Ensonxleonar abime tesekkur ederim...
- Ensonxjosep
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Ensonxleonar abime tesekkur ederim...
Ensonxjosep
-
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Ensonxleonar abime tesekkur ederim...
Böle ezmeler ahmetin bi tarafını kaldırıyor şu sunucuda halbıku ahmet bi cacık degil milete item verecek çiftliğini kuruyor
- Ensonxjosep
- İskele Babası
Bnim anlamadığım sana kemik atan mı oldu len sen kimsined bunu soleun ne hakkın varda en azından seni gibi adamalra laf bıramamak lazım ....Şimdi adm ol git oyununu oyna karaktersiszin...
Ensonxjosep
- Ensonxjosep
- İskele Babası
Hem de kısman ma merak etm ebi gun sende Leonar gibi olusun ama babyı olursun sen ilk once adam olmayı oğren velet bi insan adam olmassa hiç bişey olömas nese grekli cevabı ahmet abim veririr.... 
Ensonxjosep
Hmm..
Foruma konu açma amacın nedir peki ?
Ahmet 'in karşısına geçip teşekkür edebilirsin.
Oldu olacak bende 'Bana bedavaya karizmasını veren arkadaşıma teşekkürlerimi sunuyorum' diye konu açayım ?
Buraya konu açtın da ne oldu ?
Eğer bizim 'Bak Ahmet 'e,çocuğa kıyak geçmiş,helal olsun.' cinsinden düşünmemizi bekliyorsan yanılıyorsun.
Senin yerinde olsaydım kendimi bu durumdan nasıl çıkartacağım diye düşünürdüm,çünkü açtığın bu saçma konuyla konuyu okuyan 57 kişiye rezil oldun.
Foruma konu açma amacın nedir peki ?
Ahmet 'in karşısına geçip teşekkür edebilirsin.
Oldu olacak bende 'Bana bedavaya karizmasını veren arkadaşıma teşekkürlerimi sunuyorum' diye konu açayım ?
Buraya konu açtın da ne oldu ?
Eğer bizim 'Bak Ahmet 'e,çocuğa kıyak geçmiş,helal olsun.' cinsinden düşünmemizi bekliyorsan yanılıyorsun.
Senin yerinde olsaydım kendimi bu durumdan nasıl çıkartacağım diye düşünürdüm,çünkü açtığın bu saçma konuyla konuyu okuyan 57 kişiye rezil oldun.
Giresunsavaşçısı
duskFANG Büyü Şifa(1630)
duskFANG Büyü Şifa(1630)
- Ensonxjosep
- İskele Babası
- BadXDreaM
- Işık Hanım'ın Elemanı
Forum ikv dünyasının forumu oldugundan saçma konu demeye kimsenin hakkı yokki oyun içerisindeki konuları paylaşma forumunda böle bir konunun olması gayet dogal . Ne yapsın gençlik buraya evrenin sırlarınımı yazsın madem istedigini yazamıycak oyundaki gördüklerini paylaşamayacak kapayın forumu GM ler bakın halk saçma buluo
iki üç adam olmayan adam iki üç dil kuralı ögrenmiş burda millete çaka atcam die yorum yazıo
En son BadXDreaM tarafından 29 Tem 2010 11:27 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
kötürüya
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
- Ensonxjosep
- İskele Babası
- BadXDreaM
- Işık Hanım'ın Elemanı
Unutmadan ekleim binlerce kişinin girdigi bir forumda herkes istedigini kurallar çevçevesinde yapmaya özgürmü özgür nie böle saçma sapan herifler atlarda halt yediklerini sanarlar şaşıyorum . Sen sosyal çevrendede bölemisin bi mahlleye çık bi çocukaltına işemiş die rezil oldu de bakam tefe koymuolarmı seni 
kötürüya
Tabi ki özgür.Zaten forum bunun için var.Ama çoğu forumda saçma konu açmak o konunun kapanmasına sebep olur.BadXDreaM yazdı:Unutmadan ekleim binlerce kişinin girdigi bir forumda herkes istedigini kurallar çevçevesinde yapmaya özgürmü özgür nie böle saçma sapan herifler atlarda halt yediklerini sanarlar şaşıyorum . Sen sosyal çevrendede bölemisin bi mahlleye çık bi çocukaltına işemiş die rezil oldu de bakam tefe koymuolarmı seni
Bana bir günde onlarca kişi yardım ediyor.Ben buradan 'Bakkal amca bedava ekmek verdi,teşekkürler bakkal amca' diye konu açsam forumda olay çıkartırsınız.Forumda her şey açılmakta özür,ama bu kadar boş konu olamaz.Konuyu açan kişi Ahmet 'e teşekkürlerini iletti.Tamam da bize ne bundan ?
Özelden de teşekkürünü iletebilir.Bunları bizim önümüzde konu olarak açıp bizlere göstermek reklama girer.
Bu arada üslubuna dikkat et.Yazıma laf atıyorsun ama senin yazın 10 yaşındaki çocuğu 'anımsatıor.'
Senin gibi Facebook 'ta dolu şahıslar var.Git akranlarınla takıl.
Benden sonra istediğin iletiyi yaz.Senin mesajlarını okuyarak değerli vaktimi harcayamam.İt ürür kervan yürür.Bakalım it benim arkamdan üreyecek mi.
Giresunsavaşçısı
duskFANG Büyü Şifa(1630)
duskFANG Büyü Şifa(1630)