Bu oyunda birşeyler dönüyor(Susturulma)

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
vivaelche
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Bu oyunda birşeyler dönüyor(Susturulma)

Mesaj gönderen vivaelche »

Selamlar,

Dün gece olan ufak bir tartışma ve ağzımdan 'küfür' çıkmadığı halde ve 'hakaret' sus yiyorum. Dün nikini tam hatırlayamadığım biri susmazsan 'sus attırırım' dedi . Tabi ciddiye almadım,çünki ne bir küfür nede bir hakaret çıktı ağzımdan , ama sabah baktım çarım susturma almış.

Gerçekten bu oyunda gmler tanıdıklarını mı kayırıyor ? Konuyu şerefiniz varsa kapatmayın,eğer meslek ahlakınız varsa az da olsa bu konuyu kapatmayın. Yönetimin yaptığı büyük terbiyesizlik , foto falan görmede değil ha sadece biri sustur dedi diye susturuyolar. Lanet olsun,sizin uygulayacağınız adalete ...
YeNiLMeZzZ
ResimSonsuza dek BÜYÜK KUMANDAN !
Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim.
Che,her zaman yolumuza ışık tutmaya devam edecek,Ya özgür Vatan,Ya Ölüm..
Kullanıcı avatarı
vivaelche
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: Bu oyunda birşeyler dönüyor(Susturulma)

Mesaj gönderen vivaelche »

Bu 3. oluyor, böyle haksızlıklar yaparak elinize ne geçiyor yöneticiler ? Sus atarken arkadaşlarınızın talimatıyla zevkmi alıyosunuz ? İçimden öyle şeyler söylemek geliyorki terbiyesiz herifler. Adam değilsiniz......
YeNiLMeZzZ
ResimSonsuza dek BÜYÜK KUMANDAN !
Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim.
Che,her zaman yolumuza ışık tutmaya devam edecek,Ya özgür Vatan,Ya Ölüm..
Kullanıcı avatarı
TWTY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen TWTY »

http://www.istanbuloyun.com/support.aspx bildirim tipini ceza itiraz seçerek formu doldur ama bu üslupla bir yere varamazsın.

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?

D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Kullanıcı avatarı
mahmutxsolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen mahmutxsolmaz »

TWTY yazdı:http://www.istanbuloyun.com/support.aspx bildirim tipini ceza itiraz seçerek formu doldur ama bu üslupla bir yere varamazsın.

kardes bunu yazıp gecmeyin takmıyolar orda kimseyi atsak ney adam yenqeme sarktı adam ol kapa ceneni dedin ağıza alınmayan hakaretler etti dedim fantazilerini git annenle bacınla uygula chara girdim susu ben yemişim bu günde tam tamına 6 kişi ana bacı küfür etti sikayet hakkınız doldu diyor napalım yanı küfür yememk icin klan savası yapmıyalımmı bu konuyla ilgilenmelerini istiyorum GMlerin burdan duyrulur öyle sus atmakla olmuyor sadece neden demiş diye bi düşünmek lazım ....

Heraklıyus
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

Resim
Kullanıcı avatarı
TWTY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen TWTY »

Haksız yere ceza aldığınızı düşünüyorsanız http://www.istanbuloyun.com/support.aspx dan bildirim tipini "ceza itiraz "seçerek formu doldurup göndermeniz yeterli, konuyla ilgili kısa sürede size geri bildirimde bulunulacaktır. Oyun içerisinde rahatsız olduğunuz kişiyi "şikayet et" butonunu kullanarak yetkililere bildirebilirsiniz. Bunun dışındaki rahatsız edici eylemleri (taciz vs.) durumlarda yine destek iletişimde bu defa bildirim tipini "oyuncu hata kullanım" seçerek ekran görüntüsünü upload ederek gönderebilirsiniz ya da ikvdestek@sobee.com.tr a resim konu ve açıklamayla birlikte mail atabilirsiniz. Unutmayın bunların dışında oyun içerisinde "Yasaklı Listesi"de bulunmaktadır. Yasaklı Listesinide yine rahatsız olduğunuz kişilerden gelecek iletileri engellemek için kullanabilirsiniz. İyi Forumlar.

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?

D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

bana küfür eden adam sus yemedı ben sus yemısım bu oyunda cok pıs seyler donuoR ozelıkle bazı nıcklerı susturuLu gorursenız sasırmayın ornek Ensonxleonar. oyundan konumadık bolgelre gırdık skyp dan konustuk car sus yemıs dıceK bısı yok desteke maıl falanda atmayın sakıncalı içerik düzenlendi bıle takmazlar
Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
mahmutxsolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen mahmutxsolmaz »

bana küfür eden adam sus yemedı ben sus yemısım bu oyunda cok pıs seyler donuoR ozelıkle bazı nıcklerı susturuLu gorursenız sasırmayın ornek Ensonxleonar. oyundan konumadık bolgelre gırdık skyp dan konustuk car sus yemıs dıceK bısı yok desteke maıl falanda atmayın sakıncalı içerik düzenlendi bıle takmazlar

hemşerim konuya cevabı verdi ;)
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

Resim
Kullanıcı avatarı
secret
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen secret »

Kesinlikle katılıyorum bu oyunda bi şeyler dönüyor ve hiç profesyonelce degil ikv gibi bir oyuna yakışmıyor birilerinin ceza alması için tanıdıgımız birisi mi olması lzm ??
Resim

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
Kullanıcı avatarı
secret
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen secret »

TWTY yazdı:Haksız yere ceza aldığınızı düşünüyorsanız http://www.istanbuloyun.com/support.aspx dan bildirim tipini "ceza itiraz "seçerek formu doldurup göndermeniz yeterli, konuyla ilgili kısa sürede size geri bildirimde bulunulacaktır. Oyun içerisinde rahatsız olduğunuz kişiyi "şikayet et" butonunu kullanarak yetkililere bildirebilirsiniz. Bunun dışındaki rahatsız edici eylemleri (taciz vs.) durumlarda yine destek iletişimde bu defa bildirim tipini "oyuncu hata kullanım" seçerek ekran görüntüsünü upload ederek gönderebilirsiniz ya da ikvdestek@sobee.com.tr a resim konu ve açıklamayla birlikte mail atabilirsiniz. Unutmayın bunların dışında oyun içerisinde "Yasaklı Listesi"de bulunmaktadır. Yasaklı Listesinide yine rahatsız olduğunuz kişilerden gelecek iletileri engellemek için kullanabilirsiniz. İyi Forumlar.
kardeş sende boşuna yazma bu klişeleri ankara da dayın yoksa boş biz bıktık artık oyunda adap denen bi şey kalmadı kestigim adamı direk yasaklıya ekliyorum artık küfür yememek için
Resim

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Merhaba
Bu 3. oluyor, böyle haksızlıklar yaparak elinize ne geçiyor yöneticiler ? Sus atarken arkadaşlarınızın talimatıyla zevkmi alıyosunuz ? İçimden öyle şeyler söylemek geliyorki terbiyesiz herifler. Adam değilsiniz......
Hergün yüzlerce şikayet incelenip kural ihlali yapanlara ceza veriliyor. Ceza sistemi çok farklı bir sistemdir, ne küfür edenin adı nede şikayet edenin adı yazılıdır, dolayısı ile adam kayırmak, taraf tutmak imkansızdır. Sözüm ona hakkınızı ararken bile bize hakaret ediyorsunuz ve adalet istiyorsunuz !!!.

Forum hesabınız 7 gün kapatıldı .
Şikayetlerinizi, oyun içinde '' Şikayet Et'' butonunu kullanarak bize iletebilirsiniz.
İyi forumlar

bana küfür eden adam sus yemedı ben sus yemısım bu oyunda cok pıs seyler donuoR ozelıkle bazı nıcklerı susturuLu gorursenız sasırmayın ornek Ensonxleonar. oyundan konumadık bolgelre gırdık skyp dan konustuk car sus yemıs dıceK bısı yok desteke maıl falanda atmayın sakıncalı içerik silindi bıle takmazlar
Desteğe atılan tüm postalar incelenmekte ve gerek görülenler ivedelikle cevaplanmaktadır. Oyuncuları yanlış bilgilendirme bir yana kullanmış olduğunuz kaba içerikten dolayı forum hesabınız 7 gün kapatıldı.

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön