İNTERNET CAFELERDE İKV YOK ! [ÖNEMLİ]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
IxcerenxI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Re: İNTERNET CAFELERDE İKV YOK ! [ÖNEMLİ]

Mesaj gönderen IxcerenxI »

rapper yazdı:
IxcerenxI yazdı:Ya bence çalınır felan hepsı varda ama ınternet cafe sahıpı güvenılır bırı olursa hıç bışı olmaz merak etmeyın ınternet cafelerde şu var dostluk beraberlık bütün cafe ıkvmı oynuyor 10-15 kışı bı lonca kurcan süper olur hem eğlenılır hemde nasıl eğlenılır ben m2-knıght felan oyunları ınternet cafede oynadım bakıyorum adamın canı sıkılmış qel kasalım dıyor sonra ışte m2 bırde m satıyor bıde ondan çok yoqun ;)
Neredeyse tüm online oyunları oynadım (metin2,sro,knight ,vs.) hepsinde prolaştım hepsinde üstümü dizdim yüksek level kastım bol para kastım ama İkv gibisi yok ..
Benim için 2 oyun var :
1-CS
2-İKV
Aslında ben bıle oynamam şu oyunu bılıomusun bana göre m2 knıght wow çok çok daha ıyı neden dıye sorun macerası bol ınanılmaz derecede çok kışı oynuyor +Grafıkler felan süper ötesı ama ıkv qıbısı yoq nıye ben ılk cs oynadım sonrada ıkv ben onlıne oyun ne demek bıle ıkv'den öğrendım ve beta oyuncusu olduqum ıçın bı değerım var bunlar olmasa ıkv benım ıçın bı hıçtı her oyunu denedıqım gıbı denerdım ama 2-3 hafta sürerdı bırakırdım ;)
Bılıyorum beqenmıosan sttır olup qdebılrsn dıceksınız ama doqruya doqru

(Doğru söyleyenı 9 köyden kovarlar)
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Kullanıcı avatarı
basar2626
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Gladio

Mesaj gönderen basar2626 »

eskişehirde oturuyorum 10 kafeden 4 ünde var :D
Başar(49)
ResimResim
Her zaman BAŞARılı olacaksın !

Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen rapper »

IxcerenxI yazdı:
rapper yazdı:
IxcerenxI yazdı:Ya bence çalınır felan hepsı varda ama ınternet cafe sahıpı güvenılır bırı olursa hıç bışı olmaz merak etmeyın ınternet cafelerde şu var dostluk beraberlık bütün cafe ıkvmı oynuyor 10-15 kışı bı lonca kurcan süper olur hem eğlenılır hemde nasıl eğlenılır ben m2-knıght felan oyunları ınternet cafede oynadım bakıyorum adamın canı sıkılmış qel kasalım dıyor sonra ışte m2 bırde m satıyor bıde ondan çok yoqun ;)
Neredeyse tüm online oyunları oynadım (metin2,sro,knight ,vs.) hepsinde prolaştım hepsinde üstümü dizdim yüksek level kastım bol para kastım ama İkv gibisi yok ..
Benim için 2 oyun var :
1-CS
2-İKV
Aslında ben bıle oynamam şu oyunu bılıomusun bana göre m2 knıght wow çok çok daha ıyı neden dıye sorun macerası bol ınanılmaz derecede çok kışı oynuyor +Grafıkler felan süper ötesı ama ıkv qıbısı yoq nıye ben ılk cs oynadım sonrada ıkv ben onlıne oyun ne demek bıle ıkv'den öğrendım ve beta oyuncusu olduqum ıçın bı değerım var bunlar olmasa ıkv benım ıçın bı hıçtı her oyunu denedıqım gıbı denerdım ama 2-3 hafta sürerdı bırakırdım ;)
Bılıyorum beqenmıosan sttır olup qdebılrsn dıceksınız ama doqruya doqru

(Doğru söyleyenı 9 köyden kovarlar)
Evet şu oyunu eskiden beri oynuyor olmasam bende en fazla 1 ay oynayıp bırakırdım.. Ama cs ve ikv ayrı birşeyy bnm ıcın :)
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
Odiseus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Odiseus »

İstanbul/Pendik'de İkv olan bir İnternet cafe gördüm,ama sadece orda gördüm,çevremde 4-5 tane internet cafe var hiç birinde ikv yok gidip usb bellekle yüklüyorum ama cafelerde bilgisayarı kapayıp açınca gidiyor zaten oyun :)
                                      AdeLHarD
Kullanıcı avatarı
Mushta
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Mushta »

rapper yazdı:Merhabalar,
Arkadaşlar o kadar reklam ama cafelerde durum aynı.. İstanbulluyum ve İstanbulda 10 internet cafeden belki 1inde ikv oluyor. Şu an Bursa'dayım ve burda hiç rastlamadım İkv'ye cafelerde.. Ne olacak peki ? Ben her gittiğim kafeye Usb mi götürmek zorundayım ? Arkadaşlar İkv'yi resmen mumla arar olduk artık evden bir çıkıyoruz eve gelene kadar İkv oynayamıyoruz. Bence bu soruna bir çözüm bulmaları lazım.. Metin2,Sro,Knight,WolfTeam vs. her türlü Online oyun var bir ikv yok . Ve İlk Türk MMORPG oyunu olmasına rağmen.. Sizin de görüşlerinizi almak istedim .. ?
Yine iyiymiş burada bir internet kafe vardı camlarında IKV resimleri filan vardı gidip bi oynayayım dedim taa 39 dan kalma IKV yüklüymüş :D

[table]
[tr][td]Artık oyunu bırakma zamanı geldi. Bana yardım eden herkese çok teşekkür ederim. Kalbini kırdığım herkesten özür dilerim. Beni bir daha bu forumda görmeyeceksiniz. Herkese iyi oyunlar, iyi forumlar.[/td][/tr][/table]

[table]
[tr][td]Will welcome the crazy inside you.[/td][/tr][/table]
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

sarıyerde ikv oyunu varmı diye sordum adam bana yenimi çıktı dedi :D
şişlide sadece 2 cafede buldum ama oda eski sürümdü 39 lv lıktan kalma girilmiyodu :D
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
flash
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Illturkeyllı

Mesaj gönderen flash »

Bu durum benimde çok canımı sıkıyor dediğin gibi evden uzakta olunca oyunu yanıma alıp yüklüyorum bende birinde bile olmaz mı kardeşim? Saçma sapan oyunları kurmayı biliyorlar ama
Resim
Mayıs 2007'den beri...
☜☠☞flash☜☠☞
Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen katakuli »

Türk oyunu Türk oyunu diye tutturdunuzda kim oynıycak :?: Önemli olan ilgi çekebilmek.Her ne kadar reklam yapılsa da adamlar 2 gün oynayıp bırakıyorlar.
Tutunamayanların oyunu. :lol:
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

katakuli yazdı:Türk oyunu Türk oyunu diye tutturdunuzda kim oynıycak :?: Önemli olan ilgi çekebilmek.Her ne kadar reklam yapılsa da adamlar 2 gün oynayıp bırakıyorlar.
Tutunamayanların oyunu. :lol:
adam 1 gün oynuyo 2. gün hile bulamıyo bırakıyo metin 2 adam 1 gün oynuyo hilenin allahını buluyo sonsuza kadar oynuyo
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Reymond »

ikvdeki carıma 1 kere bile cafede girmem keylogger felan olabilir
<)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön