en iyi buyuler KRALXVELO(İRFAN),NÖTR(MURAT),YARAR(ÖMER)

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Kurtxbaba
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: en iyi buyuler KRALXVELO(İRFAN),NÖTR(MURAT),YARAR(ÖMER)

Mesaj gönderen Kurtxbaba »

Nötr kim yaa gelen gecen yalakalık cekio siz Nötr'le değil kendinizle övünmeyi deneyin .. ;) bide cellata dik dik konuşma yazmayın benmde sizle aram bozulmasın :evil:
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]

Ya İstiklal Ya ölüm !
Kullanıcı avatarı
Karabasanci
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Karabasanci »

karadul yazdı:hahaha gördum tabiki çok iyi buyuculer gordum bu zamanın en iyi buyuculerı siz sadece kıskanıyosunuz çekemıosunz sende bilosun cellat velonunda nötrunde senı keseceğini ükela ükela yorumlar yapma drowlarla bozma aramı
nötr müş daha düne kdr kimse tanımazdı ama Lodoslar tarafında yaptıkları ile bilinio sadece.yaptıkları ne derse sor Lodoslara anlarsın.
Marquez
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Marquez »

BiladeR Turkoxkaradul Yani Cubey dene kişi yalakanın tekidiR.En yakın arkını Sığınak migraT Uğruna satan birisidiR.
Yaşı 26 değildir.Karısı Öldü Felan Hepsi Yalan Hayatı Yalan neden böle yalan atıpda Millete Kendini Acındırmaya çalıştığı
Belli =)) Kafalarda Soru işareti Kalmasın Bu Adamn Menfaat uğrunayapmıyacağı şey YoktuR.Tam bir Yakaladır Arklar.
Herkez Kimin ne olduğunu Anlamştır.İnş Bu adamın 10 lafından 9.9'u Yalan kalan 0.1 ise acındırarak arklık kurarak kendisini inandırmaya çalışmasıdır.Tabi inanan inanıo inanmayan Sie Çekio qenellkle Sie =))
Kullanıcı avatarı
Kurtxbaba
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kurtxbaba »

Karabasanci yazdı:
karadul yazdı:hahaha gördum tabiki çok iyi buyuculer gordum bu zamanın en iyi buyuculerı siz sadece kıskanıyosunuz çekemıosunz sende bilosun cellat velonunda nötrunde senı keseceğini ükela ükela yorumlar yapma drowlarla bozma aramı
nötr müş daha düne kdr kimse tanımazdı ama Lodoslar tarafında yaptıkları ile bilinio sadece.yaptıkları ne derse sor Lodoslara anlarsın.

dünkü adamları adam sanıolar onlardan cok daha iyileri var ... :twisted:
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]

Ya İstiklal Ya ölüm !
Kullanıcı avatarı
karadul
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Game Time

Mesaj gönderen karadul »

HAHAHA TEKRARDAN SÖLUYORUM SAMIMI OLDUKLARIM BILIO BUNLARI KANITLAYABILRIM PEKI SEN MARQUEZ KANITLAYABILIRMISIN 26 YAŞINDA OLMADĞIMI
Kullanıcı avatarı
karadul
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen karadul »

BANABU TUR SUÇLAMALARDA BULUNANLARIN TAK DERDI ÇEKEMEMEZLIK QQ GİDİN ARZ KLANINA SORUN KARADUL NASIL BİRİ YAKIN DOSTLARI HARİÇ KIMSEDEN PARA ALMIŞMI ACINDIRMAK DEDIĞINIZ SIZIN GİBİ VELETLERIN YAPTIĞI(MARQUEZ) ABİ ŞUYUM YOK BU YOK ABİ ÖRS PARAM YOK GİBİDİR SORUN BAKEM KLANA CUBEYDEN BİRŞEY İSTEDINIZDE KIRMIŞMI SIZI
Kullanıcı avatarı
karadul
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen karadul »

AYNEN HERKEZ KIMIN NE OLDUĞUNU BİLİO KAFANI YORMA BENIM HAKKINDA KI SORULRINI SANCAKTAKI KARDEŞLERIME SORABILIRSIN ALAYINA
Kullanıcı avatarı
xbyreds
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen xbyreds »

nötr kim laaa?
dünkü b.ku 2 dkda adam mı etiniz?
Kullanıcı avatarı
xenn
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen xenn »

Aloo çok konuşmayn olm Adamsanz M sine ws atalım diom Hakem tutlaım diyom yok kimse ses vermio nesiniz ln siz xD Ldoslara soralım Htta konşmayla olmaz Bana 1 tane foto koyun yaptığım birşey hakkında ÇArı silmezsem benden adisi yok. Forumda boş boş konşmayla adam olmadınız. Herkes ekmeğine baksın
I lost my temper
Kullanıcı avatarı
xenn
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen xenn »

Kİme abi demişim kime Yağ çekmişim kime açlık yapmışım kp için kmden item yada para istemişim kime durduk yere dalmşım 1 tane bakın 1 tanecik foto atın Buraya çarı silmezsem adam değilim. Boş Boş konşmayn ama
I lost my temper

“Genel Sohbet” sayfasına dön