farkımız bizim kendi taktiğimizle kesmemizeray yazdı:Gerek kalmadı artiz bey. Biz kesdik çok istiyorsan sana taktik paylaşırım artizz................kuubii yazdı:Tskxgenelkrmay yazdı:tebrik ler arakdaşlar rica etsem taktik paylaşırmısınız...
zamanı geldiğinde onu da paylaşacağız...
Kadim Hidra 3 kez Kesilmiştir
Re: Kadim Hidra 3 kez Kesilmiştir
.
****|x|kubilay|x|****\:.
Kod: Tümünü seç
.Kula Bela Gelmez HAK Yazmayınca.
.HAK Bela Yazmaz Kul Azmayınca.
.HAK Kuldan İntikamı, Kul İLe Alır.
.Dini İrfanı Bilmeyen Bunu Kul Etti Sanır.
[Kuubii]
color=#FF0040]~*[/color] Ecel Getiren
[Şehzadexkuubii]
color=#00BF00]~*[/color]
[Thexkuubii]
color=#0040FF]~*[/color] Ejder Asa
[Şehzadexkuubii]
[Thexkuubii]
eray yazdı:Gerek kalmadı artiz bey. Biz kesdik çok istiyorsan sana taktik paylaşırım artizz................kuubii yazdı:Tskxgenelkrmay yazdı:tebrik ler arakdaşlar rica etsem taktik paylaşırmısınız...
zamanı geldiğinde onu da paylaşacağız...
SAĞDAN SOLDAN TAKTİK ALIP KESİP SONRA GELİN TAKTİK VEREYİM DEMEK ABES OLDU BE CANE
hayalxetxWİNGRVE---hayalxetxSIHHİYE---hayalxetxWİNG
TEŞKİLAT
TEŞKİLAT
3 KEREmi KESTİNZ :S :S BİZ 2 .GÜNDE 15 KERE KESTİK Geri kalmışınız :S yazık
:D
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene !
███▓░░ ░░▓███
========ஜ۩۞۩ஜ========
Oяіgіиαℓ ® TÜRKİYEM
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
TÜRkİYEMxTABuU
TÜRKİYEMxeDGaR
███▓░░ ░░▓███
========ஜ۩۞۩ஜ========
Oяіgіиαℓ ® TÜRKİYEM
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
TÜRkİYEMxTABuU
TÜRKİYEMxeDGaR
- Sarhosimam
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
maniac yazdı: 3 KEREmi KESTİNZ :S :S BİZ 2 .GÜNDE 15 KERE KESTİK Geri kalmışınız :S yazık:D
Türkiyem biz kadimi FANTAZİ olsun diye kesmiyoruz.Gerektiği kadar kesiyoruz Görevi yapılmış carlara kadimmi kesicez ? Ha gerekirse hidralarda çarda kasarız
IIAsiBeyII IIIAsiBeyIII xXPaRaMeDiCXx
Anladim ki; Insanlar, Susani KORKAK, görmezden geleni APTAL, Affetmeyi biLeni cantada KEKLIK saniyorlar! Oysa ki; Ben istedigim kadar HAYATIMDALAR..! Göz yumdugum kadar DURUSTLER, Sustugum kadar INSANLAR!
[OkaN]
Anladim ki; Insanlar, Susani KORKAK, görmezden geleni APTAL, Affetmeyi biLeni cantada KEKLIK saniyorlar! Oysa ki; Ben istedigim kadar HAYATIMDALAR..! Göz yumdugum kadar DURUSTLER, Sustugum kadar INSANLAR!
[OkaN]
Sarhosimam yazdı:maniac yazdı: 3 KEREmi KESTİNZ :S :S BİZ 2 .GÜNDE 15 KERE KESTİK Geri kalmışınız :S yazık:D
Türkiyem biz kadimi FANTAZİ olsun diye kesmiyoruz.Gerektiği kadar kesiyoruz Görevi yapılmış carlara kadimmi kesicez ? Ha gerekirse hidralarda çarda kasarızSorun değil.Amacımız sen daha cok ben daha cok kestim demek değildir.Gereksiz yorumlar yapmazsan sevinirim.
[Ladycarmilla]
[şşşşşifa]
[Carmillalllmahser]
[şşşşşifa]
[Carmillalllmahser]
ben sana fanteziyi göstercm 4 büyücü ileCaRmiLLa yazdı:Sarhosimam yazdı:maniac yazdı: 3 KEREmi KESTİNZ :S :S BİZ 2 .GÜNDE 15 KERE KESTİK Geri kalmışınız :S yazık:D
Türkiyem biz kadimi FANTAZİ olsun diye kesmiyoruz.Gerektiği kadar kesiyoruz Görevi yapılmış carlara kadimmi kesicez ? Ha gerekirse hidralarda çarda kasarızSorun değil.Amacımız sen daha cok ben daha cok kestim demek değildir.Gereksiz yorumlar yapmazsan sevinirim.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene !
███▓░░ ░░▓███
========ஜ۩۞۩ஜ========
Oяіgіиαℓ ® TÜRKİYEM
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
TÜRkİYEMxTABuU
TÜRKİYEMxeDGaR
███▓░░ ░░▓███
========ஜ۩۞۩ஜ========
Oяіgіиαℓ ® TÜRKİYEM
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
TÜRkİYEMxTABuU
TÜRKİYEMxeDGaR
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Kesim sayısı arttıkça hidranın canı artmıyor. Vuruşları çoğalmıyor. O halde 1 kere kesmek ile 10 kere kesmek arasında ne fark var? 3 kere kesen 10 defa da keser. 10 defa kesen 40 defa da keser. Böyle uzar gider liste.maniac yazdı:ben sana fanteziyi göstercm 4 büyücü ileCaRmiLLa yazdı:Sarhosimam yazdı:maniac yazdı: 3 KEREmi KESTİNZ :S :S BİZ 2 .GÜNDE 15 KERE KESTİK Geri kalmışınız :S yazık:D
![]()
![]()
![]()
![]()
asibey bide neymiş bize kadim kestrmemiş sabah akşam beklerlermişde
yapamıcanz işleri sölemeyn kolay qelsn size
oyuna çok bagım yapmayın
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kim kestirmiyormuş kadimi biz Foruma konu bile acmıyoruz kadim kesildi şu kesildi diyemaniac yazdı:ben sana fanteziyi göstercm 4 büyücü ileCaRmiLLa yazdı:Sarhosimam yazdı:maniac yazdı: 3 KEREmi KESTİNZ :S :S BİZ 2 .GÜNDE 15 KERE KESTİK Geri kalmışınız :S yazık:D
![]()
![]()
![]()
![]()
oyuna çok bagım yapmayın
bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından birşey kaybetmez.. hz.mevlana
DeLTaFoRCExTÜRKO
Kabus
DeLTaFoRCExTÜRKO
Kabus
Gullanıcı tim ben size kaç kere dedim etmeyin eylemeyin ıhı bu lafım ortaya 
3 sayfalık yorumdan sonra bizim ekibe lafım şudur...
etme eşşekle muhabbet küstürürsün silme cam kırığıyla g*t*nü kestirirsin
3 sayfalık yorumdan sonra bizim ekibe lafım şudur...
etme eşşekle muhabbet küstürürsün silme cam kırığıyla g*t*nü kestirirsin
Teşkilat Sunucusu
Ofluhoca

Ofluhoca

1. 3 BÜYÜYLEDE KESTİKEkSeLaNsS yazdı:Kim kestirmiyormuş kadimi biz Foruma konu bile acmıyoruz kadim kesildi şu kesildi diyemaniac yazdı:ben sana fanteziyi göstercm 4 büyücü ileCaRmiLLa yazdı:Sarhosimam yazdı:maniac yazdı: 3 KEREmi KESTİNZ :S :S BİZ 2 .GÜNDE 15 KERE KESTİK Geri kalmışınız :S yazık:D
![]()
![]()
![]()
![]()
oyuna çok bagım yapmayın
Yok neymiş Türkiyemler kesemezmiş
Knk bir şey bilirim Allah Kimsenin içine fesatlık vermesin Bizden yardım isteyene her zaman destek olmusuz dur Ama Adam olana bu konuda da herkese yardım etmeye hazırız... ! Nokta
knk bu konu burda biter daha yorum yazma bu sayfaya bos yere
2. HERKESE SORUYORUM 30 KİŞİYLE 95 CANDA YATAN Bİ GRUP BİZ KESERKEN ORDA BULUNDUKTAN SONRA DİREK KESİYOR BUNDA Bİ ANORMALLİK SEZMİYOR MUSUNUZ ??
3. SİZİN GİBİ GÖREVİ OLMAMIŞ 30 ÇARIMIZ YOK BU YÜZDEN TEK SEFERDE 2 KESİM YETİYO GEREKİRSE 6 KEREDE KESERİZ 50 KEREDE KESERİZ 15 DK SÜRÜYO ZATEN
4. 10 KİŞİ KESEN Bİ GRUBUN KONUŞMASINA GELİPTE 30 KİŞİ KESTİK DİYE ARTİSLİK YAPMAK ABES Mİ DEİL Mİ
5. NEYMİŞ KESTİRMEZLERMİŞ DEMİŞSİNİZ MADEM BİZİM KAÇIRMAMIZDAN KORKMUYORDUNUZ SORUYORUM SİZİN KAÇIRDIĞINIZ GÜN NEDEN GELİYORUZ BİRAZDAN DİYİP GELMEDİNİZ DE ERTESAİ GÜN KARGALAR B.KUNU YEMEDEN YOLA ÇIKTINIZ BU 5İ Nİ İSTİYORUM ??
hayalxetxWİNGRVE---hayalxetxSIHHİYE---hayalxetxWİNG
TEŞKİLAT
TEŞKİLAT