******* VEDA ********

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Alperistan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: ******* VEDA ********

Mesaj gönderen Alperistan »

xcello811 yazdı:Kardeşim Allaha emanetsin Senin nekadar adam oldugunu herkes biliyo kardeşm Gitmesi gerekenler varkebn senin gitmen olmadı ama neyse Herşey gönlünce olsun kardeşim Ben seni her yerde bulurum Biiliyon Bazılarına kızıpda gidecek b,iri olmadıgını da çok iyi biliyorum ki Bazılarıda seni kendileri gibi sandıklarından ( gidiyosan tabi ) diye kelime kullan mayı kendilerine borç bilmişler . Herkes insan olabilir ama adam olamaz bunlarda İnsan olupda adam olamayan lardan kardeşim Alışmışlar insanların üzerlerine pislik atmaya akıllarınca Netyse kardeşim Ben seni bulurum yine Allaha emanetsin iyi davran kendine herşey oyun degil bizim için biliyon

Allahdan korkmayandan korkumuz yokdur.Allahdan korkanada sadece saygı duyarım .

İsyankarxx Konseyxselçuk Xxcello
alismislar pislik atmaya demissin ona takildim bide 2 sene bizimle beraber oynadiin su oyunda bana tek bir kisi gösterki pislik attigimiz??? bi örmek ver sadece?? 2 sene abi kardes dediin kisilerin carlarina el koyan biri olarak kim kime pislik atiyo onuda birak bizi taniyanlar karar versin...
Kimine göre Kralim kimine göre Yalanim herkes isine baksin Adamina göre ADAMIM......................Alperium..
Kullanıcı avatarı
blackdevil0121
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen blackdevil0121 »

abi sana hayatta bşarılar zor günümdde her zman yanımda oldun sana sonsuz teşekkürler edioyorum sağlıcakla kal abi .
frema11
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen frema11 »

Öncelikle değerli abim oyunu bırakmana üzüldüm gerçek hayatta başarılar dilerim. bizleri unutma ayda yıldada olsa bi uğra slmın bile yeter bizlere sunucuda senin gibi saygın ve dürüst oyuncu bulmak nadir. ne item denen çöpe nede parasına tenezzül ettin senin dostluğun insanlığın yeter kimsede diyemezki senin için kötüdür veya oyunu hırs yapmış bir insandır diye benim bildiklerim sunucuda yardımın dokunmadığı insan sayısı nadirdir azdır kim olursa olsun hiç zaman ne desteğini nede yardımını esirgemişsindir klan lonca ayrımı yapmadan. eğer sana çamur atacak bi insan olursa imkansız derim tabi o konuda önce bi kendine baksın derim. Seni tanıyan tanıyor bilende çok iyi biliyor bu güne kadar yaptıkların için şükranlarımı iletiyorum. Çin Yolcuğun Hayırlı olsun A. Emanetsin.
serdengecti
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen serdengecti »

ALLAH ' a emanet ol kardeşim hayatında başarılar dilerim..
Kullanıcı avatarı
Reynard
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Reynard »

Selametle .
яєуηαя∂
тнυη∂єяѕтяσ
яєуѕтяσ
Kullanıcı avatarı
muhoreis
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen muhoreis »

Gercek hayatında başarılar dilerim dostum .

.MuhoReis.
мυнσяєιѕ

вєηι уüяєкℓєη∂ιяє¢єк вιя ѕöz ѕöуℓє,
şєняιη тυтѕαкℓαяıηı ѕαℓαуıм кαℓвιм∂єη,
вєηι уüяєкℓєη∂ιяє¢єк вιя ѕöz ѕöуℓє,
кυяşυηυ вєуηιмє ѕıкαуıм öуℓєѕιηє

мυнσяєιѕ

Resim
Kullanıcı avatarı
Gencozzyxx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Gencozzyxx »

Hayatında başarılar .... Abi
Kullanıcı avatarı
asillsoylu
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen asillsoylu »

kardeşim allah emanet ol yolun açık olsun her şey gönlünce olsun ...senin her zaman desteğini gördüm ... ve hiç bir şekilde bir hatanı görmedim ...hiç samimi olmadık ama takdir ettiğim birisin selamet le kardeşim
Resim

ASİLsoyluASİL[49] -- ASİLsoyluREİS[49] -- Soyluasil[49] -- Efendixsedat[49] -- İlkgözağrım[49] -- Asillsoyluxşifa[49] -- ASİLsoyluREIS[49]
Kullanıcı avatarı
asillsoylu
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen asillsoylu »

he bu arada sunu yazmayı unuttum kardeşim hakkını helal et bu bir oyunda olsa içinde emek var benden yana helal olsun ......
Resim

ASİLsoyluASİL[49] -- ASİLsoyluREİS[49] -- Soyluasil[49] -- Efendixsedat[49] -- İlkgözağrım[49] -- Asillsoyluxşifa[49] -- ASİLsoyluREIS[49]
akabe
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen akabe »

saygılarımla abi bende yokdum bi süredir giderken görüşemedik bile, seni şu oyunda beta sürümünden beri tanıyorum kimlerin üzerinde emeklerin olduğunu ben çok iyi biliyorum hiç bi zaman karşılık beklemeden destek oldun her konuda ben senden çok şey örendim en büyüğü ise insanlık abilik doğrulukdur her daim yolun açık olsun seni unutmucaz sancakda senin gibi oyuncu bulmak imkansızlaşdı artık, eminönünde bi kaç kişi kaldı betalardanda hakkını helal et abi yolun açık olsun her şey gönlünce sağlıcakla kal

“Genel Sohbet” sayfasına dön