IxcerenxI yazdı:Ya bence çalınır felan hepsı varda ama ınternet cafe sahıpı güvenılır bırı olursa hıç bışı olmaz merak etmeyın ınternet cafelerde şu var dostluk beraberlık bütün cafe ıkvmı oynuyor 10-15 kışı bı lonca kurcan süper olur hem eğlenılır hemde nasıl eğlenılır ben m2-knıght felan oyunları ınternet cafede oynadım bakıyorum adamın canı sıkılmış qel kasalım dıyor sonra ışte m2 bırde m satıyor bıde ondan çok yoqun
Neredeyse tüm online oyunları oynadım (metin2,sro,knight ,vs.) hepsinde prolaştım hepsinde üstümü dizdim yüksek level kastım bol para kastım ama İkv gibisi yok ..
Benim için 2 oyun var :
1-CS
2-İKV
Aslında ben bıle oynamam şu oyunu bılıomusun bana göre m2 knıght wow çok çok daha ıyı neden dıye sorun macerası bol ınanılmaz derecede çok kışı oynuyor +Grafıkler felan süper ötesı ama ıkv qıbısı yoq nıye ben ılk cs oynadım sonrada ıkv ben onlıne oyun ne demek bıle ıkv'den öğrendım ve beta oyuncusu olduqum ıçın bı değerım var bunlar olmasa ıkv benım ıçın bı hıçtı her oyunu denedıqım gıbı denerdım ama 2-3 hafta sürerdı bırakırdım
Bılıyorum beqenmıosan sttır olup qdebılrsn dıceksınız ama doqruya doqru
(Doğru söyleyenı 9 köyden kovarlar)
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
IxcerenxI yazdı:Ya bence çalınır felan hepsı varda ama ınternet cafe sahıpı güvenılır bırı olursa hıç bışı olmaz merak etmeyın ınternet cafelerde şu var dostluk beraberlık bütün cafe ıkvmı oynuyor 10-15 kışı bı lonca kurcan süper olur hem eğlenılır hemde nasıl eğlenılır ben m2-knıght felan oyunları ınternet cafede oynadım bakıyorum adamın canı sıkılmış qel kasalım dıyor sonra ışte m2 bırde m satıyor bıde ondan çok yoqun
Neredeyse tüm online oyunları oynadım (metin2,sro,knight ,vs.) hepsinde prolaştım hepsinde üstümü dizdim yüksek level kastım bol para kastım ama İkv gibisi yok ..
Benim için 2 oyun var :
1-CS
2-İKV
Aslında ben bıle oynamam şu oyunu bılıomusun bana göre m2 knıght wow çok çok daha ıyı neden dıye sorun macerası bol ınanılmaz derecede çok kışı oynuyor +Grafıkler felan süper ötesı ama ıkv qıbısı yoq nıye ben ılk cs oynadım sonrada ıkv ben onlıne oyun ne demek bıle ıkv'den öğrendım ve beta oyuncusu olduqum ıçın bı değerım var bunlar olmasa ıkv benım ıçın bı hıçtı her oyunu denedıqım gıbı denerdım ama 2-3 hafta sürerdı bırakırdım
Bılıyorum beqenmıosan sttır olup qdebılrsn dıceksınız ama doqruya doqru
(Doğru söyleyenı 9 köyden kovarlar)
Evet şu oyunu eskiden beri oynuyor olmasam bende en fazla 1 ay oynayıp bırakırdım.. Ama cs ve ikv ayrı birşeyy bnm ıcın
İstanbul/Pendik'de İkv olan bir İnternet cafe gördüm,ama sadece orda gördüm,çevremde 4-5 tane internet cafe var hiç birinde ikv yok gidip usb bellekle yüklüyorum ama cafelerde bilgisayarı kapayıp açınca gidiyor zaten oyun
rapper yazdı:Merhabalar,
Arkadaşlar o kadar reklam ama cafelerde durum aynı.. İstanbulluyum ve İstanbulda 10 internet cafeden belki 1inde ikv oluyor. Şu an Bursa'dayım ve burda hiç rastlamadım İkv'ye cafelerde.. Ne olacak peki ? Ben her gittiğim kafeye Usb mi götürmek zorundayım ? Arkadaşlar İkv'yi resmen mumla arar olduk artık evden bir çıkıyoruz eve gelene kadar İkv oynayamıyoruz. Bence bu soruna bir çözüm bulmaları lazım.. Metin2,Sro,Knight,WolfTeam vs. her türlü Online oyun var bir ikv yok . Ve İlk Türk MMORPG oyunu olmasına rağmen.. Sizin de görüşlerinizi almak istedim .. ?
Yine iyiymiş burada bir internet kafe vardı camlarında IKV resimleri filan vardı gidip bi oynayayım dedim taa 39 dan kalma IKV yüklüymüş
[table]
[tr][td]Artık oyunu bırakma zamanı geldi. Bana yardım eden herkese çok teşekkür ederim. Kalbini kırdığım herkesten özür dilerim. Beni bir daha bu forumda görmeyeceksiniz. Herkese iyi oyunlar, iyi forumlar.[/td][/tr][/table]
Bu durum benimde çok canımı sıkıyor dediğin gibi evden uzakta olunca oyunu yanıma alıp yüklüyorum bende birinde bile olmaz mı kardeşim? Saçma sapan oyunları kurmayı biliyorlar ama
Türk oyunu Türk oyunu diye tutturdunuzda kim oynıycak :?: Önemli olan ilgi çekebilmek.Her ne kadar reklam yapılsa da adamlar 2 gün oynayıp bırakıyorlar.
Tutunamayanların oyunu. :lol:
katakuli yazdı:Türk oyunu Türk oyunu diye tutturdunuzda kim oynıycak :?: Önemli olan ilgi çekebilmek.Her ne kadar reklam yapılsa da adamlar 2 gün oynayıp bırakıyorlar.
Tutunamayanların oyunu. :lol:
adam 1 gün oynuyo 2. gün hile bulamıyo bırakıyo metin 2 adam 1 gün oynuyo hilenin allahını buluyo sonsuza kadar oynuyo