİken kişi kanunname. dier charları.. ya bu adam tam bi çakal hİdraya gİden yolda bİ yer var 2 tane akrep ve çıban otu öbeği var ilk başta gelip oturdum. Almeha çharıyla ben bronz akrebİ keserken gümüş akrebı cektı ve benı öldürttü
yeniden geldım bidaha yapma filan.Sonra bişe yapmam merak etme dedı bıdaha çektı yine oyundna çıktı bu sefer ölmedım akrebı kestım oyuna gırınce aaaa.. oyunda düşütm dedı aynı şeyı yıne yapmaya yeltendi bende mecburen çıkmak zorunda kaldım ve diğer charıyla (kanunname ile ) gırerek beni öldurttu ve oyuna gırıp aa noldu ya noldu sana dığerrek bişe olmamış ayağına yattı.... EVET ARKLAR BU OYUNA BU GIBI ÇAKALLAR YÜZNDEN BU HALE GELDİ BU NASIL Bİ ŞEY DİR YA BÖLE ADAMLARI OYUNDA OLDUKÇA BU OYUN DÜZLEMEZ ARK LAR BU ŞEY SIZE YAPILSA SINIRLENIP KUFUR EDERSINIZ BEN KENDIMI TUTTUM AMA BELKİ BI BAŞKASI TUTAMICKA VE KUFUR EDICKETI İŞTE OYUN BU GİBİ INSANLAR YUZNDEN BU HALE GELIO BU GIBI INSANLAR OYUNDA KÜFÜRE NEDEN OLUO... BÖLE INSANLAR BU OYUNDA OLMAMLI (EĞER OLURSADA BU OYUNDA KUFUR DEN GEÇILMEZ ÇUNKU ÇOK SINIRLENDIRIOLAR ADMI INANILMAZ Bİ ŞEKILDE AYNIZINI SIZE YAPILDIĞINI DUŞUNUN)... Likenoother
Resim
Kanunname
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Kanunname&Almeha... Ve DİĞER CHARLARI

Mesaj gönderen Kanunname »

lan veled sende mallık varmı benım ole bı carım yok dangalak dangalak konusma 16 yasında veled kımın ne oldugunu herkes bılıyo ben rahatım sende rahat ol abısı hadı sımdı nuza

Kanunname
PsiCoMaNiaC
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen PsiCoMaNiaC »

Kanunname yazdı:lan veled sende mallık varmı benım ole bı carım yok dangalak dangalak konusma 16 yasında veled kımın ne oldugunu herkes bılıyo ben rahatım sende rahat ol abısı hadı sımdı nuza

Kanunname

woww kanun bu yazından sonra bi çok kişi düşünecektir veled-yaş kavramını :lol:
PsiCoMaNiaC-Psicoxsifa
Kullanıcı avatarı
Akskriz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Akskriz »

HER ZAMANKİ HALİ KARDEŞŞŞŞ Bİ sana degilki adamı SUnucuda seven bi ALLah ın KuLu yok
Kanunname
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Akskriz yazdı:HER ZAMANKİ HALİ KARDEŞŞŞŞ Bİ sana degilki adamı SUnucuda seven bi ALLah ın KuLu yok
Hırsızlarda adam olmus konusmaya baslamıs:DDDDDDonce ınsan olmayı becer sora mıllet hakkında yorum yap emek hırsızı.

KANUNNAME
Kullanıcı avatarı
dreamer
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen dreamer »

BEN BIKERE 16 YAŞINDA OLDUĞUMU ALMEHA YA DEDIM SEN NERDE BILIOSUN BNM 16 YAŞINDA OLDUĞUMU AL İŞTE HERŞEY BELLI SNN GIBI LERLE MUHTTAP OLMAM LAN VELED İN KIM OLDUĞI AP AÇIK BELLI .... ADAM AKLLI OYNUNU OYNA ÇAKAL HERKES SNN NE MAL OLDUĞUNU ORENECEK....
Resim
Kullanıcı avatarı
dreamer
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen dreamer »

KANUN SALAK OLDUĞUNU BUKADAR BELLİ ETME BE ...
Resim
Kanunname
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Abısı bende ordaydım sende embesıllık varmı Almeha ordayken sen nekadar dangalak bı veledsın benı bılen bılıyo sen meraklanma ogrenmelerıne gerek yok

Kanunname
Kullanıcı avatarı
dreamer
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen dreamer »

TAMAM HADİ SİZ İKİNİZ FARKLI KIŞILER OLUN TMM BU AMELHANIN O YAPTIKLARI GERÇEĞINI DEĞİŞTİRMEZ ADAM GIBI OYNUNU OYNA... NE ADAMLARSINIZ YA 2 AKREBI KESTIRMEMK İÇİN BNM AKREBE DALMAMI BEKLE SONRA DİĞER AKREBI ÇEK SONRA OYUNDAN ÇIKIP O AKRABINDE BANA DALIP BENI KATLIZOR ETMESINE SEBEP OL SONRADA OYUNDNA DÜŞTÜM DE UTAN UTAN..
Resim
Kullanıcı avatarı
kaBocNn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen kaBocNn »

aLmeha farkLı kanunname farkLı xD
aLmeha o kdr ıtem cıktı kıskanmıs :D
Kilitli