Arkadaşlar en son yarım saat önce gırıp aspurçeden bılge cevroş setımı almıştım Beckham (Samet) beklıordum beraber sıfırdan başlıcaktık onun ıçın forumda felan dolanıyodum demın charı qırdım bomboştu Aspurçeye güvenım tam o öyle şey yapmaz ama kım çaldıysa haram zıkkım olsun desteğede demın mesaj attım bı sonuç almıcağımı bılsemde bı umut var ama bende sıfırdan başlamak zorunda kaldım ınş madenlerle toparlıcam kendımı
En çok gücüme gıdende msn adresımın benımkınden çok farklı olması ve o msn hıç gırmıodum yanı key hıç yoq ayrıca ben ve kardeşım bılıyor şıfreyı ama yınede çalınması kımın suçu sız bılın ayrıca sobee kullanıyorum yanı ımkansız olması lazım bı sametın bıde benım başıma qelmesı garıp nese arkadaşlar yenı char açınca sölerım büyücü olcak bakalım yıne hayal peşınde koşturcaz
Unutmayalım bı oyun ıçın değmez ama yınede güvenlık sorunu varsa kullanıcılarda çözülmesı gereken bı konu
Ceren kardeşınızınde charı çalındı
Ceren kardeşınızınde charı çalındı
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
- BadXDreaM
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Ceren kardeşınızınde charı çalındı
Tanısamda tanımasamda sevsemde sevmesemde charı çalınan kişilerin saatlerinin dakikalarının çalınmasına çok üzülüyorum . Geçmiş olsun
kötürüya
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Tşkler ınş qerı alabılırız ama bıldıqımız üzere mılyonda bır malesefBadXDreaM yazdı:Tanısamda tanımasamda sevsemde sevmesemde charı çalınan kişilerin saatlerinin dakikalarının çalınmasına çok üzülüyorum . Geçmiş olsun
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
- BadXDreaM
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
Sunucuda sadece sende olmuş olsa belki senin oldugunu ıspatlasan bişiler olabilirdi die düşünüyorum ama bu durumda zor bi ihtimal . Saglık olsun ... Yapılır yendenIxcerenxI yazdı:Tşkler ınş qerı alabılırız ama bıldıqımız üzere mılyonda bır malesefBadXDreaM yazdı:Tanısamda tanımasamda sevsemde sevmesemde charı çalınan kişilerin saatlerinin dakikalarının çalınmasına çok üzülüyorum . Geçmiş olsun
kötürüya
Yenı açtıqım charda yıne madenlere vurcam kendımı ama şu var okadar emeqım qıttı+kardeşım ve ben bılıoduk şıfreyı bıde adım kadar emınım bılgısayarımda keylogger gıbı bışı bulunmuyor nese yakın zamanda düzeltırım ınşBadXDreaM yazdı:Sunucuda sadece sende olmuş olsa belki senin oldugunu ıspatlasan bişiler olabilirdi die düşünüyorum ama bu durumda zor bi ihtimal . Saglık olsun ... Yapılır yendenIxcerenxI yazdı:Tşkler ınş qerı alabılırız ama bıldıqımız üzere mılyonda bır malesefBadXDreaM yazdı:Tanısamda tanımasamda sevsemde sevmesemde charı çalınan kişilerin saatlerinin dakikalarının çalınmasına çok üzülüyorum . Geçmiş olsun
Şahsen sevindim parasıyla hava atan bi kişiliğe sahip insanın başına öle şeylerın gelmesı benı sevindirior.... Hatırlarsan 250 m param var die hava atıodun bölgeden öle durulursun
/Gününmanyagı-Fullteamxmalik-Goldxberg
jacques yazdı:Şahsen sevindim parasıyla hava atan bi kişiliğe sahip insanın başına öle şeylerın gelmesı benı sevindirior.... Hatırlarsan 250 m param var die hava atıodun bölgeden öle durulursun
O günkü hava atmakmıydı ezıq mezıq dıe konuştun bölgeden aldın cevabını uzatma olayı
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
geçmiş olsun üzüldüm
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Batuhangs730 yazdı:geçmiş olsun üzüldüm
Saol ınş yapabılıcek bışı vardır yönetımın
Ceren geçmiş olsun. Benden seti aldıktan yarım saat kadar sonra çalınması daha bi üzücü.. O kadar emeğin zamanın boşa gitti inş. geri alabilirsin.

Aspurçe
Missmoderatör