Umulmadıktaş... /veda

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Kurtx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Umulmadıktaş... /veda

Mesaj gönderen Kurtx »

kimileri gider kafa dinler kımılerı gelir zevk alır bu boledir gidenin arkasından aglamak yakışmaz ...!

GERCEKTEN UZULDUM AMA bu senin kararın saygı duymak lazım gercek hayatta sana iyilik ve mutlluk dilerim ...!

EMRAH...!ßîzdé SâßâH oLmâz, ßîzdé GünéŞ Doğmâz, ßîz iSyanKarız Kızım ßîzLé DoSt oLmak Sîze YaKıŞmaz… TopLumdâ Hép itiLiriz SanmaKi ßunâ iSteKLiyiz, ßiz SadeCe SevdiKLerimizin eSeriyiz….!!!
KuRTxSaVaŞÇı
elimde bi tek bu car kaldı almak isteyen varmı xDxDxDXDadadsads
Masterkiller
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Masterkiller »

Yunus birbrimzi cok kırdık sana ck kızgındım ama yine de gitmene üzüldm :( reelde basarılar bizi unutma arada gir oyuna özletme kendini delii :) :(

| Empathy |
Kullanıcı avatarı
Ayna
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Ayna »

Merhabalar...

hepinize teşekkür ediyorum sağolun değerli yorumlarınız için :)

skypede olurum serkan , gökhan :)

Beraat kandilinizi en içten dileklerimle kutlar nice sevaplar yolunda yürümenizi temenni ederim ... :)
#-*Yeniçerixchucky*-# ''-'' #-*Yunusbjk*-#
''Açık giyinmek medeniyet olsaydı, hayvanlar insanlardan daha medeni olurlardı.''
Kullanıcı avatarı
Yed06
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Yed06 »

[color=#0080F[Dailymotion][Dailymotion][/Dailymotion][/Dailymotion]F]Bu oyuna seninle beraber başladık nerdeyse, en güzel , en zevkli anılarımız seninle oldu, ve hiç biri UNUTULMAYACAK şeylerdi ve unutmamda asla seni gidiyormuş gibi görmüyorum sadece yeniden başka bir yerde başlıyormuş gibi görüyorum onun için güle güle felan diyemem :D ama en iyi en doğru kararı almışsın ALLAH(c.c) yolunu açık ve aydın etsin beni unutman diye birşeyde yok zaten Selametle.... Düğününe çağırmassan harbi hayatımda ağzıma almadığım lafları söylerim :D [/color]

Ydemirhan Demirxbüyücü Xdemrhanx Lordxynsmr Demirhanxşifa Emrebey Demirxyed Gençxtürkler ve daha yazmadığım bir çok charım hepsinde emeğin geçti. Hakkını Helal Et[Dailymotion][/Dailymotion][Dailymotion][/Dailymotion]

NOT:
Senin gitmene en çok yeni yetmeler sevincek çünkü onların gözünde sen bir devdin ve iddaa ediyorum oyunun en iyi büyücülerindendin yerin boş kalmaz arada senin charada uğrar ezilcekleri ezer sevilcekleri severim :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
BaLamiR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen BaLamiR »

La Jethro bebesi :D Seninde Ajdar dan farkın yok ha oda diyor ya ben dünya Starıyım , sende onun gibisin aynı Sancagın en iyi büyücüsü gülmek istiyorum buna ama neremle daha karar veremedim

Ajdar = Jethro : Arasındaki benzer fark ;

Ajdar : Onda ki beyini kuşa verseler kuş belki uçamaz bile
Jethro : Keşke Beyni olsa da kuşa verseler
Ajdar : Ben dünyanın en krizmatik ve süperstar sanatcısıyım
Jethro : Ben sancagın en iyi büyücüsüyüm Ama bize göre nesn --- >> Sancagın En salak büyücüsü , Veletin teki , Aç bebe , Başkaları üzerinden reklam yapmaya çalışan vb. vb. daha bir çok saçmalık işte seninle uğraşmaya değmez daha oyun + 15 sen 14 sün daha yasal degilsin yani bilmiyorsan öğren :)

Umulmadıkmal ' ım :D Allah Yolunu Açık Etsin Doğru Yoldan Ayırmasın ... Yengenin abilerine yakalanma yakalarlarsa haber ver gelelim :P Hayatında başarılar..

------------------------------------------------------------------------------------------------
39 zamanında : Mcbalamir , Kdrgzm , Balamir , Cnquerorxbalamir,Cnquerorxpsycho ,Cnquerorxtweety , Hartless , Mojito ...ve adını hatırlamadıgım bir kaç karakter daha

49 zamanında : Mcbalamir , Cnquerorxbalamir , Sensizolamam,Titxtabip ,Judgexgeridöndü
Resim
Kullanıcı avatarı
BaLamiR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen BaLamiR »

BaLamiR yazdı:La Jethro bebesi :D Seninde Ajdar dan farkın yok ha oda diyor ya ben dünya Starıyım , sende onun gibisin aynı Sancagın en iyi büyücüsü gülmek istiyorum buna ama neremle daha karar veremedim

Ajdar = Jethro : Arasındaki benzer fark ;

Ajdar : Onda ki beyini kuşa verseler kuş belki uçamaz bile
Jethro : Keşke Beyni olsa da kuşa verseler
Ajdar : Ben dünyanın en krizmatik ve süperstar sanatcısıyım
Jethro : Ben sancagın en iyi büyücüsüyüm Ama bize göre nesn --- >> Sancagın En salak büyücüsü , Veletin teki , Aç bebe , Başkaları üzerinden reklam yapmaya çalışan vb. vb. daha bir çok saçmalık işte seninle uğraşmaya değmez daha oyun + 15 sen 14 sün daha yasal degilsin yani bilmiyorsan öğren :)

Umulmadıkmal ' ım :D Allah Yolunu Açık Etsin Doğru Yoldan Ayırmasın ... Yengenin abilerine yakalanma yakalarlarsa haber ver gelelim :P Hayatında başarılar..

------------------------------------------------------------------------------------------------
39 zamanında : Mcbalamir , Kdrgzm , Balamir , Cnquerorxbalamir,Cnquerorxpsycho ,Cnquerorxtweety , Hartless , Mojito ...ve adını hatırlamadıgım bir kaç karakter daha

49 zamanında : Mcbalamir , Cnquerorxbalamir , Sensizolamam,Titxtabip ,Judgexgeridöndü

>>> KaDiR <<<
Resim
Kullanıcı avatarı
azapx05
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen azapx05 »

Kendine İyi Bak seni özlicez Rell hayatında başarılır inşlh. birgün oyuna döndünde görüşürüz (Efendixazap)
Efendixazap Collezion
Kullanıcı avatarı
Lonelyman
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Lonelyman »

Allaha emanet ol. :(
яєαℓρℓαуєяχ
Kullanıcı avatarı
xReNaRDox
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: T C

Mesaj gönderen xReNaRDox »

ALLAH'a emanet oL ReaL hayatında başarıLar ..
Resim
Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Ayna
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Ayna »

Merhabalar...

Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum :)

kaRakteri olmayan şahıs..

Ydemirhan&ayna son olta... adlı konuyada yazdım yaptıklarını gör diye :)

yeni konu açmaya değmez buraya bakarsan okursun ...

Jethro ...

yaşım 14 değil okumayı bilmiyorsun ikv oynuyorsun.

14 yaşında oyuna başladım yazdım

17 yaşındayım evladım ...

neredesiniz diye sormuşsun ...

Allah'ın rızası için alın terimizle hak yemeden tüm emeklerimizle ailemize yük olmayıp destek çıkmak ve geleceğe ön hazırlık olarak çalışıyoruz ... senin gibi baba parası yiyip asalak yaşamıyoruz ...!

mekan : Sultanbeyli karakol ... beklerim her türlü :)
#-*Yeniçerixchucky*-# ''-'' #-*Yunusbjk*-#
''Açık giyinmek medeniyet olsaydı, hayvanlar insanlardan daha medeni olurlardı.''

“Genel Sohbet” sayfasına dön