// . ~~ TeşkiLatın En GüveniLirLeri !! ~~ **
Re: // . ~~ TeşkiLatın En GüveniLirLeri !! ~~ **
LAN ERDEM MİSİN NE HALTSIN SEN BİZE NUMARA YAPMA.. SENİN NE .... OLDUGUNU BİZ ÇOK İYİ BİLİYORUZ KEYLOGER ... ATIP CARIMI SOYARSINI BUNU YANINIZA KALCAGINI ZANNTME VE ASLA .. SENLE HESAPIM BİTMEDİ BUNU KAFANA SOK ..
Soyarım alayınızı bana bişi emanet etmeyin. 

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
- Firelife
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
querillaa yazdı:LAN ERDEM MİSİN NE HALTSIN SEN BİZE NUMARA YAPMA.. SENİN NE .... OLDUGUNU BİZ ÇOK İYİ BİLİYORUZ KEYLOGER ... ATIP CARIMI SOYARSINI BUNU YANINIZA KALCAGINI ZANNTME VE ASLA .. SENLE HESAPIM BİTMEDİ BUNU KAFANA SOK ..
1453 yazdı:Soyarım alayınızı bana bişi emanet etmeyin.
.
****|x|kubilay|x|****\:.
Kod: Tümünü seç
.Kula Bela Gelmez HAK Yazmayınca.
.HAK Bela Yazmaz Kul Azmayınca.
.HAK Kuldan İntikamı, Kul İLe Alır.
.Dini İrfanı Bilmeyen Bunu Kul Etti Sanır.
[Kuubii]
color=#FF0040]~*[/color] Ecel Getiren
[Şehzadexkuubii]
color=#00BF00]~*[/color]
[Thexkuubii]
color=#0040FF]~*[/color] Ejder Asa
[Şehzadexkuubii]
[Thexkuubii]
- basar2626
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Gladio
başlıgı deiştirilmelisin bu ne la teşkilatın hırsızları yapman lazım (bikaçı hariç )
Başar(49)

Her zaman BAŞARılı olacaksın !
Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)

Her zaman BAŞARılı olacaksın !
Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)
-
- Salgın Koruyucusu
Bu Oyunda Hırsız oLanı Herkes BiLiyor Kimsenin Konu Açmasına Gerek yok Herkes KendiSini BiLir .... :arrow: (Doğuxfatih)
Ben katırcı lodos sancadan ben bu oyunda ordakiler kadar kahpe adam görmedim birbirinizin .... kaldırmayın 
Usluba Dikkat Uyarı Seviyeniz Artırıldı.
Usluba Dikkat Uyarı Seviyeniz Artırıldı.
- deliyureks55
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Teşkilât-ı Mahsusa
Konuya fikrini danışanlar acaba konuya arkadaşın yazmış olduğu açıklamaları okudunuzmu ?
konuyu açan arkadaşım uzun zamandır oyunda değil konuyu birkaç ay once açmış olup arka sayfalardan ön sıralara çıkarmanızda bir başarı ayrıca
ikinci olarak .XxXGİYOTİNxXx arkadaşım arz klanından bir arkadaşımdır
bu listeyi buraya koymasının amacı da eski forumdan listenin tamamiyle alıntı olup başka bir arkadaşın kendini güvenilir insanların arasında gördüğünü belirtmek istemesidir
zira oyunda arkadaşımızın adını kullananlar olmuş ve bu arkadaşımız da kendisine hırsız itamı koyulmasın diye oyundaki kişinin kendisinin olmadığını belirtmek amacıyla bu konuyu açmış ve adının geçtiği bir listeyi koymuştur
tabi dolaylı yoldan anlatmaya çalıştığı için kimse arkadaşımın vermek istediği mesajı anlamamış
konuyu daha fazla ön planda tutmanın gereği yok bu yüzden yorum yazmamanızı rica ediyorum
konuyu açan arkadaşım uzun zamandır oyunda değil konuyu birkaç ay once açmış olup arka sayfalardan ön sıralara çıkarmanızda bir başarı ayrıca
ikinci olarak .XxXGİYOTİNxXx arkadaşım arz klanından bir arkadaşımdır
bu listeyi buraya koymasının amacı da eski forumdan listenin tamamiyle alıntı olup başka bir arkadaşın kendini güvenilir insanların arasında gördüğünü belirtmek istemesidir
zira oyunda arkadaşımızın adını kullananlar olmuş ve bu arkadaşımız da kendisine hırsız itamı koyulmasın diye oyundaki kişinin kendisinin olmadığını belirtmek amacıyla bu konuyu açmış ve adının geçtiği bir listeyi koymuştur
tabi dolaylı yoldan anlatmaya çalıştığı için kimse arkadaşımın vermek istediği mesajı anlamamış
konuyu daha fazla ön planda tutmanın gereği yok bu yüzden yorum yazmamanızı rica ediyorum
achiwasha
- Firelife
- Demirci Çırağı
Bende senin kadar 'mal' birisi görmedimYAMULALI yazdı:Ben katırcı lodos sancadan ben bu oyunda ordakiler kadar kahpe adam görmedim birbirinizin #@!? kaldırmayın
- ERDEMergun
- İskele Babası
ben orda niye yokum lan
Dadaşkentxerdem icabında bizdende bişi çıkmazdı
neyse
[S_A]★★FДŦŜДĻI★★Я£!Ŝ★★52√
SAVAŞ AMİRALLERİ [VRU]
ReNoVaTioNxZT
SAVAŞ AMİRALLERİ [VRU]