bi adamla ws atmıştım yendim dedi ki itemlerimi dizince gel adamı ezik sandım hangi parayla dizcen dedim 999M gösterdifaysbok yazdı:500m varmı bide onda onu sorsak yaZaza yazdı:YaLandan Kim Olmüş
Bende Geçen savascıma yanlıslıkla 4 şaheser ürettim:P 1 kere tıklııyım dedm megerse 4 kere tıklamışım kader işte napalım
Kardeşim Foto çek inanlım
!!!!
Re: !!!!

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
+ ben arkadaşa inanıyorum / arkadaşım artık yapılacak bir şey yok he diyelim ki ortak kasa oldu olsa bile aktaramassın çünkü şaheserler üreten kişiye bağlanır

Arkadaşım alışverişe en fazla 200 ml 500 bin konuyor nerenden atıyorsunTokerx yazdı:bi adamla ws atmıştım yendim dedi ki itemlerimi dizince gel adamı ezik sandım hangi parayla dizcen dedim 999M gösterdifaysbok yazdı:500m varmı bide onda onu sorsak yaZaza yazdı:YaLandan Kim Olmüş
Bende Geçen savascıma yanlıslıkla 4 şaheser ürettim:P 1 kere tıklııyım dedm megerse 4 kere tıklamışım kader işte napalım
Kardeşim Foto çek inanlımherkesi küçümseme

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:berkan587 yazdı:Arkadaşım alışverişe en fazla 200 ml 500 bin konuyor nerenden atıyorsunTokerx yazdı:bi adamla ws atmıştım yendim dedi ki itemlerimi dizince gel adamı ezik sandım hangi parayla dizcen dedim 999M gösterdifaysbok yazdı:500m varmı bide onda onu sorsak yaZaza yazdı:YaLandan Kim Olmüş
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

akılllı 200M500+200M500+200M500 kaç eder bi düşün la :mrgreen: :mrgreen:berkan587 yazdı:Arkadaşım alışverişe en fazla 200 ml 500 bin konuyor nerenden atıyorsunTokerx yazdı:bi adamla ws atmıştım yendim dedi ki itemlerimi dizince gel adamı ezik sandım hangi parayla dizcen dedim 999M gösterdifaysbok yazdı:500m varmı bide onda onu sorsak yaZaza yazdı:YaLandan Kim Olmüş

[/color]Tokerx yazdı:akılllı 200M500+200M500+200M500 kaç eder bi düşün la :mrgreen: :mrgreen:berkan587 yazdı:Arkadaşım alışverişe en fazla 200 ml 500 bin konuyor nerenden atıyorsunTokerx yazdı:bi adamla ws atmıştım yendim dedi ki itemlerimi dizince gel adamı ezik sandım hangi parayla dizcen dedim 999M gösterdifaysbok yazdı:500m varmı bide onda onu sorsak yaZaza yazdı:YaLandan Kim Olmüş
Ya Adam hep aynı parayı koyuyorsa ?
IIBéSTéKaRII / Ayazx / Enazüçocuk

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ