en iyi buyuler KRALXVELO(İRFAN),NÖTR(MURAT),YARAR(ÖMER)
Re: en iyi buyuler KRALXVELO(İRFAN),NÖTR(MURAT),YARAR(ÖMER)
Nötr kim yaa gelen gecen yalakalık cekio siz Nötr'le değil kendinizle övünmeyi deneyin ..
bide cellata dik dik konuşma yazmayın benmde sizle aram bozulmasın :evil:
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !
- Karabasanci
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
nötr müş daha düne kdr kimse tanımazdı ama Lodoslar tarafında yaptıkları ile bilinio sadece.yaptıkları ne derse sor Lodoslara anlarsın.karadul yazdı:hahaha gördum tabiki çok iyi buyuculer gordum bu zamanın en iyi buyuculerı siz sadece kıskanıyosunuz çekemıosunz sende bilosun cellat velonunda nötrunde senı keseceğini ükela ükela yorumlar yapma drowlarla bozma aramı
BiladeR Turkoxkaradul Yani Cubey dene kişi yalakanın tekidiR.En yakın arkını Sığınak migraT Uğruna satan birisidiR.
Yaşı 26 değildir.Karısı Öldü Felan Hepsi Yalan Hayatı Yalan neden böle yalan atıpda Millete Kendini Acındırmaya çalıştığı
Belli
) Kafalarda Soru işareti Kalmasın Bu Adamn Menfaat uğrunayapmıyacağı şey YoktuR.Tam bir Yakaladır Arklar.
Herkez Kimin ne olduğunu Anlamştır.İnş Bu adamın 10 lafından 9.9'u Yalan kalan 0.1 ise acındırarak arklık kurarak kendisini inandırmaya çalışmasıdır.Tabi inanan inanıo inanmayan Sie Çekio qenellkle Sie
)
Yaşı 26 değildir.Karısı Öldü Felan Hepsi Yalan Hayatı Yalan neden böle yalan atıpda Millete Kendini Acındırmaya çalıştığı
Belli
Herkez Kimin ne olduğunu Anlamştır.İnş Bu adamın 10 lafından 9.9'u Yalan kalan 0.1 ise acındırarak arklık kurarak kendisini inandırmaya çalışmasıdır.Tabi inanan inanıo inanmayan Sie Çekio qenellkle Sie
Karabasanci yazdı:nötr müş daha düne kdr kimse tanımazdı ama Lodoslar tarafında yaptıkları ile bilinio sadece.yaptıkları ne derse sor Lodoslara anlarsın.karadul yazdı:hahaha gördum tabiki çok iyi buyuculer gordum bu zamanın en iyi buyuculerı siz sadece kıskanıyosunuz çekemıosunz sende bilosun cellat velonunda nötrunde senı keseceğini ükela ükela yorumlar yapma drowlarla bozma aramı
dünkü adamları adam sanıolar onlardan cok daha iyileri var ... :twisted:
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !
- karadul
- Cin Avcısı
- Lonca: Game Time
HAHAHA TEKRARDAN SÖLUYORUM SAMIMI OLDUKLARIM BILIO BUNLARI KANITLAYABILRIM PEKI SEN MARQUEZ KANITLAYABILIRMISIN 26 YAŞINDA OLMADĞIMI
- karadul
- Cin Avcısı
BANABU TUR SUÇLAMALARDA BULUNANLARIN TAK DERDI ÇEKEMEMEZLIK QQ GİDİN ARZ KLANINA SORUN KARADUL NASIL BİRİ YAKIN DOSTLARI HARİÇ KIMSEDEN PARA ALMIŞMI ACINDIRMAK DEDIĞINIZ SIZIN GİBİ VELETLERIN YAPTIĞI(MARQUEZ) ABİ ŞUYUM YOK BU YOK ABİ ÖRS PARAM YOK GİBİDİR SORUN BAKEM KLANA CUBEYDEN BİRŞEY İSTEDINIZDE KIRMIŞMI SIZI
- karadul
- Cin Avcısı
AYNEN HERKEZ KIMIN NE OLDUĞUNU BİLİO KAFANI YORMA BENIM HAKKINDA KI SORULRINI SANCAKTAKI KARDEŞLERIME SORABILIRSIN ALAYINA
nötr kim laaa?
dünkü b.ku 2 dkda adam mı etiniz?
dünkü b.ku 2 dkda adam mı etiniz?
Aloo çok konuşmayn olm Adamsanz M sine ws atalım diom Hakem tutlaım diyom yok kimse ses vermio nesiniz ln siz xD Ldoslara soralım Htta konşmayla olmaz Bana 1 tane foto koyun yaptığım birşey hakkında ÇArı silmezsem benden adisi yok. Forumda boş boş konşmayla adam olmadınız. Herkes ekmeğine baksın
I lost my temper
Kİme abi demişim kime Yağ çekmişim kime açlık yapmışım kp için kmden item yada para istemişim kime durduk yere dalmşım 1 tane bakın 1 tanecik foto atın Buraya çarı silmezsem adam değilim. Boş Boş konşmayn ama
I lost my temper