eskilerden kim wrdı kim kaldı ?
Re: eskilerden kim wrdı kim kaldı ?
Taa 2.5 3 yıl once falan Barbaros Sarılarınsülo Allah'ın her günü meteor lodos sancakta ws atarlardı. Ölüp ölüp baştan gelirlerdi hiç bıkmazlardı. Kurt magara bayram yeri gibiydi ws si eksik olmazdı. Eskiden küçük lwllere dalmak gibi bi huyumuzda yoktu gırerdı klanına paşa paşa kasardı. Birisi selam verdigi zaman en az 10 15 kişi selamını alırdı (Şimdi nerdee 2 3 kısı zor alıyor). Agır vurus mus pehh sert vurusmus pehh wslerın tadı tuzu kalmadı. 5 snde bı ws bıtıyor. 39 lwllerde birbirimizi kesene kadar canımız cıkardı. Hele bide alman ok ucu setın varmı . . . Kim tutar senı kemık kafalarda 9 bınınden tut 11 bınıne ne guzel gunlerdı be. . . Keşke 39 lwllere geri donebilsek . . .
Karakterler:Hanedanx$ırtlanXxkumandanxXJohniexWalkerElectromagneticExkallibre
Sunucu:Meran
Klan: Arz / Lodos
'``'HANEDAN'``'

Sunucu:Meran
Klan: Arz / Lodos

Omerbey var
Aynen Yola Devam Hedef Şaşmaz 
BrothersxSaboTe
BrothersxPaRRazT
Omerbey
BrothersxPaRRazT
Omerbey
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
öyle bişey imkansız Kalipto oyuna ara verdi. Uzun bir ara ...zeydan yazdı:Baksanıza Hep Diyorsunuz Kalipto Kalipto Ben Zamanxkötü Adlı kişiye Senin Önceki Carın ne Sordum Bana Kalipto Dedi Çok Terbiyesiz Çok Adi Bi insan Bu Zamanxkötü Belki Kalipto Değildir Bilgi Alabilirmiym ?
bunu bildiğine göre kalipto sensin demi la çakal çakdırmadıda hiçSeRRuh yazdı:öyle bişey imkansız Kalipto oyuna ara verdi. Uzun bir ara ...zeydan yazdı:Baksanıza Hep Diyorsunuz Kalipto Kalipto Ben Zamanxkötü Adlı kişiye Senin Önceki Carın ne Sordum Bana Kalipto Dedi Çok Terbiyesiz Çok Adi Bi insan Bu Zamanxkötü Belki Kalipto Değildir Bilgi Alabilirmiym ?

- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
Şakamıydı buMORDuMan yazdı:bunu bildiğine göre kalipto sensin demi la çakal çakdırmadıda hiçSeRRuh yazdı:öyle bişey imkansız Kalipto oyuna ara verdi. Uzun bir ara ...zeydan yazdı:Baksanıza Hep Diyorsunuz Kalipto Kalipto Ben Zamanxkötü Adlı kişiye Senin Önceki Carın ne Sordum Bana Kalipto Dedi Çok Terbiyesiz Çok Adi Bi insan Bu Zamanxkötü Belki Kalipto Değildir Bilgi Alabilirmiym ?
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Meran
bak kameralarımız orda, şurda ve burda el sallaSeRRuh yazdı:Şakamıydı buMORDuMan yazdı:bunu bildiğine göre kalipto sensin demi la çakal çakdırmadıda hiçSeRRuh yazdı:öyle bişey imkansız Kalipto oyuna ara verdi. Uzun bir ara ...zeydan yazdı:Baksanıza Hep Diyorsunuz Kalipto Kalipto Ben Zamanxkötü Adlı kişiye Senin Önceki Carın ne Sordum Bana Kalipto Dedi Çok Terbiyesiz Çok Adi Bi insan Bu Zamanxkötü Belki Kalipto Değildir Bilgi Alabilirmiym ?
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
Sanırım buda espriydi neyse alışıcaz artık bir şekildemorukkelleci yazdı:bak kameralarımız orda, şurda ve burda el sallaSeRRuh yazdı:Şakamıydı buMORDuMan yazdı:bunu bildiğine göre kalipto sensin demi la çakal çakdırmadıda hiçSeRRuh yazdı:öyle bişey imkansız Kalipto oyuna ara verdi. Uzun bir ara ...zeydan yazdı:Baksanıza Hep Diyorsunuz Kalipto Kalipto Ben Zamanxkötü Adlı kişiye Senin Önceki Carın ne Sordum Bana Kalipto Dedi Çok Terbiyesiz Çok Adi Bi insan Bu Zamanxkötü Belki Kalipto Değildir Bilgi Alabilirmiym ?
1 Cevap daha yazda Post sayın 1907
olsun
YAZIK HİÇ Mİ HATIRIM YOKTU HİÇMİ KİMSELRE YARDIMIM DOKUNMADI HİÇMİ YARDIMIMIZ DOKUNMADI...Hayır dokundu etmediğimiz yardım selam vermediğimiz dostumuz yardımına koşmaya can attıımız arkadaşlarımız oldu EFSANE EFSANE DİYORDUNUZ...Alayınaxrmznx...Kurmayxxrmznx...Alayınax ALİX....DAHA BİRCOK ÇAR...ne çabuk unuttunuz ALİ VE RAMAZAN ABİNİZİ siz abi dedikçe içimiz titrerdi İKV sadece OYUN DEĞİLDİ BİZİM İÇİN SİZ DOSTLARLA KONUSMAK EĞLENMEKTİ NERDE YAŞAR YAVUZ NERDE EBUHN NERDE ALAYINAX GİDER NERDE FATİH HELE EBUHANIM DOSTUM NERDESİN HİÇMİ AKLINIZA GELMEDİM YAZIKKKKKK TİTİNO CRUELL MEKANİKBUFF IGOKHAN NERDESİNİZ
HERKESE SELAMLAR EBUZER FATİH YANİ EBUHAN BU YZIYI OKUYOSAN AİL MESAJ AT SENLE GÖRÜŞELİM HEPİNİZİ ÖZLEDİM OYUNA GERİ DÖNÜCEM ÇARIMI 2-3 YIL ÖNCE BLOKE ETMİŞLERDİ KIZDIGIM İİN BIRAKTIM EVLENDİM RAMAZAN ASKERDE 90 GÜN SONRA BURDA TEKRAR DÖNÜCEM OYUNA HEPİNİZ YEMİN EDERİM COK ÖZLEDİM İYİ GECELER... BENİDE HATIRLASAYDINIZ ÇOK SEVİNİRDİM BAŞA KALKMAK DEİL AMA ÇOK YARDIM ETİM SZLERE ÇOOOOKKK
HERKESE SELAMLAR EBUZER FATİH YANİ EBUHAN BU YZIYI OKUYOSAN AİL MESAJ AT SENLE GÖRÜŞELİM HEPİNİZİ ÖZLEDİM OYUNA GERİ DÖNÜCEM ÇARIMI 2-3 YIL ÖNCE BLOKE ETMİŞLERDİ KIZDIGIM İİN BIRAKTIM EVLENDİM RAMAZAN ASKERDE 90 GÜN SONRA BURDA TEKRAR DÖNÜCEM OYUNA HEPİNİZ YEMİN EDERİM COK ÖZLEDİM İYİ GECELER... BENİDE HATIRLASAYDINIZ ÇOK SEVİNİRDİM BAŞA KALKMAK DEİL AMA ÇOK YARDIM ETİM SZLERE ÇOOOOKKK
ne kadan zeki ve mikemmelsinSeRRuh yazdı:Şakamıydı buMORDuMan yazdı:bunu bildiğine göre kalipto sensin demi la çakal çakdırmadıda hiçSeRRuh yazdı:öyle bişey imkansız Kalipto oyuna ara verdi. Uzun bir ara ...zeydan yazdı:Baksanıza Hep Diyorsunuz Kalipto Kalipto Ben Zamanxkötü Adlı kişiye Senin Önceki Carın ne Sordum Bana Kalipto Dedi Çok Terbiyesiz Çok Adi Bi insan Bu Zamanxkötü Belki Kalipto Değildir Bilgi Alabilirmiym ?