Anlamadığım Şey şu Yeni Gelen Bölgelerden DÜşen Nadide ve Şaheserlerin Birden FAzla Aynı kişiye Düşmesi Böyle Bi Saçmalık Olmaz...
Bun RAgmen Kımsenın Bunun Hakkında Bi Açıklama Yapmaması Çok Şaşırtıcı...
Girip Uğraşıyoz Kesiyoz Farklı Şeyler Beklerken Hep Aynı İtemler Düşüyo Böyle Saçmalık Olabilir mi????
Ya Şu Nadide Ve Şaheserler Aktarılsın Ya da Düşen Birine Bi DAha Aynı Şaheser Düşmesin....
Biz Çöpe Atmaktan Sıkıldık İtemler Hala Düşüyo...
BUNA Bİ ÇÖZÜM !!!!!!!!!!
Yeni Düşen Nadide Ve Şaheserlere Bi Çözüm....
- KuTSaLGeNc
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Yeni Düşen Nadide Ve Şaheserlere Bi Çözüm....
KuTSaLGeNc TEŞKİLATIN İLK VE TEK KUTSAL'I
- KuTSaLGeNc
- FareAdam Düşmanı
Re: Yeni Düşen Nadide Ve Şaheserlere Bi Çözüm....
Grup bölgelerinin gelmesi ile birlikte bir çok güzelik gelirken yeni itemlerle tanısma sevinci yasanır ken birçok hata birlikte getirdi benim gözlemlediğim bir kaç hatalar.
1, Grup bölgelerinde sahaser itemler veriliyor bu doğru** verilen sahaser itemlerden 2 3 tane aynı item düşe biliyor bu aynı itemler aktarılma yapılamaz oyuncu onca emek veriyor ve aynı itemlerden düşüyor bunu satamıyor kullanamıyor.
2, Saat ler süren grup bölgeleri boss keserken her kesimde item düşecek kaiidesi yok bu doğru ancak bir karekter 40 kes bi boss keserde yine item düşmez ise bu normal mi ? Verilen emeğe saatlere yazık olmazmı ?
3, Bir üst maddenin benzeri olaylar yasanıyor boss ları kesiyoruz bu sefer ganimet dahi düşmüyor en büyük hata burdadır. Junon zindana göndermesi süresinde sık olan bir olmasada nadir görülen bir olay grup üyeleri en az 2 şer kes zindana ısınlanıyor bu sürede menzil sorunu meydana gelince ganimet düşmüyor sizce bu normal mi ? Söz değimim kenan içinde geçerli** kenan vuran arkadaşım ölmemesine rağmen yine ganimet düşmemesi normal mi ?
4, Defansif ve Ofansif sistemleri geldi bunların gelmesi ile birlikte OKO sistemi alt üst oldu. Daha önce elemet itemler kullanılırken şimdi sadece çöp görevi yapıyor bu gelen sistem ile görüşümce yaratık ve oyuncu karekteri aynı sıtatüde yer alması sizce normal mi ? Madem elementle işe yaramayacak bi sistem yok o zaman o itemleri kaldıralım yeni max itemleri yapalım düşme oranı artsın**
5, Kadım Hidra vuruş güçleri hata diye tabir ediyoruz biliyoruz ki hata yok ancak söz deyimim bu kadar abartı olması ne kadar doğru olabilir ki eğer ki sorunlu idi bu hidralar peki neden daha önce düzeltilmedi veya geldiğinde neden bunu göz ardı ettiniz ?
6, Dikkat dağıtma özeliği gereği** saldırı savunma ve hareket hızını düşürür.|Süre: 10(+) sn|Yenilenme: 1 sn|%|Her bir puan 1 savunma, 1 saldırı düşürür ve dikkat dağıtmanın menzilini %%1,25 artırır.|5 puanda süresi 5 sn uzar ve rakibin hareketini %%5 yavaşlatır.|10 puanda, rakibin saldırı ve savunmasını 20 düşürür,süresi 10 sn uzar ve rakibin hareketini %%15 yavaşlatır.|10 puandan itibaren her puanda rakibin savunma ve saldırısını 2 düşürmeye başlar.|15 puanda süresi 20 sn uzar ve rakibin hareketini %%25 yavaşlatır bu işlevi görüyor bu özellik her savascıyı kapsarken neden 1 tek savascı bu yeteneği kullanıyor. Kaldıki bu kadar yararlı bi özellik neden bu kadar hiçe sayılıp işlev görmez hale getirildi**
7, Yine nadide reçeteler getirdiniz** Ancak bu eserleri ürete bilmek için yine ECEL, LATİF, EJDER ASA VE ASAB-I KEHF gibi lvl sorunu meydana geldi en kısa sürede göz önünde bulundurmanız dileği ile ? Çünkü karekterlerin hepsi ne üreteci olabilir nede hep toplama**
Bir yetkili Cevap verip bizleri aydınlatırsa minnetkar oluruz iyi çalışmalar.
Benim gördüğüm eksiklikler bunlardan ibaret sizlerdinde gördüğünüz eksikleri yazıp destek vermenizi bekliyorum iyi formlar.
ÖMER YARAR adlı arkadasımızın yazdığı yazıdan alıntıdan yaptım demek istediklerimi Harfi Harfine YAzmış....
Sonuna Kadar Katılıyorum Destekliyorum BU ArKadaşı.....
1, Grup bölgelerinde sahaser itemler veriliyor bu doğru** verilen sahaser itemlerden 2 3 tane aynı item düşe biliyor bu aynı itemler aktarılma yapılamaz oyuncu onca emek veriyor ve aynı itemlerden düşüyor bunu satamıyor kullanamıyor.
2, Saat ler süren grup bölgeleri boss keserken her kesimde item düşecek kaiidesi yok bu doğru ancak bir karekter 40 kes bi boss keserde yine item düşmez ise bu normal mi ? Verilen emeğe saatlere yazık olmazmı ?
3, Bir üst maddenin benzeri olaylar yasanıyor boss ları kesiyoruz bu sefer ganimet dahi düşmüyor en büyük hata burdadır. Junon zindana göndermesi süresinde sık olan bir olmasada nadir görülen bir olay grup üyeleri en az 2 şer kes zindana ısınlanıyor bu sürede menzil sorunu meydana gelince ganimet düşmüyor sizce bu normal mi ? Söz değimim kenan içinde geçerli** kenan vuran arkadaşım ölmemesine rağmen yine ganimet düşmemesi normal mi ?
4, Defansif ve Ofansif sistemleri geldi bunların gelmesi ile birlikte OKO sistemi alt üst oldu. Daha önce elemet itemler kullanılırken şimdi sadece çöp görevi yapıyor bu gelen sistem ile görüşümce yaratık ve oyuncu karekteri aynı sıtatüde yer alması sizce normal mi ? Madem elementle işe yaramayacak bi sistem yok o zaman o itemleri kaldıralım yeni max itemleri yapalım düşme oranı artsın**
5, Kadım Hidra vuruş güçleri hata diye tabir ediyoruz biliyoruz ki hata yok ancak söz deyimim bu kadar abartı olması ne kadar doğru olabilir ki eğer ki sorunlu idi bu hidralar peki neden daha önce düzeltilmedi veya geldiğinde neden bunu göz ardı ettiniz ?
6, Dikkat dağıtma özeliği gereği** saldırı savunma ve hareket hızını düşürür.|Süre: 10(+) sn|Yenilenme: 1 sn|%|Her bir puan 1 savunma, 1 saldırı düşürür ve dikkat dağıtmanın menzilini %%1,25 artırır.|5 puanda süresi 5 sn uzar ve rakibin hareketini %%5 yavaşlatır.|10 puanda, rakibin saldırı ve savunmasını 20 düşürür,süresi 10 sn uzar ve rakibin hareketini %%15 yavaşlatır.|10 puandan itibaren her puanda rakibin savunma ve saldırısını 2 düşürmeye başlar.|15 puanda süresi 20 sn uzar ve rakibin hareketini %%25 yavaşlatır bu işlevi görüyor bu özellik her savascıyı kapsarken neden 1 tek savascı bu yeteneği kullanıyor. Kaldıki bu kadar yararlı bi özellik neden bu kadar hiçe sayılıp işlev görmez hale getirildi**
7, Yine nadide reçeteler getirdiniz** Ancak bu eserleri ürete bilmek için yine ECEL, LATİF, EJDER ASA VE ASAB-I KEHF gibi lvl sorunu meydana geldi en kısa sürede göz önünde bulundurmanız dileği ile ? Çünkü karekterlerin hepsi ne üreteci olabilir nede hep toplama**
Bir yetkili Cevap verip bizleri aydınlatırsa minnetkar oluruz iyi çalışmalar.
Benim gördüğüm eksiklikler bunlardan ibaret sizlerdinde gördüğünüz eksikleri yazıp destek vermenizi bekliyorum iyi formlar.
ÖMER YARAR adlı arkadasımızın yazdığı yazıdan alıntıdan yaptım demek istediklerimi Harfi Harfine YAzmış....
Sonuna Kadar Katılıyorum Destekliyorum BU ArKadaşı.....
KuTSaLGeNc TEŞKİLATIN İLK VE TEK KUTSAL'I
- ERDEMergun
- İskele Babası
sana aynen katılıyorum arkadaşım [Dadaşkentxerdem] bn işte bu anlattıklarının aynsını yaşadım ve kararım oyunu bırakmaktı ve bıraktım
[S_A]★★FДŦŜДĻI★★Я£!Ŝ★★52√
SAVAŞ AMİRALLERİ [VRU]
ReNoVaTioNxZT
SAVAŞ AMİRALLERİ [VRU]
ReNoVaTioNxZT
Merhaba
Sana katılıyorum arkadaşım. Yönetim duyar sesimizi ve gerekeni yapar umarım. Burada en önemli konuyu söyleyeyim Benim karakterim Silahtar ve Zırhçı şimdi ben bunları yapmışım 49 ve 47 ne anlamı kaldı zaten receteler 1 LVL ne maden çekebilirim nede üretim yapabilirim bi anlamı kalmadı...
Sana katılıyorum arkadaşım. Yönetim duyar sesimizi ve gerekeni yapar umarım. Burada en önemli konuyu söyleyeyim Benim karakterim Silahtar ve Zırhçı şimdi ben bunları yapmışım 49 ve 47 ne anlamı kaldı zaten receteler 1 LVL ne maden çekebilirim nede üretim yapabilirim bi anlamı kalmadı...
єѕкι ∂σѕттαη ∂üşмαη σℓмαz” вυηℓαя єη вüуüк уαℓαηℓαя
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Lonca: <Estergon>
en iyi çözüm aktarıla bilmesidir
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- nabuforum
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Böyle sıkıntılar oldum olası ikv de zaten var. En basit örneği yine ecel getirenlerdir.ilk geldikleri gün sevincle üretip kesim yapmaya başladık.fakat gel gelelim vuruşlar çok düşük.onun üzerine gittiler zırh değerleri ile oynayıp oyunu yine çileden çıkardılar.bir nebze olsun beklentiler yerine getirildi.fakat yeni gelen bölgeler ile birlikte tekrar ecel getirenlerin vuruşları değişti ve kesinlikle gözle görülür düşüş yaşandı. Bu şekildeki değişikliklerin cevabı ise yönetimden geldi ve denildi ki böyle durumlarda 6 aylık bir deneme sonucunda herşey yerine oturuyor. O zamanda sorduk bu test takımı ne işe yaradı.Hiç kimsemi bu vuruşları görmedi.Böyle olaylar ikv de sürekli oluyor zaten.Önemli olan duruma kendinizi alıştırmanız zaten başka birşey de dediği yok yönetim kısmının.Element itemler zaten 49 level geldiği günden beri sorunluydu.Yeni bölgelerin gelmesi ile birlikte kullanan yok zaten.Ne işe yaradıkları mechul.Çeşit zaten hiç yok.Büyücülerin şaheser eşyalarına bir de buz elektrik eşya koysalar en azından bir çeşit daha olurdu.Yeniliklerin ömürlerini uzatmak için bu çeşitleri kesinlikle biraz daha çoğaltmaları lazım.Yoksa çok çalışan saygıdeğer ikv oyuncuları zaten kısa sürede bu değerleri bitiriyor.Bir sofra misali ikv türk sofrası gibi olmalı.Çeşit bol, ürün bol.Oyuncularda hangisini yemeli diye düşünmeli, ne yapacağını şaşırmalı..
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
- ERDEMergun
- İskele Babası
evet arkadaşlar cidden size yürekten katılıyorum cidden artık çok cozuttular ve sorularımızın ne yantı nede karşılığı biz buzamana kadar hep desteklemişizdir ama hiçbirzaman biz bir bişey istesek arka çıkılmamıştır ve yine aynı şekil bunlar bize hep sıkıntı getirdi şimdiki yeni yetenekler savaşçıyı mahvetti büyücüleri üstün kıldı bu yetenekler ee napacapız herkez büyücü açıp onlamı oynuyalım ? ee savaşçıya verdiğimiz emek ? ozaman sadece büyücü sınıfı olsun ozaman olmaz böle şey zaten zamanında büyücülere bazı yeni yetenekler gelerek bize yaklaşmışlardı şimdi savaşçılar napacak artık oyunda büyücü ve şifacı hakim yeni bölümlere savaşçı alınmak istemiyor lütfen buna bir çözüm verdiğimiz emeklere yazık hem oyun hemde plusa verilen paralara barş eskş yeteneklerimiz geri verise iyi olacak diye düşünüyorum herkez bundan şikayetci haksızmıyım.saygılarmla erdem ergün namı değer [DADAŞKENTXERDEM]
[S_A]★★FДŦŜДĻI★★Я£!Ŝ★★52√
SAVAŞ AMİRALLERİ [VRU]
ReNoVaTioNxZT
SAVAŞ AMİRALLERİ [VRU]
ReNoVaTioNxZT
- xTANIMSIZx
- FareAdam Düşmanı
Harfi harfine katılıyorum. Oyun sanki yanlışlar üzerine kurulu gibi. Hadi tamam onlarda insan bazı şeyler beklendiği gibi gitmemiş olabilir eyvallah ancak bu kadar emeğimize karşılık tek bir açıklama bile yapılmaması, desteğe attığımız maillere cvp gelmemesi bence büyük bi terbiyesizliktir. En kısa zamanda yetkililerden açıklama bekliyoruz.
TANIMSIZ - UNJUST
TANIMSIZ - UNJUST
TANIMSIZ - UNJUST

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
Şaheserlerin aktarılması son derece gerekli.Mesela adama alternator düşüyor ama adamda elektrik büyüsü yok.Aktarılacak olursa onu çok iyi fiyata satıp nuchellus alabilir 

''Türkiye Kupasını gördüm, şahitlerim vardı, öldüler''
Kılıçla oynayanın ölümü kılıçtan olur...
HeraklesxAlgos & HeraklesxAlqos & RegiaxStatham
Oyun da hatalar olduğunu biliyorsunuz ve kabul ediyorsunuz. 
Oyunda haksızlığın diz boyunu geçtiğini biliyorsunuz ve şahit oluyorsunuz.
Adamlar attığımız e-maillere tenezzül edip cevap bile yazmıyorlar.
Soruyorum sizlere peki neden oynamaya devam ediyorsunuz ?
Oyunda haksızlığın diz boyunu geçtiğini biliyorsunuz ve şahit oluyorsunuz.
Adamlar attığımız e-maillere tenezzül edip cevap bile yazmıyorlar.
Soruyorum sizlere peki neden oynamaya devam ediyorsunuz ?

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...