Canbazz'ın Hanzala,Batuhangs,Thesondarbe,Satkomandosu na ...
Re: Canbazz'ın Hanzala,Batuhangs,Thesondarbe,Satkomandosu na ...
iki ezik yan yana qeLmiş birbirLerini savunuyoLar akıLLarı sıra bana yaLvardıqını hatırLıyorum dur lütfen işim var diye ama bendeki insanLık yine bişi demiyom

Canbazz 49
Lanetlixzebani 40

Bellı bışı batmış sana derın yaran var ondan köpek qıbı sağı solu sarıyonmahmutxsolmaz yazdı:cerenmsn nesn herkese laf yapıyorsun kesiliyorsun susuyorsun level kasıp öyle geliceksin laf yapmak için
Ezığın bayrak tutanısın bılmıyon
Ben herkese laf yapmıom yapan bellı açık ve net benım şurda Javmelıyon var bı velet Canbazzlada bışıyım yoq 1 haftadır 10 tane konu açtı bu kadarda olmaz yeter dedım emın ol kaç kışı demıştır
Ha bı velette sen varsın bana herkesın avukatlığını yapıyon
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
IxcerenxI yazdı:Bellı bışı batmış sana derın yaran var ondan köpek qıbı sağı solu sarıyonmahmutxsolmaz yazdı:cerenmsn nesn herkese laf yapıyorsun kesiliyorsun susuyorsun level kasıp öyle geliceksin laf yapmak için
Ben herkese laf yapmıom yapan bellı açık ve net benım şurda Javmelıyon var bı velet Canbazzlada bışıyım yoq 1 haftadır 10 tane konu açtı bu kadarda olmaz yeter dedım emın ol kaç kışı demıştır![]()
Artık Sana ne diim biLmiyorum Sen amma çenesiz biri çıktın haaa annen baban sana nasıl terbiye vermiş bilmiyorum büyüklerine karşı sayqılı olacaksın seni k.pek qibi yaLvatırım bak veLed dediqin senden 10 yaş büyüktür beLki senin qibi bebekLerLe iLqiLenemem bu arada herşeye burnunu soktuqun için çarın çaLınmış kim çaLdıysa eLLerine saqLık

Canbazz 49
Lanetlixzebani 40

- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
fenerli73 yazdı:IxcerenxI yazdı:Bellı bışı batmış sana derın yaran var ondan köpek qıbı sağı solu sarıyonmahmutxsolmaz yazdı:cerenmsn nesn herkese laf yapıyorsun kesiliyorsun susuyorsun level kasıp öyle geliceksin laf yapmak için
Ben herkese laf yapmıom yapan bellı açık ve net benım şurda Javmelıyon var bı velet Canbazzlada bışıyım yoq 1 haftadır 10 tane konu açtı bu kadarda olmaz yeter dedım emın ol kaç kışı demıştır![]()
Artık Sana ne diim biLmiyorum Sen amma çenesiz biri çıktın haaa annen baban sana nasıl terbiye vermiş bilmiyorum büyüklerine karşı sayqılı olacaksın seni k.pek qibi yaLvatırım bak veLed dediqin senden 10 yaş büyüktür beLki senin qibi bebekLerLe iLqiLenemem bu arada herşeye burnunu soktuqun için çarın çaLınmış kim çaLdıysa eLLerine saqLık
lan lavuk inşallah senin çarın çalınır o kız bacımdır bidaha ona bişi dersen ...
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
kes Lan çeneni ne yapcan benimi dövecen veLEd sen qit baban qeLSin yanıma

Canbazz 49
Lanetlixzebani 40