Canbazz'ın Hanzala,Batuhangs,Thesondarbe,Satkomandosu na ...

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Batuhangs730
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Canbazz'ın Hanzala,Batuhangs,Thesondarbe,Satkomandosu na ...

Mesaj gönderen Batuhangs730 »

Canbazz denilen bebe ben,loncadaşım Hanzala,Thesondarbe,Satkomandosu hakkında fotolar koymuş. Bu bebe özelden sövüyor. Sövmesinin görülmesi bitince foto alıyor. Buna Hanzala,Thesondarbe de şahit. Bu çocuğu kimsenin takmamasını arz ediyoruz.
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor

GALATASARAY
Kullanıcı avatarı
IxcerenxI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Canbazz'ın Hanzala,Batuhangs,Thesondarbe,Satkomandosu na ...

Mesaj gönderen IxcerenxI »

Kusra bakmasın CANBAZZ ama onu artık son günlerde bılen bılıo az canlarla deparlayıp arkadan kesmelerı felan sonra durmadan ben şunu kesıom ben bunu kesıom gıbı foruma durmadan foto koymalarından açık ve net görülüyor onun ıçın buna hıç amacın ne fılan dıye sormaya gerek yoq ben hepınızden üstünüm dıyo açık ve net
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Kullanıcı avatarı
fenerli73
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen fenerli73 »

Batuhangs bebeqi madem küfür ediyom ortaya öyLe bi iddaa koyyosun sen bunun resmini çekecesin ve koyacaksın foruma tmm mı koçum ben qerçekLeri koyyorum
IxcerenxI yazdı:Kusra bakmasın CANBAZZ ama onu artık son günlerde bılen bılıo az canlarla deparlayıp arkadan kesmelerı felan sonra durmadan ben şunu kesıom ben bunu kesıom gıbı foruma durmadan foto koymalarından açık ve net görülüyor onun ıçın buna hıç amacın ne fılan dıye sormaya gerek yoq ben hepınızden üstünüm dıyo açık ve net
Beni biLen biLsin be Ceren ben ws diyipte az canLarda kesmiyorum hiç deqiLse arzLar qibi onLAr arz ben Lodos um bu sana neyi anLatır biLmem karşıma çıkmasınLar ben söyLedim diqer bi konuda arzLara benden insiyatıif yok artık dedim Ha şnuda söyLüyüm ben az canımda hiç bi zaman depar atıpda arkadan feLan kesmem öLeceqim varsa öLürüm bi karizma için yapıLaca bi adiLik deiL senin dediqin.Şunu söyLüyüm unutmadan Varsa yüreqi oLan qeLir adam qibi ws ye sende dahiLsin ceren Kendi itemLerin Le qeL
Resim

Canbazz 49
Lanetlixzebani 40

Resim
Kullanıcı avatarı
Batuhangs730
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Batuhangs730 »

fenerli73 yazdı:Batuhangs bebeqi madem küfür ediyom ortaya öyLe bi iddaa koyyosun sen bunun resmini çekecesin ve koyacaksın foruma tmm mı koçum ben qerçekLeri koyyorum
IxcerenxI yazdı:Kusra bakmasın CANBAZZ ama onu artık son günlerde bılen bılıo az canlarla deparlayıp arkadan kesmelerı felan sonra durmadan ben şunu kesıom ben bunu kesıom gıbı foruma durmadan foto koymalarından açık ve net görülüyor onun ıçın buna hıç amacın ne fılan dıye sormaya gerek yoq ben hepınızden üstünüm dıyo açık ve net
Beni biLen biLsin be Ceren ben ws diyipte az canLarda kesmiyorum hiç deqiLse arzLar qibi onLAr arz ben Lodos um bu sana neyi anLatır biLmem karşıma çıkmasınLar ben söyLedim diqer bi konuda arzLara benden insiyatıif yok artık dedim Ha şnuda söyLüyüm ben az canımda hiç bi zaman depar atıpda arkadan feLan kesmem öLeceqim varsa öLürüm bi karizma için yapıLaca bi adiLik deiL senin dediqin.Şunu söyLüyüm unutmadan Varsa yüreqi oLan qeLir adam qibi ws ye sende dahiLsin ceren Kendi itemLerin Le qeL

GEL WS O ZAMAN
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor

GALATASARAY
Kullanıcı avatarı
fenerli73
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Tmm koçum Oyunda karşıLaştıqımızda ws edecez senLE
Resim

Canbazz 49
Lanetlixzebani 40

Resim
Kullanıcı avatarı
Leonidans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Leonidans »

Cambaz 3:0 yenildiğinde ağlıyodun sonra bana artislik yapıyorsun ne ayak ? ;) ;) ;)
--'İhTiYaRxxBüYüCü'--

Kuklacı,Eminönü,Teşkilat Büyücü' ws ihttps://www.youtube.com/watch?v=wZqXWCd ... e=youtu.be
Kullanıcı avatarı
freze61
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen freze61 »

Burda Canbazz ın ne kadar adam oldugunu tartışacaksak kapatın şu konuyu :D böyle ezikler için bide konu açmayın ya :D
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Kullanıcı avatarı
fenerli73
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

freze61 yazdı:Burda Canbazz ın ne kadar adam oldugunu tartışacaksak kapatın şu konuyu :D böyle ezikler için bide konu açmayın ya :D
Yarası oLan qocunur veLEd

Leonidans yazdı:Cambaz 3:0 yenildiğinde ağlıyodun sonra bana artislik yapıyorsun ne ayak ? ;) ;) ;)
Yalan oLduqunu burdan beLLi ben hiç bi ws de 0 a karşı yenilmedim bazı ws LErde yeniLmiş oLabiLirim yeniLeceqimi biLsem biLe 1 veya 2 kerede oLsa keserim ve bu hep böyLe oLmuşTur kmseye 0 a karşı yeniLmedim Yalanında bu akdar veLd
Resim

Canbazz 49
Lanetlixzebani 40

Resim
Kullanıcı avatarı
javmeliyon
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen javmeliyon »

HerKes Renqli YaZıOr Ne İŞŞ xD bu arada batuhan kardeşim hangini haklı hanginiz haksız ona müdahale etmiorm ama Thesondarbe denilen adamla aynı loncada bulunmanızı uygun görmüyorum bu kadar küfürbaz bi adam görmedim inanmayanlar varsa foto da koyabilirim bu arada cerenmsn nesn herkese laf yapıyorsun kesiliyorsun susuyorsun level kasıp öyle geliceksin laf yapmak için...
Gerçek Savaş İsmet Bey Sinirlendiğinde Başlar Bu da Gerçek Kıyametin Başlangıcı Olacaktır...

Javmeliyonxemre/Gadioxcellat/İstanbulkıyameti
Kullanıcı avatarı
mahmutxsolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen mahmutxsolmaz »

cerenmsn nesn herkese laf yapıyorsun kesiliyorsun susuyorsun level kasıp öyle geliceksin laf yapmak için ;)
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön