Bu Konu , Degerli sunucumuzun Görevlerini yapabilmeleri acısından acılmıştır , Tartısmaya Gerek yok , Hakaret etmeye caLısmaya hic gerek yok ; ) Konuyu begenmiyorsan , eleştirisi sana düşmez petcarar , aRkanı dön ve yoluna devam et en iyisi sen .
ayRıca ismail kardeşime cok teşekkür ediyorum cok başarılı ve etkili bir şekilde dolu dolu tam 3 günlük bir kadim programı gecirdk sayesinde . cok zevkliydi dogrusu yardımlarını esirgemeyen Deahtx Loncasına ' da tesekkürler dilerim .
AuRa yazdı: Bu Konu , Degerli sunucumuzun Görevlerini yapabilmeleri acısından acılmıştır , Tartısmaya Gerek yok , Hakaret etmeye caLısmaya hic gerek yok ; ) Konuyu begenmiyorsan , eleştirisi sana düşmez petcarar , aRkanı dön ve yoluna devam et en iyisi sen .
ayRıca ismail kardeşime cok teşekkür ediyorum cok başarılı ve etkili bir şekilde dolu dolu tam 3 günlük bir kadim programı gecirdk sayesinde . cok zevkliydi dogrusu yardımlarını esirgemeyen Deahtx Loncasına ' da tesekkürler dilerim .
Vipxbuffy , Afterxbuffy . .
SAYENİZDE LODOSLARDA KESTİ BUFFY SEN YINGE TAKTIK VERMEMİŞSİN xD AMA O HİCRETTEN ALDI KESTILER BUGUN 3 KERE, TANK ZAMANXKÖTÜYDÜ 3 KERE KESTİLER BENİM GÖREV OLAMADI ARZ OLSAM BENİMKİNİDE KESERMİSİNİZ
AuRa yazdı: Bu Konu , Degerli sunucumuzun Görevlerini yapabilmeleri acısından acılmıştır , Tartısmaya Gerek yok , Hakaret etmeye caLısmaya hic gerek yok ; ) Konuyu begenmiyorsan , eleştirisi sana düşmez petcarar , aRkanı dön ve yoluna devam et en iyisi sen .
Vipxbuffy , Afterxbuffy . .
konuyu beğenmediysem, eleştirisi tabiki bana düşer.eleştiri zaten beğenilmeyen şeylere yapılır kaldı ki ben konuya ELEŞTİRİ YAPMADIM.konuya bakanlar için +bir yöntem gönderdim arkadaş sataşınca ben de eski bir hesabı açtım.acısı hala duruyor ki cevap bile yazamadı.
Bu petcarar isimli gerizakalı velet kim merak ettim gerçekten Adam sana kuyruk acısı olduğu için değil çoluk cocukla muhattap bile olmak istemediği için karşılık vermemiş olabilir mi ? Her neyse tamam sen git yeni kadim taktikleri geliştir harcanıyrsun buralarda kadim dehası