Betax ler hakkında mutlaka okuyun.....

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
sharking84
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Betax ler hakkında mutlaka okuyun.....

Mesaj gönderen sharking84 »

arkadaşalar bugun kadim kesmeye gittik Betax lerle ve ilk grup bizdik. tank Betaxdroqba idi bende tank ayrdım cısı yani hiddetini tank veren hedef saptırma atılan buyucuydum.kadim kesmek uzereydi canını 1 e duşurduk ve bi baktım gruptan atıldım.benim yerime başkasını aldılar gruba.size soruyorum bu yaptıkları ne dir sizce.insanlığa sığarmı. bide utanmadan diyorlarki.bizde kimseni hakkı kalmaz. sanada keseriz. bu kadar insafsızlık olurmu. bi oyun çin adamların yaptıklarına bakın.artık diyecek soz bulamıyorum ve bunalrı size ve oncellikle ALLAH a havale ediyorum iyi oyunlar.bu aarda artık arz klanındada durmak istemiyorum.saygıalrımla sharking
Kullanıcı avatarı
NuMBeR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: Betax ler hakkında mutlaka okuyun.....

Mesaj gönderen NuMBeR »

:shock: :shock:
Resim
Kullanıcı avatarı
tam1bela
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen tam1bela »

vay bea :? ama benim tanıdığım droqba yapmaz öyle şey ;)
ŴŐĹŦ РÁČĶ FULL H4CK ZEYDAN..!!!!
İStanbul BizimDi Bizim Kalacak Sizleri İzliyorum Gözlerim Kapalı :)

Resim
sharking84
İskele Babası
İskele Babası

tam1bela yazdı:vay bea :? ama benim tanıdığım droqba yapmaz öyle şey ;)
kardeş yaptılar bizi enayi yerine koydualr.ve oradaki diğer grupların gorevlerini yapmadan kaçtılar.
sharking84
İskele Babası
İskele Babası

bide utanmadan kadime gitmeden once lonca başkanı yani Betaxdroqba bana loncama gelirmisin diyor.bole #@!? bi loncada duracağıma gider çarlarımı gider kendimi kupruden atarım daha iyi.
Kullanıcı avatarı
winnipeq5858
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen winnipeq5858 »

Arkadaşlar öncelikle selamun aleyküm.Bu arada arkdaşımız shaking şunu belitrmek isterm.dikkatli okusn.Arkdaşlar bn Betaxwinnipeq betaxdroqba nın kurduğu bir grupla gittik fakt makinasında bazı sorunlar oldğundan dolayı sürekli makinayı resetliyor. bu yüzden dolayıda bana grubu kurmamı önerdi vede ben kabul ettim. fakat kadmn canı 60 iken bnm net kesildi ve girdiğimde kadmn canı 15 idi deprem zmanı gliorudu millete çıkın grubu kurayım dememe rağmen kmse aldırmadı çünkü herkes kadme odaklanmış vede hiçbir şey ile ilgilenmiordu o sırada Clarqxbüyü grup başkanı olmuş(benm net gidnce otomak grup başkanı olmuş) vede clarqxbüüye grup dedimde adm bnm gruba beni almıyorudu ve benim yerme aldığı kişiyi çıkarıdı bn girdim kadmn son canları 3 deprem atlattıkdan sonra okadr kadme odaklandıkki kmn çıktığını düşünemioduk.Kadmn canı 1 iken Clarqxbüyü bunu çıkarıp Karanlıkxruh denilen şahısı almış(bu arada bi rüşvet söz konusu M2 şifa yoğunlaştıran bayan gözlük içn) bu rüşvetten dolayı admı çıkarıp dier şahsı almış bizde kndisne laf söledk ama yapıcak bişi yok biz kendisine keseceğimizide söledk bizde söz namustr fakat bunu anlamdı aksine arz klanından çıkp lods olup bizi kesmye çalışınca artık yapabilecek bişi yok ben yine olsa yine onun içn sadece 1 kişi içn gider kadimide keserim.
KaLaBaLıKtA ArTiSlK EdEniN TEnHaDa AffI olMaZ

sharking84
İskele Babası
İskele Babası

winnipeq5858 yazdı:Arkadaşlar öncelikle selamun aleyküm.Bu arada arkdaşımız shaking şunu belitrmek isterm.dikkatli okusn.Arkdaşlar bn Betaxwinnipeq betaxdroqba nın kurduğu bir grupla gittik fakt makinasında bazı sorunlar oldğundan dolayı sürekli makinayı resetliyor. bu yüzden dolayıda bana grubu kurmamı önerdi vede ben kabul ettim. fakat kadmn canı 60 iken bnm net kesildi ve girdiğimde kadmn canı 15 idi deprem zmanı gliorudu millete çıkın grubu kurayım dememe rağmen kmse aldırmadı çünkü herkes kadme odaklanmış vede hiçbir şey ile ilgilenmiordu o sırada Clarqxbüyü grup başkanı olmuş(benm net gidnce otomak grup başkanı olmuş) vede clarqxbüüye grup dedimde adm bnm gruba beni almıyorudu ve benim yerme aldığı kişiyi çıkarıdı bn girdim kadmn son canları 3 deprem atlattıkdan sonra okadr kadme odaklandıkki kmn çıktığını düşünemioduk.Kadmn canı 1 iken Clarqxbüyü bunu çıkarıp Karanlıkxruh denilen şahısı almış(bu arada bi rüşvet söz konusu M2 şifa yoğunlaştıran bayan gözlük içn) bu rüşvetten dolayı admı çıkarıp dier şahsı almış bizde kndisne laf söledk ama yapıcak bişi yok biz kendisine keseceğimizide söledk bizde söz namustr fakat bunu anlamdı aksine arz klanından çıkp lods olup bizi kesmye çalışınca artık yapabilecek bişi yok ben yine olsa yine onun içn sadece 1 kişi içn gider kadimide keserim.
arkadaşım o clarkxbuyu mudur nedir kumşum diyorsunuz. adamın yaptıkalrına goz yumuyorsunuz.ne malum anlaşmadığınız.bu arada ben oarda olmasam belki kesemiyecektiniz bile o kadimi.çunku benim yaptığım gorevi benden başka yapacak kimse yoktu orada.BEN SADECE ŞUNU SOYLUYORUM ORADA KADİM GOREVİ OLAN ŞAHISLARDAN HİÇ KJMSEYE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM.ne kadar oyunda olsa sonuçta biz bu oyun için vakıt harcıyoruz.ve bu vaktin bole neden elrden doalyı boşa gitmesi çok korkunç ve uzucu bişey. bi sorarım benim yerime kendinizi koyun ne duşunursunuz.
Kullanıcı avatarı
messi58
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Lonca Rıhtım

Mesaj gönderen messi58 »

la sharking uzatma fazla clarqxbüyü denen #@!? grup başkanı olmuş betaxwinnipeq düşünce kanı bozuk o adi clarqxbüyü de tutmuş m2 şifa yoğunlaştıran gözlük almış (rüşvet) karanlıkxruh tan ama sana söz kesecez kadimi senin için ... Betax in bir suçu yok loncama laf atma senide adam sandık aldık gruba meğer neymişsin lan ben kendi kadimimi bile loncama veriom çok istiyosan sanada veririm kesince tekrar... Allaha çok şükür şerefimizle yaşıoz ama #@!? lerde çıkıyo clarqxbüyü gibi
*^^RıhtımxKbLy^^*
^^*RıhtımxKbLyy*^^
*^^TELGRAFINTELLERİ^^*
^^*Ecüş*^^

Tek basıma bir askerim yolu bilmiyorum
Utancın zirvesine yükseliyorum
Savaşmaya ve kadere hazırım
Acıyı ve kanın tadını
Dudaklarımda hissetmek istiyorum yeniden
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Tokerx »

Clarqxbüyü -Clarq ın para için yapamayacağı şey yoktur ;) sen kafanı yorma.Bu arada klanımıza h.g :)
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
NuMBeR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen NuMBeR »

winnipeq5858 yazdı:Arkadaşlar öncelikle selamun aleyküm.Bu arada arkdaşımız shaking şunu belitrmek isterm.dikkatli okusn.Arkdaşlar bn Betaxwinnipeq betaxdroqba nın kurduğu bir grupla gittik fakt makinasında bazı sorunlar oldğundan dolayı sürekli makinayı resetliyor. bu yüzden dolayıda bana grubu kurmamı önerdi vede ben kabul ettim. fakat kadmn canı 60 iken bnm net kesildi ve girdiğimde kadmn canı 15 idi deprem zmanı gliorudu millete çıkın grubu kurayım dememe rağmen kmse aldırmadı çünkü herkes kadme odaklanmış vede hiçbir şey ile ilgilenmiordu o sırada Clarqxbüyü grup başkanı olmuş(benm net gidnce otomak grup başkanı olmuş) vede clarqxbüüye grup dedimde adm bnm gruba beni almıyorudu ve benim yerme aldığı kişiyi çıkarıdı bn girdim kadmn son canları 3 deprem atlattıkdan sonra okadr kadme odaklandıkki kmn çıktığını düşünemioduk.Kadmn canı 1 iken Clarqxbüyü bunu çıkarıp Karanlıkxruh denilen şahısı almış(bu arada bi rüşvet söz konusu M2 şifa yoğunlaştıran bayan gözlük içn) bu rüşvetten dolayı admı çıkarıp dier şahsı almış bizde kndisne laf söledk ama yapıcak bişi yok biz kendisine keseceğimizide söledk bizde söz namustr fakat bunu anlamdı aksine arz klanından çıkp lods olup bizi kesmye çalışınca artık yapabilecek bişi yok ben yine olsa yine onun içn sadece 1 kişi içn gider kadimide keserim.
Tahmin Etmiştim ;) ;)
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön