Kadim Hidra kesim taktiği. [Kartezyen]

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
AuRa
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Kadim Hidra kesim taktiği. [Kartezyen]

Mesaj gönderen AuRa »

Bu Konu , Degerli sunucumuzun Görevlerini yapabilmeleri acısından acılmıştır , Tartısmaya Gerek yok , Hakaret etmeye caLısmaya hic gerek yok ; ) Konuyu begenmiyorsan , eleştirisi sana düşmez petcarar , aRkanı dön ve yoluna devam et en iyisi sen .

ayRıca ismail kardeşime cok teşekkür ediyorum :) cok başarılı ve etkili bir şekilde dolu dolu tam 3 günlük bir kadim programı gecirdk sayesinde . cok zevkliydi dogrusu :) yardımlarını esirgemeyen Deahtx Loncasına ' da tesekkürler dilerim .

Vipxbuffy , Afterxbuffy . .
Kullanıcı avatarı
FuNdaa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen FuNdaa »

hiç işime yaramıycak bi konu ama işine yarıyabilicek kadim kesmeyi dneyenler için gzl paylaşım
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"
kafkef
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen kafkef »

AuRa yazdı: Bu Konu , Degerli sunucumuzun Görevlerini yapabilmeleri acısından acılmıştır , Tartısmaya Gerek yok , Hakaret etmeye caLısmaya hic gerek yok ; ) Konuyu begenmiyorsan , eleştirisi sana düşmez petcarar , aRkanı dön ve yoluna devam et en iyisi sen .

ayRıca ismail kardeşime cok teşekkür ediyorum :) cok başarılı ve etkili bir şekilde dolu dolu tam 3 günlük bir kadim programı gecirdk sayesinde . cok zevkliydi dogrusu :) yardımlarını esirgemeyen Deahtx Loncasına ' da tesekkürler dilerim .

SAYENİZDE LODOSLARDA KESTİ BUFFY SEN YINGE TAKTIK VERMEMİŞSİN xD AMA O HİCRETTEN ALDI KESTILER BUGUN 3 KERE, TANK ZAMANXKÖTÜYDÜ 3 KERE KESTİLER BENİM GÖREV OLAMADI :( ARZ OLSAM BENİMKİNİDE KESERMİSİNİZ
Görünenin ArdınDaki GörüNmeyeN ....

KaFxKeF PeSiMiSt OrKestRa

Klan:Lodos
İsim:Kafkef

MEPODER
Kullanıcı avatarı
ege001
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ege001 »

Cok güzel ve çok dogru katılıyorum .. ;)

/\Xxxwariorxxx\/
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen Petcarar »

AuRa yazdı: Bu Konu , Degerli sunucumuzun Görevlerini yapabilmeleri acısından acılmıştır , Tartısmaya Gerek yok , Hakaret etmeye caLısmaya hic gerek yok ; ) Konuyu begenmiyorsan , eleştirisi sana düşmez petcarar , aRkanı dön ve yoluna devam et en iyisi sen .

konuyu beğenmediysem, eleştirisi tabiki bana düşer.eleştiri zaten beğenilmeyen şeylere yapılır kaldı ki ben konuya ELEŞTİRİ YAPMADIM.konuya bakanlar için +bir yöntem gönderdim arkadaş sataşınca ben de eski bir hesabı açtım.acısı hala duruyor ki cevap bile yazamadı.
Grand
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Grand »

Bu petcarar isimli gerizakalı velet kim merak ettim gerçekten :) Adam sana kuyruk acısı olduğu için değil çoluk cocukla muhattap bile olmak istemediği için karşılık vermemiş olabilir mi ? Her neyse tamam sen git yeni kadim taktikleri geliştir harcanıyrsun buralarda kadim dehası :D
LordSouza-Reflexlordsouza-İmzaxlordsouza-Heduanx-Firewall-Iqlox-IqloxII-IqloxIII-Darkness-Update-Deepblue-------vs.
Kullanıcı avatarı
hasanxbuyucu
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen hasanxbuyucu »

Seni ayakta alkışlamak gerek ;)
Hasanxbüyücü
Hasanxsavaşçı
Hasanxşifacı

“Genel Sohbet” sayfasına dön