Canbazz'ın Hanzala,Batuhangs,Thesondarbe,Satkomandosu na ...
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Canbazz'ın Hanzala,Batuhangs,Thesondarbe,Satkomandosu na ...
Canbazz denilen bebe ben,loncadaşım Hanzala,Thesondarbe,Satkomandosu hakkında fotolar koymuş. Bu bebe özelden sövüyor. Sövmesinin görülmesi bitince foto alıyor. Buna Hanzala,Thesondarbe de şahit. Bu çocuğu kimsenin takmamasını arz ediyoruz.
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Wildpisagor
GALATASARAY
Re: Canbazz'ın Hanzala,Batuhangs,Thesondarbe,Satkomandosu na ...
Kusra bakmasın CANBAZZ ama onu artık son günlerde bılen bılıo az canlarla deparlayıp arkadan kesmelerı felan sonra durmadan ben şunu kesıom ben bunu kesıom gıbı foruma durmadan foto koymalarından açık ve net görülüyor onun ıçın buna hıç amacın ne fılan dıye sormaya gerek yoq ben hepınızden üstünüm dıyo açık ve net
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Batuhangs bebeqi madem küfür ediyom ortaya öyLe bi iddaa koyyosun sen bunun resmini çekecesin ve koyacaksın foruma tmm mı koçum ben qerçekLeri koyyorum
Beni biLen biLsin be Ceren ben ws diyipte az canLarda kesmiyorum hiç deqiLse arzLar qibi onLAr arz ben Lodos um bu sana neyi anLatır biLmem karşıma çıkmasınLar ben söyLedim diqer bi konuda arzLara benden insiyatıif yok artık dedim Ha şnuda söyLüyüm ben az canımda hiç bi zaman depar atıpda arkadan feLan kesmem öLeceqim varsa öLürüm bi karizma için yapıLaca bi adiLik deiL senin dediqin.Şunu söyLüyüm unutmadan Varsa yüreqi oLan qeLir adam qibi ws ye sende dahiLsin ceren Kendi itemLerin Le qeLIxcerenxI yazdı:Kusra bakmasın CANBAZZ ama onu artık son günlerde bılen bılıo az canlarla deparlayıp arkadan kesmelerı felan sonra durmadan ben şunu kesıom ben bunu kesıom gıbı foruma durmadan foto koymalarından açık ve net görülüyor onun ıçın buna hıç amacın ne fılan dıye sormaya gerek yoq ben hepınızden üstünüm dıyo açık ve net

Canbazz 49
Lanetlixzebani 40

- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
fenerli73 yazdı:Batuhangs bebeqi madem küfür ediyom ortaya öyLe bi iddaa koyyosun sen bunun resmini çekecesin ve koyacaksın foruma tmm mı koçum ben qerçekLeri koyyorum
Beni biLen biLsin be Ceren ben ws diyipte az canLarda kesmiyorum hiç deqiLse arzLar qibi onLAr arz ben Lodos um bu sana neyi anLatır biLmem karşıma çıkmasınLar ben söyLedim diqer bi konuda arzLara benden insiyatıif yok artık dedim Ha şnuda söyLüyüm ben az canımda hiç bi zaman depar atıpda arkadan feLan kesmem öLeceqim varsa öLürüm bi karizma için yapıLaca bi adiLik deiL senin dediqin.Şunu söyLüyüm unutmadan Varsa yüreqi oLan qeLir adam qibi ws ye sende dahiLsin ceren Kendi itemLerin Le qeLIxcerenxI yazdı:Kusra bakmasın CANBAZZ ama onu artık son günlerde bılen bılıo az canlarla deparlayıp arkadan kesmelerı felan sonra durmadan ben şunu kesıom ben bunu kesıom gıbı foruma durmadan foto koymalarından açık ve net görülüyor onun ıçın buna hıç amacın ne fılan dıye sormaya gerek yoq ben hepınızden üstünüm dıyo açık ve net
GEL WS O ZAMAN
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Wildpisagor
GALATASARAY
Tmm koçum Oyunda karşıLaştıqımızda ws edecez senLE

Canbazz 49
Lanetlixzebani 40

Cambaz 3:0 yenildiğinde ağlıyodun sonra bana artislik yapıyorsun ne ayak ?
--'İhTiYaRxxBüYüCü'--
Kuklacı,Eminönü,Teşkilat Büyücü' ws ihttps://www.youtube.com/watch?v=wZqXWCd ... e=youtu.be
Kuklacı,Eminönü,Teşkilat Büyücü' ws ihttps://www.youtube.com/watch?v=wZqXWCd ... e=youtu.be
- freze61
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
Burda Canbazz ın ne kadar adam oldugunu tartışacaksak kapatın şu konuyu
böyle ezikler için bide konu açmayın ya 
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Yarası oLan qocunur veLEdfreze61 yazdı:Burda Canbazz ın ne kadar adam oldugunu tartışacaksak kapatın şu konuyuböyle ezikler için bide konu açmayın ya
Yalan oLduqunu burdan beLLi ben hiç bi ws de 0 a karşı yenilmedim bazı ws LErde yeniLmiş oLabiLirim yeniLeceqimi biLsem biLe 1 veya 2 kerede oLsa keserim ve bu hep böyLe oLmuşTur kmseye 0 a karşı yeniLmedim Yalanında bu akdar veLdLeonidans yazdı:Cambaz 3:0 yenildiğinde ağlıyodun sonra bana artislik yapıyorsun ne ayak ?![]()
![]()
![]()

Canbazz 49
Lanetlixzebani 40

- javmeliyon
- Sahaf Yardımcısı
HerKes Renqli YaZıOr Ne İŞŞ xD bu arada batuhan kardeşim hangini haklı hanginiz haksız ona müdahale etmiorm ama Thesondarbe denilen adamla aynı loncada bulunmanızı uygun görmüyorum bu kadar küfürbaz bi adam görmedim inanmayanlar varsa foto da koyabilirim bu arada cerenmsn nesn herkese laf yapıyorsun kesiliyorsun susuyorsun level kasıp öyle geliceksin laf yapmak için...
Gerçek Savaş İsmet Bey Sinirlendiğinde Başlar Bu da Gerçek Kıyametin Başlangıcı Olacaktır...
Javmeliyonxemre/Gadioxcellat/İstanbulkıyameti
Javmeliyonxemre/Gadioxcellat/İstanbulkıyameti
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
cerenmsn nesn herkese laf yapıyorsun kesiliyorsun susuyorsun level kasıp öyle geliceksin laf yapmak için 
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!