Uzun zamandır oynadığım bi oyundu nice insanlar loncalar tanıdım gelip geçdi hepside bir zaman bazı loncalara ve arkadaşlarada dediğimi hatırlıyorum oyun değil dünya fani kimseye kalmaz mevsim son bahar olunca yaprak dökümü olurmuş bir yaprak daha düşüyor bu aranızdan. Stres atmak için güzel bi platformdu güzel günlerimiz eğlenceli vakir geçirdiğimiz bi sürü arkadaşım abim ve kardeşlerim oldu her zaman Rabbim yardımcınız olsun reel hayatta isimlerini saymak istediğim kişler çar isimleri yanlış olursa kusra bakmayın..
* Kanunisultan [ Kankam ]
* İsyankarx [ Değerli Kardeşim ]
* Matuka [ YEĞEN ]
* Hülyam [ Uyus ]
* Sarıgülşifa [ Çok değerli abim ]
* Alperium
* İskenderbüyük
* Konseyxgül [ Çok değerli apla (ölüm makinası) ]
* Darkengelevoo
* Legendalgaç
* Konseyxsismolog
* Konseyxchatworld
* Konseyxbeyaz - Mkuşcubaşı
* Lucia [ Değerli kardeşim ]
* Blakdevil
* Aydıncık
* Aydıncıkanıl - fuji
* Muhoreis
* Apçağa
* Yarar
* Xalayınisyanx
* Titxsancak
* Lokmanali
* Asilsoylubedevi
* Emingültekin
* Egege
* Nijaganu
* Pengshi
* xxtekkelix
* İzzybaba
* Reynard
* Kızılnoamad
* Asilsoylu [Sedat]
* xxxmertxxx
* Bygual
* xmincixk
çar isimlerini hatırlayamadığım ama isimleri aklımda kalan arkadaşlar serefcan , tayfun, yusuf , yunus, mert, sidar, kerim, davut, selahattin, hüseyin, hazer, ozan, devran, adil, ilker, sıddık, uğur, yiğit
İsimlerini hatırlayadamığım arkadaşlar kusra bakmasın Hepiniz kalın sağlıcakla Hakkınızı helal edin Tüm sancak sunucusu..
Çarların tamamını YEĞENE bırakıyorum bundan sonra o olacakdır.
Elagance - Konseyxelegance- Konseyxelagance- Kardanadam - Veda ( 1 Lw Yeşilde)
******* VEDA ********
- Alperistan
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: ******* VEDA ********
Allah a emanetsin kardes yolun acik olsun....eger birakiyosan tabi..
Selcuk ( isyankarxx ) yilmaz abinin carlari ve itemlerini ve benim yilmaz abinin carinda kalan itemlerimi vermedigi sürece hep bi soru isareti olacak kafalrda....acaba?
Selcuk ( isyankarxx ) yilmaz abinin carlari ve itemlerini ve benim yilmaz abinin carinda kalan itemlerimi vermedigi sürece hep bi soru isareti olacak kafalrda....acaba?
Kimine göre Kralim kimine göre Yalanim herkes isine baksin Adamina göre ADAMIM......................Alperium..
- Ultraxreis
- Sahaf Yardımcısı
Yolun açık oLsun dostum ALLAH'a emanetsın...

Kendinden kacamazsın ne kadar uzagada kacmaya çalışsanda kaderin seni mutlaka bulacaktır...
Selamlar
Bizlerden (oyundan) ayrılmana üzüldüm zaten aklı başında insan sayısı az olanlarda
malesef pes edip gidiyor tek tek ama reel için en doğru kararı vermişsin bu oyun esir
alıyor insanları reeli unutuyor bazıları çokk kaptırıyorlar malesef. Her şeyden önce insanlığın
geldiğinin farkında olsalar keşke kalpleri gönülleri bir hiç için kırıp dökmeden sadece bir eylence
oyun olduğunu idrak etseler pc nin fişini çekince her şeyin bittiğini bilseler bu kadar sahte itemine
sahte parasına kaptırmazlar küçük desem yaşları küçüklerimize haksızlık olur nice küçükler varki
kendini büyük sananlardan bile akıllı adil. Her neyse Kardeşim yolun açık olsun Rabbım her şeyi
gönlünce versin. Allaha Emanet ol. Bizleri özel günlerde olsun hatırla ( bayram falan ) en azından
hal hatır edip selamlaşırız....
Sarıgülüm. Ormes. Gülümşifa. Kaderimse. Sarıgülx
Bizlerden (oyundan) ayrılmana üzüldüm zaten aklı başında insan sayısı az olanlarda
malesef pes edip gidiyor tek tek ama reel için en doğru kararı vermişsin bu oyun esir
alıyor insanları reeli unutuyor bazıları çokk kaptırıyorlar malesef. Her şeyden önce insanlığın
geldiğinin farkında olsalar keşke kalpleri gönülleri bir hiç için kırıp dökmeden sadece bir eylence
oyun olduğunu idrak etseler pc nin fişini çekince her şeyin bittiğini bilseler bu kadar sahte itemine
sahte parasına kaptırmazlar küçük desem yaşları küçüklerimize haksızlık olur nice küçükler varki
kendini büyük sananlardan bile akıllı adil. Her neyse Kardeşim yolun açık olsun Rabbım her şeyi
gönlünce versin. Allaha Emanet ol. Bizleri özel günlerde olsun hatırla ( bayram falan ) en azından
hal hatır edip selamlaşırız....
Sarıgülüm. Ormes. Gülümşifa. Kaderimse. Sarıgülx
yolun açık olsun abim ama seni bu oyundan bezdirenler için aynı şeyi söyleyemem

*---KURTXAZADOO---KURTXKIYAMET---ŞANIŞERXXÖZÖNCEL---*
iNSANIN KENDİNDEN BAŞKA DOSTU YOKTUR---
Abim gitmene çok üzüldüm hakkında hayırlısı her konuda çok desteğini gördüm bir tek ben değil tüm ardaşlarımda çok üzüldük kendine iyi bak.kimse çıkıpda diyemezki senin için kötüdür yanlış yapmışdır diye bi abimi daha kaybettik. Allaha emanetsin
Kardeşim Allaha emanetsin Senin nekadar adam oldugunu herkes biliyo kardeşm Gitmesi gerekenler varkebn senin gitmen olmadı ama neyse Herşey gönlünce olsun kardeşim Ben seni her yerde bulurum Biiliyon Bazılarına kızıpda gidecek b,iri olmadıgını da çok iyi biliyorum ki Bazılarıda seni kendileri gibi sandıklarından ( gidiyosan tabi ) diye kelime kullan mayı kendilerine borç bilmişler . Herkes insan olabilir ama adam olamaz bunlarda İnsan olupda adam olamayan lardan kardeşim Alışmışlar insanların üzerlerine pislik atmaya akıllarınca Netyse kardeşim Ben seni bulurum yine Allaha emanetsin iyi davran kendine herşey oyun degil bizim için biliyon
Allahdan korkmayandan korkumuz yokdur.Allahdan korkanada sadece saygı duyarım .
İsyankarxx Konseyxselçuk Xxcello
Allahdan korkmayandan korkumuz yokdur.Allahdan korkanada sadece saygı duyarım .
İsyankarxx Konseyxselçuk Xxcello
- Alperistan
- İri Fare Avcısı
Kimsenin ne itemine ne carina nede parasina göz dikdik bu güne kadar ...kimsenin en ufak hakkina tecavüz etmedik etmeyizde tenezzülde etmeyiz....kimsenin cari itemi parasi yok bende alacakli.....
Simdi selcuk ayni seyleri sen de söyleyebilirmisin? tabiki söyleyemessisen önce Stilla nin carlarini benim o carlardaki itemlerimi, madenlerimi Hülyanin emeklerini geri verde sonra seninle kim adam kim deil yine tartisiriz...
Allah dan korkan milletin carina el koymaz........
Simdi selcuk ayni seyleri sen de söyleyebilirmisin? tabiki söyleyemessisen önce Stilla nin carlarini benim o carlardaki itemlerimi, madenlerimi Hülyanin emeklerini geri verde sonra seninle kim adam kim deil yine tartisiriz...
Allah dan korkan milletin carina el koymaz........
Kimine göre Kralim kimine göre Yalanim herkes isine baksin Adamina göre ADAMIM......................Alperium..