Ceren kardeşınızınde charı çalındı

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
IxcerenxI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Ceren kardeşınızınde charı çalındı

Mesaj gönderen IxcerenxI »

Arkadaşlar en son yarım saat önce gırıp aspurçeden bılge cevroş setımı almıştım Beckham (Samet) beklıordum beraber sıfırdan başlıcaktık onun ıçın forumda felan dolanıyodum demın charı qırdım bomboştu Aspurçeye güvenım tam o öyle şey yapmaz ama kım çaldıysa haram zıkkım olsun desteğede demın mesaj attım bı sonuç almıcağımı bılsemde bı umut var ama bende sıfırdan başlamak zorunda kaldım ınş madenlerle toparlıcam kendımı

En çok gücüme gıdende msn adresımın benımkınden çok farklı olması ve o msn hıç gırmıodum yanı key hıç yoq ayrıca ben ve kardeşım bılıyor şıfreyı ama yınede çalınması kımın suçu sız bılın ayrıca sobee kullanıyorum yanı ımkansız olması lazım bı sametın bıde benım başıma qelmesı garıp nese arkadaşlar yenı char açınca sölerım büyücü olcak bakalım yıne hayal peşınde koşturcaz

Unutmayalım bı oyun ıçın değmez ama yınede güvenlık sorunu varsa kullanıcılarda çözülmesı gereken bı konu
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Kullanıcı avatarı
BadXDreaM
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Ceren kardeşınızınde charı çalındı

Mesaj gönderen BadXDreaM »

Tanısamda tanımasamda sevsemde sevmesemde charı çalınan kişilerin saatlerinin dakikalarının çalınmasına çok üzülüyorum . Geçmiş olsun
kötürüya

Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Kullanıcı avatarı
IxcerenxI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

BadXDreaM yazdı:Tanısamda tanımasamda sevsemde sevmesemde charı çalınan kişilerin saatlerinin dakikalarının çalınmasına çok üzülüyorum . Geçmiş olsun
Tşkler ınş qerı alabılırız ama bıldıqımız üzere mılyonda bır malesef
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Kullanıcı avatarı
BadXDreaM
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen BadXDreaM »

IxcerenxI yazdı:
BadXDreaM yazdı:Tanısamda tanımasamda sevsemde sevmesemde charı çalınan kişilerin saatlerinin dakikalarının çalınmasına çok üzülüyorum . Geçmiş olsun
Sunucuda sadece sende olmuş olsa belki senin oldugunu ıspatlasan bişiler olabilirdi die düşünüyorum ama bu durumda zor bi ihtimal . Saglık olsun ... Yapılır yenden ;)
kötürüya

Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Kullanıcı avatarı
IxcerenxI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

BadXDreaM yazdı:
IxcerenxI yazdı:
Sunucuda sadece sende olmuş olsa belki senin oldugunu ıspatlasan bişiler olabilirdi die düşünüyorum ama bu durumda zor bi ihtimal . Saglık olsun ... Yapılır yenden ;)
Yenı açtıqım charda yıne madenlere vurcam kendımı ama şu var okadar emeqım qıttı+kardeşım ve ben bılıoduk şıfreyı bıde adım kadar emınım bılgısayarımda keylogger gıbı bışı bulunmuyor nese yakın zamanda düzeltırım ınş
jacques
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen jacques »

Şahsen sevindim parasıyla hava atan bi kişiliğe sahip insanın başına öle şeylerın gelmesı benı sevindirior.... Hatırlarsan 250 m param var die hava atıodun bölgeden öle durulursun

/Gününmanyagı-Fullteamxmalik-Goldxberg
Kullanıcı avatarı
IxcerenxI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

jacques yazdı:Şahsen sevindim parasıyla hava atan bi kişiliğe sahip insanın başına öle şeylerın gelmesı benı sevindirior.... Hatırlarsan 250 m param var die hava atıodun bölgeden öle durulursun

/Gününmanyagı-Fullteamxmalik-Goldxberg

O günkü hava atmakmıydı ezıq mezıq dıe konuştun bölgeden aldın cevabını uzatma olayı
Kullanıcı avatarı
Batuhangs730
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Batuhangs730 »

geçmiş olsun üzüldüm
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor

GALATASARAY
Kullanıcı avatarı
IxcerenxI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Batuhangs730 yazdı:geçmiş olsun üzüldüm

Saol ınş yapabılıcek bışı vardır yönetımın
Kullanıcı avatarı
Aspurce
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Aspurce »

Ceren geçmiş olsun. Benden seti aldıktan yarım saat kadar sonra çalınması daha bi üzücü.. O kadar emeğin zamanın boşa gitti inş. geri alabilirsin.
Resim

Aspurçe
Missmoderatör

“Genel Sohbet” sayfasına dön