Merhaba değerli teşko halkının saygıdeğer oyuncuları ;
Kadim hidra 21.Temmuz.2010 gecesi 1 kez 22.Temmuz.2010 gecesi 2 kez kesilmiş olup yayında yapımda emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürlerimizi sunarız.
ofluhoca yazdı:Merhaba değerli teşko halkının saygıdeğer oyuncuları ;
Kadim hidra 21.Temmuz.2010 gecesi 1 kez 22.Temmuz.2010 gecesi 2 kez kesilmiş olup yayında yapımda emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürlerimizi sunarız.
Ofluhoca (Gullanıcı Tim)
Başlıkta 3 kez diyo burada 2. kez ketik diyon
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
Ofluhoca (Gullanıcı Tim)
Başlıkta 3 kez diyo burada 2. kez ketik diyon
Toplam 3 kere, ard arda 2 kere kesildi.
yazamayacağım kadar çok karakter..
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
Tebrkler bu arada ofluhoca imzana koymşsn insan hıyarı bostanda yetişmez die sen kendini domatesmi sanıon bu kadar insanı dolandırıken bide gelmiş bu imzayı koymsn melemen
İnFazTeaMKroNiCK-Iıkronikqqll-Ixadonisxl KarşıyaKaragümrük Karşılıksız sevdik biz Bu YAKAYI.!! New Yorkta beş Minareyi izledim anladığın kadarıyla olay New Yorkta Geçiyor.