Gününü ve ayını tam hatırlamadığım ikv camiasına abimin tavsiyesiyle (Gangsta) 2007 yılında başladım
ikv oyunu gibi lvl li oyunlara karşı hobim vardır sürekli içinde bulunmaktan zevk alırdım ...
Bu oyun için geceleri sabahlardım sabahları kalkıp yaz olduğu için çalışırdım
Birçok dost edindim sağolsun herkes ... düşmanım yok denilecek kadar azdı ...
Yaşım 17 olucak bu arada Ağustos ayının 18'inde.
arkadan vuran pek olmadı ...
bu oyunda ilk başlarda tanıdıklarımla giderim sanıyordum öyle olmadı
oyunda reelde göremeyeceğim kadar çok insan davranışlarını öğrendim forumdanda farklı karakterdeki kişiler gibi
Oyun için lise hayatımda okuldan çıkıp direk oyuna geçmeler boş boş oturmalarım çok oldu ama yinede hocalarımın sevdiği bir öğrenciyim
oyunda şanslı bi karaktere sahip olduğum için sürekli itemlere olan merakım beni tuttu ve dostlarım elbette...
Fazla söz etmiyeyim sadece şunları ileteyim son olarak ...
[İ]leride bir oyun için kavrulup bükülmenin ne kadar gereksiz olduğu görülecek,bırakın oyun sizin için bükülsün ...
[K]albinizi her zaman hoş tutun. Reel hayatta çoğu insanın gelip geçici birşeyi ne kadar kafaya taktığını görüyoruz.
[V]akit nakittir misali ... üç şey geri gelmez , atılan ok , söylenen söz ve geçen zaman'dır.
Allah Yar ve Yardımcınız olsun ... bir mucize olmazsa hiç olmayacağım artık ...
Dostlarım için isim yazmadım sadece Ydemirhan ile baştan sona kadar beraber olduğum için onu yazma gereği duydum ...
Dostlarım kendini biliyor, düşmanlarımda biliyor zaten. (oyuna yeni başlamış kp peşinde olanlardır genelde
Elveda ...