Plus üyeyim ama oyunda itemli eşya düşüremiyorum

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
halisbey
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Re: Plus üyeyim ama oyunda itemli eşya düşüremiyorum

Mesaj gönderen halisbey »

TheOkqn yazdı:Betadan beri oynuyorum bu oyunu sattıgım en pahalı item(düşen item diyeyim yada) 5 m oda Em de düştü 49 lvlde..Ortalama 1-1.5 yıldırda plusluyum..Geçende 2 hafta kadar plussuz kastım sadece Dirençli bi ayakkbı düştü..Plus varken haftada 1 ayda 3-4 tane dirençli yada saldırı-savunma gibi tek item eşyalar düşüyor..Yücelen halit deil yani örnegin tek başına Halit girmaenç reçete item bile deil..Günlük 10 saate kadar aynı yerde afedersiniz eşşek gibi kastıgımıda biliyorum gene yoq gene yoq..adam 50 m luk item düşürüyor plussuz !! Hala çözemedm ben bu işi.Bişey daha 29 lvl de GM Abura ya sormuştum..Bana neden hiç item düşmüyor?? Cvp ı ise..Sabretmesini bilmek lazım ee tabi birazda şans olması..O günden bu güne kadar sabrettim hala sabrediyomm..Bazı arkadaşlar item düşmeme olayına ŞANS diyor..3 yıldır item düşmemesi sizce şansmıdır ???
Kardeş sonuna kadar katılıyorum bende betadan beri oyundayım bana da bişi düşmedi ama dikat ediyorumda neden hep aynı şahıslarda item yansıtıyo merak ediyorum dogrusu ? Hep aynı şahıslaramı düşüyo acaba..
Kullanıcı avatarı
RESTORATIVE
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen RESTORATIVE »

Halisbey sana katılmak itiyorum ama fazla ktılım olursa işin içinde art niyet varmış gibi bir pozisyon olacağoından edişe ediyorum evet oyun içinde bakıyorum söylediğin gibi çift itemli eşyaları hep aynı isimler yansıtıyor bunun bir tesadüf olma ihtimalini düşünmek lazım.Paylaşımın için teşekkürler.
OĞUZHANBERK / Hainköfte / Alçakköfte / Restorative
BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR
MALAZGİRT LONCASI

Resim
Kullanıcı avatarı
MaTRaX
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen MaTRaX »

Arkadaşım Söylendiği gibi bu sadece şans işi Ne olursa olsun mesela bende plus üyeyim 2 hafta Önce savaşçıma yücelen k.k. Şifacıma da Yücelen eldiven ile büyük sahra Ayakkabı düştü dahada Tık Yok :D:D şans ve emek istiyor...
HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR !
Kullanıcı avatarı
alemciler541
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Genç Kalemler

Mesaj gönderen alemciler541 »

Esrefpasa yazdı:Merhaba,
Plus Paket sistemi oldukça basit bir formüle sahip olup eşya çıkma olasılığını değil, çıkan eşyanın efsunlu olma olasılığını artırmaktadır. Efsun düşürmeyi garanti etmez. Yaratıklardan efsunlu eşya düşürmek oldukça zor ve emek isteyen bir süreçtir. Efsunlu eşyalar sadece çift efsunlu eşyalarla sınırlı olmamakla beraber tek efsunlu eşyalarda bu grup içinde yer almaktadır. Bu süreçte pek çok kullanıcımız tek efsunlu eşyaları görmezden gelip düşürülmesi oldukça zor olan ve emek isteyen çift efsunlu eşyalara yönelmekte fakat bunun için yeterli çabayı sarf etmemektedir.

Ayrıca Plus Paket avantajları sadece efsunlu eşya düşürme olasılığını artırmakla kalmamakta daha pek çok noktada avantajlar sağlamaktadır. İKV gelişim sürecinde yine Plus Paket’e tanınan avantajlara oyun dengeleri ölçüsünde öncelik verilecek olup, gelecek her türlü yenilikte Plus Paket’li kullanıcılarımız bir adım önde olacaktır.

İyi eğlenceler.
Yönetici özentisi bunlar xD
Mylasa ııMYLASAıı ıMYLASAı

--------------------------------------------Genç Kalemler ---------------------------------
Gülüp geçtiğim karakterleriniz, menfaatperestliğinizle birleşen oyunda hayat bulmuş.
Kullanıcı avatarı
hadise8787
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen hadise8787 »

evet gayet katılıyorum bu ne be adam plus değil yanımda bilge cevriye ayakbı aldı 3 senedir oynuyorum çift item eşya maxsismum eenerji krtik vurma ihtimalı ayakbı düştü 3 yılda doğru düzgün item yok sabah akşam item kasıyorum çift item yok ve EM 'DE ADAMLAR PLUS OLMADĞI HALDE HEP ÜST ÜSTE ONALRA İTEM DÜŞÜYO BUNUN SEBEBİNİ açıklanmasını istiyoruz eğer hep böyle olucaksa bizde plus almıcaz bizede item düşsün emde plus olanlara item düştüğü çok nadir görülür .. paramızla rezil oluyoruz :=)
Kansızların Yanında Yaşamaktansa Özgürlüğüm Uğruna Ölmeyi Tercih Ederim
tonka
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Kuvayi Milliye

Mesaj gönderen tonka »

ayda 5 10 lira para verip oyunda çok fazla ayrıcalık beklemeniz yanlış , verdigimizin karşılıgı bu ;)
Kullanıcı avatarı
RESTORATIVE
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen RESTORATIVE »

Hiç para ödeyenle ödemeyen bir olurmu sen oyun oynamayı bilmiyorsun eğer farkı olmayacaksa neden para ödeyim.bu yazdıgını bi daha düşün istersen.
OĞUZHANBERK / Hainköfte / Alçakköfte / Restorative
BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR
MALAZGİRT LONCASI

Resim
tonka
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Kuvayi Milliye

Mesaj gönderen tonka »

ben yazdıgımı okuyorum ve senin çıkardıgın sonucu çıkaramıyorum. fark olmasın demedim ben , ama bazı arkadaşlar ben plus alıyorum öyleyse her akşam çift item eşya düşsün mantıgında. kp ve ex açısından yeterince ayrıcalıgı var plusn. 3 senedir düşmüyor diyen arkadaşlara katılıyorum o ayrı şans işi bu .
Kullanıcı avatarı
kollama
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kollama »

Merhaba Arkadaşlar, plus üye olmak Eşrefpaşanın dediği gibi itemli eşya düşecek gibi bir garantisi yoktur, fakat itemli eşya düşme olasılığı plus olmayanlara göre daha çoktur.Ne kadar çok emek o kadar çok item=PLUS :D
Kullanıcı avatarı
Xxxfethiyelixxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Xxxfethiyelixxx »

Evt katılıyorum.Sadece şansınızı çoğaltıyo.Bana kalırsa sabırlı ve hızlıysanız iridyum çekin ;) İtem yücelen olmalıki albenisi olsun,iridyum devamlı satılır ;)

“Genel Sohbet” sayfasına dön