Google [Bot], Yahoo [Bot]
Google [Bot], Yahoo [Bot]
Google [Bot], Yahoo [Bot] arkadaşlar bunlar kim ya hangi konuya girsem bunlar çıkıyo kim bunlar bilen varmı
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Re: Google [Bot], Yahoo [Bot]
Arama motorlarının senin yazdığın kelimeleri bulması için bunlar gibi bot ları vardır.Bunlar sitelerde bulunup yazıları vs. kaydeder ve sen yazdığında senin yazdığın ile uyuşan site yazılarını karşına çıkartır(aynı şekilde resim veya video da).Yani eğer bu sitede bunlar olmazsa sen google a İKV forum yazdığında bu site çıkmaz.
wwaaaay işleri baya büyükmüşturkoxHAMSTER yazdı:Arama motorlarının senin yazdığın kelimeleri bulması için bunlar gibi bot ları vardır.Bunlar sitelerde bulunup yazıları vs. kaydeder ve sen yazdığında senin yazdığın ile uyuşan site yazılarını karşına çıkartır(aynı şekilde resim veya video da).Yani eğer bu sitede bunlar olmazsa sen google a İKV forum yazdığında bu site çıkmaz.
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- Yakamozxefemeih
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
abi öncelikle hep bu arkadaşın dedigi botların ne halt oldugunu merak ettim ögrenmiş oldum hamster sagol kardeş
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
3. Yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun Forum'da mevcut olup olmadığını kontrol edilmelidir. Forum'da açılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Bunun için Forum'un arama özelliği kullanılabilir. İKV Forumun düzenli bir şekilde devam edebilmesi ve oyuncularımızın İKV Forumdan en iyi şekilde faydalanabilmesi için bu hususa önem gösteriniz. Aksi takdirde ilgili konular kilitlenebilir, taşınabilir veya silinebilir.
Aynı konuyu ben açmıştım Hamster kardeşim sağolsun yine cevaplandırmıştı. Tekrar teşekkürler ama kurala özen gösterelim lütfen.
Aynı konuyu ben açmıştım Hamster kardeşim sağolsun yine cevaplandırmıştı. Tekrar teşekkürler ama kurala özen gösterelim lütfen.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN