Selamlar,
Dün gece olan ufak bir tartışma ve ağzımdan 'küfür' çıkmadığı halde ve 'hakaret' sus yiyorum. Dün nikini tam hatırlayamadığım biri susmazsan 'sus attırırım' dedi . Tabi ciddiye almadım,çünki ne bir küfür nede bir hakaret çıktı ağzımdan , ama sabah baktım çarım susturma almış.
Gerçekten bu oyunda gmler tanıdıklarını mı kayırıyor ? Konuyu şerefiniz varsa kapatmayın,eğer meslek ahlakınız varsa az da olsa bu konuyu kapatmayın. Yönetimin yaptığı büyük terbiyesizlik , foto falan görmede değil ha sadece biri sustur dedi diye susturuyolar. Lanet olsun,sizin uygulayacağınız adalete ...
Bu oyunda birşeyler dönüyor(Susturulma)
Bu oyunda birşeyler dönüyor(Susturulma)
YeNiLMeZzZ
Sonsuza dek BÜYÜK KUMANDAN !
Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim.
Che,her zaman yolumuza ışık tutmaya devam edecek,Ya özgür Vatan,Ya Ölüm..

Re: Bu oyunda birşeyler dönüyor(Susturulma)
Bu 3. oluyor, böyle haksızlıklar yaparak elinize ne geçiyor yöneticiler ? Sus atarken arkadaşlarınızın talimatıyla zevkmi alıyosunuz ? İçimden öyle şeyler söylemek geliyorki terbiyesiz herifler. Adam değilsiniz......
YeNiLMeZzZ
Sonsuza dek BÜYÜK KUMANDAN !

http://www.istanbuloyun.com/support.aspx bildirim tipini ceza itiraz seçerek formu doldur ama bu üslupla bir yere varamazsın.
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
TWTY yazdı:http://www.istanbuloyun.com/support.aspx bildirim tipini ceza itiraz seçerek formu doldur ama bu üslupla bir yere varamazsın.
kardes bunu yazıp gecmeyin takmıyolar orda kimseyi atsak ney adam yenqeme sarktı adam ol kapa ceneni dedin ağıza alınmayan hakaretler etti dedim fantazilerini git annenle bacınla uygula chara girdim susu ben yemişim bu günde tam tamına 6 kişi ana bacı küfür etti sikayet hakkınız doldu diyor napalım yanı küfür yememk icin klan savası yapmıyalımmı bu konuyla ilgilenmelerini istiyorum GMlerin burdan duyrulur öyle sus atmakla olmuyor sadece neden demiş diye bi düşünmek lazım ....
Heraklıyus
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

Haksız yere ceza aldığınızı düşünüyorsanız http://www.istanbuloyun.com/support.aspx dan bildirim tipini "ceza itiraz "seçerek formu doldurup göndermeniz yeterli, konuyla ilgili kısa sürede size geri bildirimde bulunulacaktır. Oyun içerisinde rahatsız olduğunuz kişiyi "şikayet et" butonunu kullanarak yetkililere bildirebilirsiniz. Bunun dışındaki rahatsız edici eylemleri (taciz vs.) durumlarda yine destek iletişimde bu defa bildirim tipini "oyuncu hata kullanım" seçerek ekran görüntüsünü upload ederek gönderebilirsiniz ya da ikvdestek@sobee.com.tr a resim konu ve açıklamayla birlikte mail atabilirsiniz. Unutmayın bunların dışında oyun içerisinde "Yasaklı Listesi"de bulunmaktadır. Yasaklı Listesinide yine rahatsız olduğunuz kişilerden gelecek iletileri engellemek için kullanabilirsiniz. İyi Forumlar.
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
bana küfür eden adam sus yemedı ben sus yemısım bu oyunda cok pıs seyler donuoR ozelıkle bazı nıcklerı susturuLu gorursenız sasırmayın ornek Ensonxleonar. oyundan konumadık bolgelre gırdık skyp dan konustuk car sus yemıs dıceK bısı yok desteke maıl falanda atmayın sakıncalı içerik düzenlendi bıle takmazlar

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
LeoNaR
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
bana küfür eden adam sus yemedı ben sus yemısım bu oyunda cok pıs seyler donuoR ozelıkle bazı nıcklerı susturuLu gorursenız sasırmayın ornek Ensonxleonar. oyundan konumadık bolgelre gırdık skyp dan konustuk car sus yemıs dıceK bısı yok desteke maıl falanda atmayın sakıncalı içerik düzenlendi bıle takmazlar
hemşerim konuya cevabı verdi
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

- secret
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Kesinlikle katılıyorum bu oyunda bi şeyler dönüyor ve hiç profesyonelce degil ikv gibi bir oyuna yakışmıyor birilerinin ceza alması için tanıdıgımız birisi mi olması lzm ??

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
- secret
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
kardeş sende boşuna yazma bu klişeleri ankara da dayın yoksa boş biz bıktık artık oyunda adap denen bi şey kalmadı kestigim adamı direk yasaklıya ekliyorum artık küfür yememek içinTWTY yazdı:Haksız yere ceza aldığınızı düşünüyorsanız http://www.istanbuloyun.com/support.aspx dan bildirim tipini "ceza itiraz "seçerek formu doldurup göndermeniz yeterli, konuyla ilgili kısa sürede size geri bildirimde bulunulacaktır. Oyun içerisinde rahatsız olduğunuz kişiyi "şikayet et" butonunu kullanarak yetkililere bildirebilirsiniz. Bunun dışındaki rahatsız edici eylemleri (taciz vs.) durumlarda yine destek iletişimde bu defa bildirim tipini "oyuncu hata kullanım" seçerek ekran görüntüsünü upload ederek gönderebilirsiniz ya da ikvdestek@sobee.com.tr a resim konu ve açıklamayla birlikte mail atabilirsiniz. Unutmayın bunların dışında oyun içerisinde "Yasaklı Listesi"de bulunmaktadır. Yasaklı Listesinide yine rahatsız olduğunuz kişilerden gelecek iletileri engellemek için kullanabilirsiniz. İyi Forumlar.

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
Merhaba
Forum hesabınız 7 gün kapatıldı .
Şikayetlerinizi, oyun içinde '' Şikayet Et'' butonunu kullanarak bize iletebilirsiniz.
İyi forumlar
Hergün yüzlerce şikayet incelenip kural ihlali yapanlara ceza veriliyor. Ceza sistemi çok farklı bir sistemdir, ne küfür edenin adı nede şikayet edenin adı yazılıdır, dolayısı ile adam kayırmak, taraf tutmak imkansızdır. Sözüm ona hakkınızı ararken bile bize hakaret ediyorsunuz ve adalet istiyorsunuz !!!.Bu 3. oluyor, böyle haksızlıklar yaparak elinize ne geçiyor yöneticiler ? Sus atarken arkadaşlarınızın talimatıyla zevkmi alıyosunuz ? İçimden öyle şeyler söylemek geliyorki terbiyesiz herifler. Adam değilsiniz......
Forum hesabınız 7 gün kapatıldı .
Şikayetlerinizi, oyun içinde '' Şikayet Et'' butonunu kullanarak bize iletebilirsiniz.
İyi forumlar
Desteğe atılan tüm postalar incelenmekte ve gerek görülenler ivedelikle cevaplanmaktadır. Oyuncuları yanlış bilgilendirme bir yana kullanmış olduğunuz kaba içerikten dolayı forum hesabınız 7 gün kapatıldı.bana küfür eden adam sus yemedı ben sus yemısım bu oyunda cok pıs seyler donuoR ozelıkle bazı nıcklerı susturuLu gorursenız sasırmayın ornek Ensonxleonar. oyundan konumadık bolgelre gırdık skyp dan konustuk car sus yemıs dıceK bısı yok desteke maıl falanda atmayın sakıncalı içerik silindi bıle takmazlar