Kardeş sonuna kadar katılıyorum bende betadan beri oyundayım bana da bişi düşmedi ama dikat ediyorumda neden hep aynı şahıslarda item yansıtıyo merak ediyorum dogrusu ? Hep aynı şahıslaramı düşüyo acaba..TheOkqn yazdı:Betadan beri oynuyorum bu oyunu sattıgım en pahalı item(düşen item diyeyim yada) 5 m oda Em de düştü 49 lvlde..Ortalama 1-1.5 yıldırda plusluyum..Geçende 2 hafta kadar plussuz kastım sadece Dirençli bi ayakkbı düştü..Plus varken haftada 1 ayda 3-4 tane dirençli yada saldırı-savunma gibi tek item eşyalar düşüyor..Yücelen halit deil yani örnegin tek başına Halit girmaenç reçete item bile deil..Günlük 10 saate kadar aynı yerde afedersiniz eşşek gibi kastıgımıda biliyorum gene yoq gene yoq..adam 50 m luk item düşürüyor plussuz !! Hala çözemedm ben bu işi.Bişey daha 29 lvl de GM Abura ya sormuştum..Bana neden hiç item düşmüyor?? Cvp ı ise..Sabretmesini bilmek lazım ee tabi birazda şans olması..O günden bu güne kadar sabrettim hala sabrediyomm..Bazı arkadaşlar item düşmeme olayına ŞANS diyor..3 yıldır item düşmemesi sizce şansmıdır ???
Plus üyeyim ama oyunda itemli eşya düşüremiyorum
Re: Plus üyeyim ama oyunda itemli eşya düşüremiyorum
- RESTORATIVE
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Halisbey sana katılmak itiyorum ama fazla ktılım olursa işin içinde art niyet varmış gibi bir pozisyon olacağoından edişe ediyorum evet oyun içinde bakıyorum söylediğin gibi çift itemli eşyaları hep aynı isimler yansıtıyor bunun bir tesadüf olma ihtimalini düşünmek lazım.Paylaşımın için teşekkürler.
OĞUZHANBERK / Hainköfte / Alçakköfte / Restorative
BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR
MALAZGİRT LONCASI

MALAZGİRT LONCASI

Arkadaşım Söylendiği gibi bu sadece şans işi Ne olursa olsun mesela bende plus üyeyim 2 hafta Önce savaşçıma yücelen k.k. Şifacıma da Yücelen eldiven ile büyük sahra Ayakkabı düştü dahada Tık Yok
:D şans ve emek istiyor...
HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR !
- alemciler541
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Genç Kalemler
Yönetici özentisi bunlar xDEsrefpasa yazdı:Merhaba,
Plus Paket sistemi oldukça basit bir formüle sahip olup eşya çıkma olasılığını değil, çıkan eşyanın efsunlu olma olasılığını artırmaktadır. Efsun düşürmeyi garanti etmez. Yaratıklardan efsunlu eşya düşürmek oldukça zor ve emek isteyen bir süreçtir. Efsunlu eşyalar sadece çift efsunlu eşyalarla sınırlı olmamakla beraber tek efsunlu eşyalarda bu grup içinde yer almaktadır. Bu süreçte pek çok kullanıcımız tek efsunlu eşyaları görmezden gelip düşürülmesi oldukça zor olan ve emek isteyen çift efsunlu eşyalara yönelmekte fakat bunun için yeterli çabayı sarf etmemektedir.
Ayrıca Plus Paket avantajları sadece efsunlu eşya düşürme olasılığını artırmakla kalmamakta daha pek çok noktada avantajlar sağlamaktadır. İKV gelişim sürecinde yine Plus Paket’e tanınan avantajlara oyun dengeleri ölçüsünde öncelik verilecek olup, gelecek her türlü yenilikte Plus Paket’li kullanıcılarımız bir adım önde olacaktır.
İyi eğlenceler.
Mylasa ııMYLASAıı ıMYLASAı
--------------------------------------------Genç Kalemler ---------------------------------
Gülüp geçtiğim karakterleriniz, menfaatperestliğinizle birleşen oyunda hayat bulmuş.
--------------------------------------------Genç Kalemler ---------------------------------
Gülüp geçtiğim karakterleriniz, menfaatperestliğinizle birleşen oyunda hayat bulmuş.
- hadise8787
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
evet gayet katılıyorum bu ne be adam plus değil yanımda bilge cevriye ayakbı aldı 3 senedir oynuyorum çift item eşya maxsismum eenerji krtik vurma ihtimalı ayakbı düştü 3 yılda doğru düzgün item yok sabah akşam item kasıyorum çift item yok ve EM 'DE ADAMLAR PLUS OLMADĞI HALDE HEP ÜST ÜSTE ONALRA İTEM DÜŞÜYO BUNUN SEBEBİNİ açıklanmasını istiyoruz eğer hep böyle olucaksa bizde plus almıcaz bizede item düşsün emde plus olanlara item düştüğü çok nadir görülür .. paramızla rezil oluyoruz :=)
Kansızların Yanında Yaşamaktansa Özgürlüğüm Uğruna Ölmeyi Tercih Ederim
-
- İskele Babası
- Lonca: Kuvayi Milliye
ayda 5 10 lira para verip oyunda çok fazla ayrıcalık beklemeniz yanlış , verdigimizin karşılıgı bu 
- RESTORATIVE
- Sahaf Yardımcısı
Hiç para ödeyenle ödemeyen bir olurmu sen oyun oynamayı bilmiyorsun eğer farkı olmayacaksa neden para ödeyim.bu yazdıgını bi daha düşün istersen.
OĞUZHANBERK / Hainköfte / Alçakköfte / Restorative
MALAZGİRT LONCASI

MALAZGİRT LONCASI

-
- İskele Babası
- Lonca: Kuvayi Milliye
ben yazdıgımı okuyorum ve senin çıkardıgın sonucu çıkaramıyorum. fark olmasın demedim ben , ama bazı arkadaşlar ben plus alıyorum öyleyse her akşam çift item eşya düşsün mantıgında. kp ve ex açısından yeterince ayrıcalıgı var plusn. 3 senedir düşmüyor diyen arkadaşlara katılıyorum o ayrı şans işi bu .
- kollama
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba Arkadaşlar, plus üye olmak Eşrefpaşanın dediği gibi itemli eşya düşecek gibi bir garantisi yoktur, fakat itemli eşya düşme olasılığı plus olmayanlara göre daha çoktur.Ne kadar çok emek o kadar çok item=PLUS 
- Xxxfethiyelixxx
- Salgın Koruyucusu
Evt katılıyorum.Sadece şansınızı çoğaltıyo.Bana kalırsa sabırlı ve hızlıysanız iridyum çekin
İtem yücelen olmalıki albenisi olsun,iridyum devamlı satılır