Teşkilatın EN Güvenilir İnsanları Benim Seçimim ;
1.DADAŞKENT
2.Phexmecnun
3.aHaB
4.SEYYÜBİ
5.Göktürklider
6.RAPİSMYLİFE
7.Rapismylifee
8.Pumaa
9.İronmanx
10.Scarfell(Duyqusal)
11.Göktürklerrap
12.Akileus
13.Kulululu
14.İsyanbaşkan
15.IIEvRenx
16.Yoyu
17.xxxAragonxxx
18.Xxxtürkogluxxx
19.Wahseat
20.XxXGİYOTİNxXx
21.xAzrAx
22.Sheytann
23.Fereboy
24.müslümm
25.DESTİNA ( Adı tam aklımda değil artık kusura bakma Pınarcım Gülümseme )
26.Paşaeyüp
27.Paşaxfatih
28.Helldrias
29.Dadaşkentxburgaz
30.TacsızxKral
31.MosA
32.İskoçyalı
33.Kurttblue
34.Covisornbacky
35.paşaxkaptan
36.Aburcuburcuburcu (okan)
37.akalan
38.Galaktos
38.Gülümm
39.ynsus
40.Xxxeregonxxx
Eski Forumdan alıntı yaptığım için kusura bakmayın.Öncelikle böyle bi mahlasımın geçmesine adına sevindim ve bunun için Ali Erdin (RAPİSMYLİFEE) e teşekür ederim. Uzun süredir eğitim ve müzik yapım işlerinden dolayı 7 ay kadar bi süredir giremiyorum.Eski forumda gördüğüm kadarıyla mahlasımı kullanarak prim yapmaya çalışan seviyesiz ve basit insanlar olduğunu gördüm ve uyarma ihtiyacı duydum.Benim Oyunda ki ana karakterlerim xXxGİYOTİNxXx /Belaxteamxgiobyü /Şarapnel ve Isyangiyotinidir.Bunun dışındaki karakterlerin benle alakası yoktur.Ayrıca Giyotin Loncasınında benle bir alaka ve ilişkisi olmadığınıda belirtmek isterim.Ayrıca xXxGİYOTİNxXx benden şifre istedi gibi zırvalara gelecek olursa, benim bu oyunda tek bir ortağım vardır; oda achiwasha.Onun dışında ne tanıdığım nede tanımadığım bir insandan bir şekilde şifre istemem.Yukarıda belirttiğim hususlara dikkat etmeyerek başına bir problem gelen insanların mesuliyetini kabul etmiyorum.Eski Forumdaki bir konuyu buraya taşıdığım için üzgünüm fakat buna gerek olduğunu hissettim. Herkesin dikkatli olması için uyarayım dedim...
Herkese İyi geceler.
// . ~~ TeşkiLatın En GüveniLirLeri !! ~~ **
// . ~~ TeşkiLatın En GüveniLirLeri !! ~~ **
xXxGİYOTİNxXx / Belaxteamxgiobyü / Şarapnel / Isyangiyotini
- Fearles
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: // . ~~ TeşkiLatın En GüveniLirLeri !! ~~ **
Valla burda 200 m verim . Yan cara ver diye. Yarısı vermez 
Ffearles
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
Bi konu Açıp ta kendini o konuya etiket yapıp başkalarının kendisine güvenmesini saglamak isteyen adamdan ne beklenirki 

Dostum sen istediğin gibi düşün. Senin adını kullanarak kişiliksizler prim yapmaya çalışıpp senin adını lekeletmeye çalışırsa o zaman anlarsın ne demek istediğimi. İnsanları uyarmak suçsa suçluyum.İsteyen güvenir isteyenmen güvenmez bu kendi kişisel sorunun. Ayrıca bu listenin bir harfini bile ben yazmadım eski foruma girip kimin yazdığını çok rahat görürsün...
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Lonca: <Estergon>
ordakilerin 5-10 kişisi hırsız
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Yanlış anlaşılmadan dolayı mesajı düzeltme gereği duydum...
Liste oyunun eski forumundan alıntı olup RAPİSMYLİFEE adlı arkadaşımızın o günlerde paylaştığı kişilerden oluşuyor.
Listeyi paylaşmaktaki nedenim adımın geçmiş olması ve adımı kullananlara itimat edilmemesi gerektiğiydi.
Ben xXxGİYOTİNxXx olarak oyunda adımı kullanarak prim yapmaya çalışan seviyesiz ve basit insanlar olduğunu bazı arkadaşlardan duydum ve bilgilendirme ihtiyacı duydum.
Uzun süredir eğitim ve müzik yapım işlerinden dolayı 7 ay kadar bi süredir giremiyorum.Bu yüzden arkamdan birileri fırsat bulup işler çevirmeye kalkmış.
Benim Oyundaki ana karakterlerim xXxGİYOTİNxXx /Belaxteamxgiobyü /Şarapnel ve Isyangiyotini dir.Bunun dışındaki karakterlerin benle alakası yoktur.Ayrıca Giyotin Loncasınında benle bir alaka ve ilişkisi olmadığınıda belirtmek isterim.Ayrıca xXxGİYOTİNxXx benden şifre istedi gibi zırvalara gelecek olursa, benim bu oyunda tek bir ortağım vardır; oda "achiwasha".Onun dışında ne tanıdığım ne de tanımadığım bir insandan bir şekilde şifre istemem.Yukarıda belirttiğim hususlara dikkat etmeyerek başına bir problem gelen insanların mesuliyetini kabul etmiyorum.Eski Forumdaki bir konuyu buraya taşıdığım için kusura bakmayın fakat buna gerek olduğunu hissettim.
Herkesi dikkatli olması için uyarayım dedim...
Liste oyunun eski forumundan alıntı olup RAPİSMYLİFEE adlı arkadaşımızın o günlerde paylaştığı kişilerden oluşuyor.
Listeyi paylaşmaktaki nedenim adımın geçmiş olması ve adımı kullananlara itimat edilmemesi gerektiğiydi.
Ben xXxGİYOTİNxXx olarak oyunda adımı kullanarak prim yapmaya çalışan seviyesiz ve basit insanlar olduğunu bazı arkadaşlardan duydum ve bilgilendirme ihtiyacı duydum.
Uzun süredir eğitim ve müzik yapım işlerinden dolayı 7 ay kadar bi süredir giremiyorum.Bu yüzden arkamdan birileri fırsat bulup işler çevirmeye kalkmış.
Benim Oyundaki ana karakterlerim xXxGİYOTİNxXx /Belaxteamxgiobyü /Şarapnel ve Isyangiyotini dir.Bunun dışındaki karakterlerin benle alakası yoktur.Ayrıca Giyotin Loncasınında benle bir alaka ve ilişkisi olmadığınıda belirtmek isterim.Ayrıca xXxGİYOTİNxXx benden şifre istedi gibi zırvalara gelecek olursa, benim bu oyunda tek bir ortağım vardır; oda "achiwasha".Onun dışında ne tanıdığım ne de tanımadığım bir insandan bir şekilde şifre istemem.Yukarıda belirttiğim hususlara dikkat etmeyerek başına bir problem gelen insanların mesuliyetini kabul etmiyorum.Eski Forumdaki bir konuyu buraya taşıdığım için kusura bakmayın fakat buna gerek olduğunu hissettim.
Herkesi dikkatli olması için uyarayım dedim...
Fearles yazdı:Valla burda 200 m verim . Yan cara ver diye. Yarısı vermez
~|~§èwGìLê® Hå¥ãL ~|~ Ïñ§åÑLå® §åHTê ~|~ Hå¥åTïÑìZ þïLåÑ ~|~ åLå¥íÑíZ ¥åLåÑ~|~
ÇOK teşekkür ederimkardesim benide bu güzel insanların arasında gördügün icin !Giyotin yazdı:Teşkilatın EN Güvenilir İnsanları Benim Seçimim ;
1.DADAŞKENT
2.Phexmecnun
3.aHaB
4.SEYYÜBİ
5.Göktürklider
6.RAPİSMYLİFE
7.Rapismylifee
8.Pumaa
9.İronmanx
10.Scarfell(Duyqusal)
11.Göktürklerrap
12.Akileus
13.Kulululu
14.İsyanbaşkan
15.IIEvRenx
16.Yoyu
17.xxxAragonxxx
18.Xxxtürkogluxxx
19.Wahseat
20.XxXGİYOTİNxXx
21.xAzrAx
22.Sheytann
23.Fereboy
24.müslümm
26.Paşaeyüp
27.Paşaxfatih
28.Helldrias
29.Dadaşkentxburgaz
30.TacsızxKral
31.MosA
32.İskoçyalı
33.Kurttblue
34.Covisornbacky
35.paşaxkaptan
37.akalan
38.Galaktos
38.Gülümm
39.ynsus
40.Xxxeregonxxx
Eski Forumdan alıntı yaptığım için kusura bakmayın.Öncelikle böyle bi mahlasımın geçmesine adına sevindim ve bunun için Ali Erdin (RAPİSMYLİFEE) e teşekür ederim. Uzun süredir eğitim ve müzik yapım işlerinden dolayı 7 ay kadar bi süredir giremiyorum.Eski forumda gördüğüm kadarıyla mahlasımı kullanarak prim yapmaya çalışan seviyesiz ve basit insanlar olduğunu gördüm ve uyarma ihtiyacı duydum.Benim Oyunda ki ana karakterlerim xXxGİYOTİNxXx /Belaxteamxgiobyü /Şarapnel ve Isyangiyotinidir.Bunun dışındaki karakterlerin benle alakası yoktur.Ayrıca Giyotin Loncasınında benle bir alaka ve ilişkisi olmadığınıda belirtmek isterim.Ayrıca xXxGİYOTİNxXx benden şifre istedi gibi zırvalara gelecek olursa, benim bu oyunda tek bir ortağım vardır; oda achiwasha.Onun dışında ne tanıdığım nede tanımadığım bir insandan bir şekilde şifre istemem.Yukarıda belirttiğim hususlara dikkat etmeyerek başına bir problem gelen insanların mesuliyetini kabul etmiyorum.Eski Forumdaki bir konuyu buraya taşıdığım için üzgünüm fakat buna gerek olduğunu hissettim. Herkesin dikkatli olması için uyarayım dedim...
Herkese İyi geceler.
TEŞKİLAT
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

Tertemiz Yeni Bir Sayfa RoA
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

Tertemiz Yeni Bir Sayfa RoA
1.DADAŞKENT
2.Phexmecnun
3.aHaB
4.SEYYÜBİ
5.Göktürklider
6.RAPİSMYLİFE
7.Rapismylifee
8.Pumaa
9.İronmanx
10.Scarfell(Duyqusal)
11.Göktürklerrap
12.Akileus
13.Kulululu
14.İsyanbaşkan
15.IIEvRenx
16.Yoyu
17.xxxAragonxxx
18.Xxxtürkogluxxx
19.Wahseat
20.XxXGİYOTİNxXx
21.xAzrAx
22.Sheytann
23.Fereboy
24.müslümm
26.Paşaeyüp
27.Paşaxfatih
28.Helldrias
29.Dadaşkentxburgaz
30.TacsızxKral
31.MosA
32.İskoçyalı
33.Kurttblue
34.Covisornbacky
35.paşaxkaptan
37.akalan
38.Galaktos
38.Gülümm
39.ynsus
40.Xxxeregonxxx
Forumda adımızın bu şekilde geçmesi gerçekten güzel teşekkürler.
Yoyu

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.
- heroolcay0620
- İskele Babası
- Klan: Lodos
LAN BUNLARIN YARISI HIRSIZ.PEKİ BENİM YANLIŞIMI GÖREN OLDUMU PEKİ ADAMLAR BENİ TANIMIYOR GENEDE AKTARMA YAPMAMI İSTİYOLAR HİÇBİ ZAMANDA GÜVENLERİNİ BOŞA ÇIKARMADIM
Donvitocarleone(49)
Xxscorpionxx(45)
Scorpionxxxxxxx(42)
Rooneyy(43)
Scorpionxxxxx(46)
Hpotter(42)
Xxscorpionxxx(25)
Xxscorpionxx(45)
Scorpionxxxxxxx(42)
Rooneyy(43)
Scorpionxxxxx(46)
Hpotter(42)