Betax ler hakkında mutlaka okuyun.....

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
NuMBeR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Betax ler hakkında mutlaka okuyun.....

Mesaj gönderen NuMBeR »

winnipeq5858 yazdı:Arkadaşlar öncelikle selamun aleyküm.Bu arada arkdaşımız shaking şunu belitrmek isterm.dikkatli okusn.Arkdaşlar bn Betaxwinnipeq betaxdroqba nın kurduğu bir grupla gittik fakt makinasında bazı sorunlar oldğundan dolayı sürekli makinayı resetliyor. bu yüzden dolayıda bana grubu kurmamı önerdi vede ben kabul ettim. fakat kadmn canı 60 iken bnm net kesildi ve girdiğimde kadmn canı 15 idi deprem zmanı gliorudu millete çıkın grubu kurayım dememe rağmen kmse aldırmadı çünkü herkes kadme odaklanmış vede hiçbir şey ile ilgilenmiordu o sırada Clarqxbüyü grup başkanı olmuş(benm net gidnce otomak grup başkanı olmuş) vede clarqxbüüye grup dedimde adm bnm gruba beni almıyorudu ve benim yerme aldığı kişiyi çıkarıdı bn girdim kadmn son canları 3 deprem atlattıkdan sonra okadr kadme odaklandıkki kmn çıktığını düşünemioduk.Kadmn canı 1 iken Clarqxbüyü bunu çıkarıp Karanlıkxruh denilen şahısı almış(bu arada bi rüşvet söz konusu M2 şifa yoğunlaştıran bayan gözlük içn) bu rüşvetten dolayı admı çıkarıp dier şahsı almış bizde kndisne laf söledk ama yapıcak bişi yok biz kendisine keseceğimizide söledk bizde söz namustr fakat bunu anlamdı aksine arz klanından çıkp lods olup bizi kesmye çalışınca artık yapabilecek bişi yok ben yine olsa yine onun içn sadece 1 kişi içn gider kadimide keserim.
Tahmin Etmiştim ;) ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
cezaekseni
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen cezaekseni »

orada olmadıgım için yaşananlar hakkında yorum yapamayacagım ama Betaxlere hakında küçük bişey söyleyecegim insanlık laf söylemkle atıp tutmakla kendini dev aynasında görmekle olmaz.Loncanızda bu söyledigim terimlre uyan bi çok kişi var insan mütevazileştikçe büyür ama siz kendinizi begenerek küçülüyorsunuz insanlarla dalga geçiyor onları adam yerine koymuyorsnuz sonuçda hepimiz allah istemedigi sürece kolunu kaldıramayacak zavallı insanlarız.
"Limandaki gemiler güven içindedir; fakat gemiler limanlar için yapılmamıştır"
Kullanıcı avatarı
ByWaRNiNG
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen ByWaRNiNG »

winnipeq5858 yazdı:Arkadaşlar öncelikle selamun aleyküm.Bu arada arkdaşımız shaking şunu belitrmek isterm.dikkatli okusn.Arkdaşlar bn Betaxwinnipeq betaxdroqba nın kurduğu bir grupla gittik fakt makinasında bazı sorunlar oldğundan dolayı sürekli makinayı resetliyor. bu yüzden dolayıda bana grubu kurmamı önerdi vede ben kabul ettim. fakat kadmn canı 60 iken bnm net kesildi ve girdiğimde kadmn canı 15 idi deprem zmanı gliorudu millete çıkın grubu kurayım dememe rağmen kmse aldırmadı çünkü herkes kadme odaklanmış vede hiçbir şey ile ilgilenmiordu o sırada Clarqxbüyü grup başkanı olmuş(benm net gidnce otomak grup başkanı olmuş) vede clarqxbüüye grup dedimde adm bnm gruba beni almıyorudu ve benim yerme aldığı kişiyi çıkarıdı bn girdim kadmn son canları 3 deprem atlattıkdan sonra okadr kadme odaklandıkki kmn çıktığını düşünemioduk.Kadmn canı 1 iken Clarqxbüyü bunu çıkarıp Karanlıkxruh denilen şahısı almış(bu arada bi rüşvet söz konusu M2 şifa yoğunlaştıran bayan gözlük içn) bu rüşvetten dolayı admı çıkarıp dier şahsı almış bizde kndisne laf söledk ama yapıcak bişi yok biz kendisine keseceğimizide söledk bizde söz namustr fakat bunu anlamdı aksine arz klanından çıkp lods olup bizi kesmye çalışınca artık yapabilecek bişi yok ben yine olsa yine onun içn sadece 1 kişi içn gider kadimide keserim.

Hak yemeyin böyle şerefsizler insafsızlar çok nedir lan bi gözlük gelin ben size vereyim ayıp ayıp :evil:
WOLFPACK Kurucularından $$ ;)

Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz :D :D

Resim
Kullanıcı avatarı
winnipeq5858
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen winnipeq5858 »

salk azize biz mi çıkardık adam gel kesek dedik anlamıosn bn nidem bu arada hak yeme dion milletn kanına girion olum sende ne şahsiyet var la helal olsn kanı bozuk aziz :D
KaLaBaLıKtA ArTiSlK EdEniN TEnHaDa AffI olMaZ

“Genel Sohbet” sayfasına dön