Ensonxleonar abime tesekkur ederim...

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ensonxjosep
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Ensonxleonar abime tesekkur ederim...

Mesaj gönderen Ensonxjosep »

SEn kendi iletilerini yazısosun ne biliyim mesala ona sana kufut ettmiş bu konus hne asıl yha millete rencide etmekte n baska bişey değil ama sana sunu solrurum burası forum dur sen kime ne yapacağı konsuunda hesap veremessin bn de buraya ayzarım bu konuyu beğenmedin mi konuyu o an içimnde kalsın .....
Ensonxjosep
Kullanıcı avatarı
BadXDreaM
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen BadXDreaM »

Giresun yazdı:
BadXDreaM yazdı:Unutmadan ekleim binlerce kişinin girdigi bir forumda herkes istedigini kurallar çevçevesinde yapmaya özgürmü özgür nie böle saçma sapan herifler atlarda halt yediklerini sanarlar şaşıyorum . Sen sosyal çevrendede bölemisin bi mahlleye çık bi çocukaltına işemiş die rezil oldu de bakam tefe koymuolarmı seni :D
Tabi ki özgür.Zaten forum bunun için var.Ama çoğu forumda saçma konu açmak o konunun kapanmasına sebep olur.
Bana bir günde onlarca kişi yardım ediyor.Ben buradan 'Bakkal amca bedava ekmek verdi,teşekkürler bakkal amca' diye konu açsam forumda olay çıkartırsınız.Forumda her şey açılmakta özür,ama bu kadar boş konu olamaz.Konuyu açan kişi Ahmet 'e teşekkürlerini iletti.Tamam da bize ne bundan ?
Özelden de teşekkürünü iletebilir.Bunları bizim önümüzde konu olarak açıp bizlere göstermek reklama girer.

Bu arada üslubuna dikkat et.Yazıma laf atıyorsun ama senin yazın 10 yaşındaki çocuğu 'anımsatıor.'
Senin gibi Facebook 'ta dolu şahıslar var.Git akranlarınla takıl.

Benden sonra istediğin iletiyi yaz.Senin mesajlarını okuyarak değerli vaktimi harcayamam.İt ürür kervan yürür.Bakalım it benim arkamdan üreyecek mi.
Çalış çabala devlete vergini ver devlet o vergiyle okul yapsın veletleri okutsun veletler başımıza adam kesilsin :D Hala bize yüksün unutma aç gülüm sende aç öle konu açma diyenmi var kim diosa söle çekem kulagını :P İşte adam olmamakla adam olmanın arasındaki fark kör cahil sen nerden çıktında gittin o okulda okuon acaba :D
kötürüya

Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Kullanıcı avatarı
BadXDreaM
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen BadXDreaM »

Ambulansa ambulans dedigini duymayım :D
kötürüya

Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen

“Genel Sohbet” sayfasına dön