Google [Bot], Yahoo [Bot]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Google [Bot], Yahoo [Bot]

Mesaj gönderen faysbok »

Google [Bot], Yahoo [Bot] arkadaşlar bunlar kim ya hangi konuya girsem bunlar çıkıyo kim bunlar bilen varmı
WelderMOODY
ILKERR

Resim
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: Google [Bot], Yahoo [Bot]

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Arama motorlarının senin yazdığın kelimeleri bulması için bunlar gibi bot ları vardır.Bunlar sitelerde bulunup yazıları vs. kaydeder ve sen yazdığında senin yazdığın ile uyuşan site yazılarını karşına çıkartır(aynı şekilde resim veya video da).Yani eğer bu sitede bunlar olmazsa sen google a İKV forum yazdığında bu site çıkmaz.
Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen faysbok »

turkoxHAMSTER yazdı:Arama motorlarının senin yazdığın kelimeleri bulması için bunlar gibi bot ları vardır.Bunlar sitelerde bulunup yazıları vs. kaydeder ve sen yazdığında senin yazdığın ile uyuşan site yazılarını karşına çıkartır(aynı şekilde resim veya video da).Yani eğer bu sitede bunlar olmazsa sen google a İKV forum yazdığında bu site çıkmaz.
wwaaaay işleri baya büyükmüş
WelderMOODY
ILKERR

Resim
Kullanıcı avatarı
Yakamozxefemeih
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Yakamozxefemeih »

abi öncelikle hep bu arkadaşın dedigi botların ne halt oldugunu merak ettim ögrenmiş oldum hamster sagol kardeş
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

3. Yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun Forum'da mevcut olup olmadığını kontrol edilmelidir. Forum'da açılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Bunun için Forum'un arama özelliği kullanılabilir. İKV Forumun düzenli bir şekilde devam edebilmesi ve oyuncularımızın İKV Forumdan en iyi şekilde faydalanabilmesi için bu hususa önem gösteriniz. Aksi takdirde ilgili konular kilitlenebilir, taşınabilir veya silinebilir.

Aynı konuyu ben açmıştım Hamster kardeşim sağolsun yine cevaplandırmıştı. Tekrar teşekkürler ama kurala özen gösterelim lütfen.
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön