Plus üyeyim ama oyunda itemli eşya düşüremiyorum
- RESTORATIVE
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Plus üyeyim ama oyunda itemli eşya düşüremiyorum
Merhaba oyunu yaklaşık 3 yıldır oynuyorum ama 3 yıldır oyunda işe yarar doğrudürüst bir itemli eşya düşüremedim.Acaba bir problemmi var üyeliğimin neredeyse 1.5 yılında plus üye olarak oynamaya devam ettim ama sonuş yok
( 
OĞUZHANBERK / Hainköfte / Alçakköfte / Restorative
BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR
MALAZGİRT LONCASI

MALAZGİRT LONCASI

Re: Plus üyeyim ama oyunda itemli eşya düşüremiyorum
Merhaba,
Plus Paket sistemi oldukça basit bir formüle sahip olup eşya çıkma olasılığını değil, çıkan eşyanın efsunlu olma olasılığını artırmaktadır. Efsun düşürmeyi garanti etmez. Yaratıklardan efsunlu eşya düşürmek oldukça zor ve emek isteyen bir süreçtir. Efsunlu eşyalar sadece çift efsunlu eşyalarla sınırlı olmamakla beraber tek efsunlu eşyalarda bu grup içinde yer almaktadır. Bu süreçte pek çok kullanıcımız tek efsunlu eşyaları görmezden gelip düşürülmesi oldukça zor olan ve emek isteyen çift efsunlu eşyalara yönelmekte fakat bunun için yeterli çabayı sarf etmemektedir.
Ayrıca Plus Paket avantajları sadece efsunlu eşya düşürme olasılığını artırmakla kalmamakta daha pek çok noktada avantajlar sağlamaktadır. İKV gelişim sürecinde yine Plus Paket’e tanınan avantajlara oyun dengeleri ölçüsünde öncelik verilecek olup, gelecek her türlü yenilikte Plus Paket’li kullanıcılarımız bir adım önde olacaktır.
İyi eğlenceler.
Plus Paket sistemi oldukça basit bir formüle sahip olup eşya çıkma olasılığını değil, çıkan eşyanın efsunlu olma olasılığını artırmaktadır. Efsun düşürmeyi garanti etmez. Yaratıklardan efsunlu eşya düşürmek oldukça zor ve emek isteyen bir süreçtir. Efsunlu eşyalar sadece çift efsunlu eşyalarla sınırlı olmamakla beraber tek efsunlu eşyalarda bu grup içinde yer almaktadır. Bu süreçte pek çok kullanıcımız tek efsunlu eşyaları görmezden gelip düşürülmesi oldukça zor olan ve emek isteyen çift efsunlu eşyalara yönelmekte fakat bunun için yeterli çabayı sarf etmemektedir.
Ayrıca Plus Paket avantajları sadece efsunlu eşya düşürme olasılığını artırmakla kalmamakta daha pek çok noktada avantajlar sağlamaktadır. İKV gelişim sürecinde yine Plus Paket’e tanınan avantajlara oyun dengeleri ölçüsünde öncelik verilecek olup, gelecek her türlü yenilikte Plus Paket’li kullanıcılarımız bir adım önde olacaktır.
İyi eğlenceler.
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek
- RESTORATIVE
- Sahaf Yardımcısı
Merhaba konu ile ilgili hassasiyetiniz ve tatmin edici cevabınız için teşekkür ederim. 
MALAZGİRT LONCASI

MALAZGİRT LONCASI

Bu oyun varoldu olalı oynarım kardeş herzamanda plusum olmuştur şuanda bile askerdeyim otoplus ile halen pluslu hesap ama bukadar uzun bi sürede plusun bölgeye yazmaktan başka faydasını göremedim
hiçde item düşüremedim. Şans işi diyorum.Bol şans 
Bizi EskiLer Tanır,YeniLer Örnek ALır...

Eminönü Efeleri /Servane

Eminönü Efeleri /Servane
- TheOkqn
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Betadan beri oynuyorum bu oyunu sattıgım en pahalı item(düşen item diyeyim yada) 5 m oda Em de düştü 49 lvlde..Ortalama 1-1.5 yıldırda plusluyum..Geçende 2 hafta kadar plussuz kastım sadece Dirençli bi ayakkbı düştü..Plus varken haftada 1 ayda 3-4 tane dirençli yada saldırı-savunma gibi tek item eşyalar düşüyor..Yücelen halit deil yani örnegin tek başına Halit girmaenç reçete item bile deil..Günlük 10 saate kadar aynı yerde afedersiniz eşşek gibi kastıgımıda biliyorum gene yoq gene yoq..adam 50 m luk item düşürüyor plussuz !! Hala çözemedm ben bu işi.Bişey daha 29 lvl de GM Abura ya sormuştum..Bana neden hiç item düşmüyor?? Cvp ı ise..Sabretmesini bilmek lazım ee tabi birazda şans olması..O günden bu güne kadar sabrettim hala sabrediyomm..Bazı arkadaşlar item düşmeme olayına ŞANS diyor..3 yıldır item düşmemesi sizce şansmıdır ???
- TheOkqn
- FareAdam Düşmanı
TheOkqn yazdı:Betadan beri oynuyorum bu oyunu sattıgım en pahalı item(düşen item diyeyim yada) 5 m oda Em de düştü 49 lvlde..Ortalama 1-1.5 yıldırda plusluyum..Geçende 2 hafta kadar plussuz kastım sadece Dirençli bi ayakkbı düştü..Plus varken haftada 1 ayda 3-4 tane dirençli yada saldırı-savunma gibi tek item eşyalar düşüyor..Yücelen halit deil yani örnegin tek başına Halit girmaenç reçete item bile deil..Günlük 10 saate kadar aynı yerde afedersiniz eşşek gibi kastıgımıda biliyorum gene yoq gene yoq..adam 50 m luk item düşürüyor plussuz !! Hala çözemedm ben bu işi.Bişey daha 29 lvl de GM Abura ya sormuştum..Bana neden hiç item düşmüyor?? Cvp ı ise..Sabretmesini bilmek lazım ee tabi birazda şans olması..O günden bu güne kadar sabrettim hala sabrediyomm..Bazı arkadaşlar item düşmeme olayına ŞANS diyor..3 yıldır item düşmemesi sizce şansmıdır ???
bende oyunda hep plus aldim bencede duşmuyo sadce klan ve bolge konusuyon birde kp geliyor
Kod: Tümünü seç
- RESTORATIVE
- Sahaf Yardımcısı
Merhaba bundan önce oynadığım diğer online oyunlarda plus üyelerin ne kadar avantajlı olduklarını biliyorum bizim ikv ye plus üye olarak sahip çıkmamız isteniyor ama bizimde gönlümüzün hoş tutulması lazımki plus üyeliğin gerçekten bir ayrıcalık olduğu anlaşılsın ve daha çok üye kazanma şansına sahip olunsun ,oyun daha çok geliştirilebilsin ben lütfen bu teklifi dikkate alsınlar .Uzun yıllardır perakende sektöründeyim ama plus paket için yeterince çaba gösterilmediğini düşünüyorum daha cazip hale getirilebilir bunun için en önemli reklam biz plus paket üyeleridir ve bizim oyundaki diğer arkadaşlara ve oyunu önerebileceğimiz diğer arkadaşlara yapacağımız yönlendirmeler ikv yi üzerinde daha çok para harcamaya değer bir oyun yapacaktır .Neden ikv oynadığıma gelince bir TÜRK olarak ülkemde yapılmış bir oyunu tercih ediyorum yoksa gidip yapancı menşeili oyunlara para verip egolarımda tatmin edebilirim ama sorun bu değil umarım sorunum anlaşılmıştır.Teşekkürler...
HAİNKÖFTE
HAİNKÖFTE
MALAZGİRT LONCASI

MALAZGİRT LONCASI

- TheOkqn
- FareAdam Düşmanı
Artık pluslu yada plussuz kasmaktan zevk almıyorum çünkü adam gibi bişey düşmeyecegini o kadar iyi biliyorumki sormayın..dün yine tek item halit girmenç kolye düştü bundan öncede 2-3 kez düşmüştü herzmn işe yaramayan tek itemler düşüyor millete nasıl *lı çift item eşyalar düşüyor ne ŞANS dır hala anlamış deilim..ŞANS mış peh..
Aynen katılıyorumEsrefpasa yazdı:Merhaba,
İyi eğlenceler.