Hacım ben bu oyunu üç seneden fazla zamandır oynuyorum. Oyunu bırakacak olsam baştan bırakırdım çünkü sende bilirsin bu oyun ilk açıldığı günden beri sürekli hata ve haksızlıklarla doluydu demek biz oyunu böyle kabul etmişizki onca zamandır halen oynuyoruz1453 yazdı:Oyun da hatalar olduğunu biliyorsunuz ve kabul ediyorsunuz.
Oyunda haksızlığın diz boyunu geçtiğini biliyorsunuz ve şahit oluyorsunuz.
Adamlar attığımız e-maillere tenezzül edip cevap bile yazmıyorlar.
Soruyorum sizlere peki neden oynamaya devam ediyorsunuz ?
Yeni Düşen Nadide Ve Şaheserlere Bi Çözüm....
- xTANIMSIZx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Re: Yeni Düşen Nadide Ve Şaheserlere Bi Çözüm....
TANIMSIZ - UNJUST

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
Benim de aşşağı yukarı 3 sene oldu bu 3 yıl boyunca gördüğüm olumlu olaylar şahid olduğum yanlışların yanında devede kulak misali kalıyor.xTANIMSIZx yazdı:Hacım ben bu oyunu üç seneden fazla zamandır oynuyorum. Oyunu bırakacak olsam baştan bırakırdım çünkü sende bilirsin bu oyun ilk açıldığı günden beri sürekli hata ve haksızlıklarla doluydu demek biz oyunu böyle kabul etmişizki onca zamandır halen oynuyoruz1453 yazdı:Oyun da hatalar olduğunu biliyorsunuz ve kabul ediyorsunuz.
Sadece kafa dağıtmak ve gır gır için girdiğim oyundan artık haz alamaz oldum, keyfe keder uygulamalar sindirme politikaları, vs...
Neden eziyet çekeyim ?
Kutu çıktığı ilk gün XX kadar kutu almıştım, geçenlerde malum bi olay olmuştu, daha öncesinde sözlü bi şekilde etrafta dolanıyordu fakat inanmamıştım gözlerimle görünce
Biz hakkımızla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz, karşımızdaki hayadan yoksul insanlar ne kadar haksızlık yaparsa yapsın onların dediği oluyor.
Neden daha başlamadan kaybettiğim bir mücadeleye girişeyim, insan kafasını dağıtma gereği durumlarda bile adalet istiyor.
Tatil köylerinde Animatörler yarışma yapar, yarışmalardaki tek amaç eylenmektir kazansanda kaybetsende oradayken bile ben haksızlığa gelemiyorum
Neyse lafı çok uzattım, 1453 süz ikv daha güzel olur umarım.

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
- ERDEMergun
- İskele Babası
işte arkadaşım dediğin gibi neden oyunu bırakmıyorsun işte benim emeklerime yapılan bu haksızlığa dayanamadım ve bıraktım oyunu bende 4 seneye yakın bir oyuncuyum ama yeni bölümler gelince yeteneklerve eşyaların aktarılmaması beni çok üzdü ve bıraktım [DADAŞKENTXERDEM]
[S_A]★★FДŦŜДĻI★★Я£!Ŝ★★52√
SAVAŞ AMİRALLERİ [VRU]
ReNoVaTioNxZT
SAVAŞ AMİRALLERİ [VRU]
ReNoVaTioNxZT
- xTANIMSIZx
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Gölge Haramileri
Doğru söze ne denir sonuna kadar haklısın. Oyundan artık zevk almamaya başlayınca bende bırakmıştım oyunu ancak oyundaki arkadaşların yoğun ısrarları nedeniyle yine döndüm oyuna. Gidişata bakılırsa ve bu haksızlıklara bi çözüm bulunmazsa sanırım oyuna tekrar ara vermek zorunda kalacam. Bu arada oyunu bırakma gibi doğru bir karar vermenden ötürü seni ayrıca tebrik ediyorum.1453 yazdı:Benim de aşşağı yukarı 3 sene oldu bu 3 yıl boyunca gördüğüm olumlu olaylar şahid olduğum yanlışların yanında devede kulak misali kalıyor.xTANIMSIZx yazdı:Hacım ben bu oyunu üç seneden fazla zamandır oynuyorum. Oyunu bırakacak olsam baştan bırakırdım çünkü sende bilirsin bu oyun ilk açıldığı günden beri sürekli hata ve haksızlıklarla doluydu demek biz oyunu böyle kabul etmişizki onca zamandır halen oynuyoruz1453 yazdı:Oyun da hatalar olduğunu biliyorsunuz ve kabul ediyorsunuz.
Sadece kafa dağıtmak ve gır gır için girdiğim oyundan artık haz alamaz oldum, keyfe keder uygulamalar sindirme politikaları, vs...
Neden eziyet çekeyim ?neden hem para verip üste baskı alayım ?
Kutu çıktığı ilk gün XX kadar kutu almıştım, geçenlerde malum bi olay olmuştu, daha öncesinde sözlü bi şekilde etrafta dolanıyordu fakat inanmamıştım gözlerimle görüncealdığım o kadar kutuyu kavga dövüş geri verdim.
Biz hakkımızla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz, karşımızdaki hayadan yoksul insanlar ne kadar haksızlık yaparsa yapsın onların dediği oluyor.
Neden daha başlamadan kaybettiğim bir mücadeleye girişeyim, insan kafasını dağıtma gereği durumlarda bile adalet istiyor.
Tatil köylerinde Animatörler yarışma yapar, yarışmalardaki tek amaç eylenmektir kazansanda kaybetsende oradayken bile ben haksızlığa gelemiyorum
Neyse lafı çok uzattım, 1453 süz ikv daha güzel olur umarım.
TANIMSIZ - UNJUST

1453 yazdı:Oyun da hatalar olduğunu biliyorsunuz ve kabul ediyorsunuz.
Zevkler ve Renkler Tartısılmaz kardesim ama söylediklerine katılıyorum yapacak birsey yok ! Sen bıraksan Senin gibi 100 insan baslar övünüyolar 700 bin player oldu diye memnun olan kac kisi acaba !
TEŞKİLAT
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

Tertemiz Yeni Bir Sayfa RoA
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

Tertemiz Yeni Bir Sayfa RoA
- ERDEMergun
- İskele Babası
bütün emeklere yazık en azından bir açıklama yapsalarda bir çözüm üretseler ama nerde :|
[S_A]★★FДŦŜДĻI★★Я£!Ŝ★★52√
SAVAŞ AMİRALLERİ [VRU]
ReNoVaTioNxZT
SAVAŞ AMİRALLERİ [VRU]
ReNoVaTioNxZT
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Klan: Arzın Çocukları
Üzümün sapı bunlar arkadaşım.1453 yazdı:Oyun da hatalar olduğunu biliyorsunuz ve kabul ediyorsunuz.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!