ADİL BİR OYUN İSTİYORUZ

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: ADİL BİR OYUN İSTİYORUZ

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

Olurmu Aziz yaa başımızın üstündesin. Hoşgeldin bu arada forumu takip edemiyorum şimdi gördüm konunu... Seçiceğin Lonca hangisi olursa olsun senin için hayırlısı olur inş. Loncaya demeye gerek yok senin gibi bi üyesi olması başarısının artması için yeterli.
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Deva

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

Sağolasın abla o konuyu gırgırna açtım sevdiklerimle sohbet edelim biraz diye ben forumdan lonca aramam zaten :) herşeyin hayırlısı iş güçten biraz nefes alırsak yolumuzu çizcez
Resim
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Deva

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

bakın arkadaşlar küfür her kültürde var hoş olmasada bir parçası bunu engellemek ne bu yöneticilerin elinde nede devletin vs. Benim oynadığım ve duyduğum diğer oyunlarda küfür serbest yanlız filtre sistemi var rahatsız olan filtreliyor kimse bir halt görmüyor oyununa bakıyor.Bazı oyunculara imtiyaz diyorsunuz peki o oyuncular kaç senedir bu oyunda nelerini verdi biliyormusunuz ? ki öyle belirgin bir imtiyazda yok sadece bazı konularda yeni oyunculardan seri sonuc alıyorlar ki buda cok normal cünkü yıllardır bu yöneticilerle oyunla beraberler...
Resim
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

Ayrıca aynı imkan elinde olan biri olsanız sizde o imkanı kullanmaz mısınız? Duru'ya küfür eden size de eder bana da. Ben bu oyunda ne Adi haysiyetsizler gördüm bilseniz.... sizin çar isminiz xxxxx mesela.... xxxxxannesi diye bayan çar açılıp üzerine birşey giydirmeden gezdiren aklıma gelenlerden sadece bir tanesi... Siz böyle bi zorbalıkla karşı karşıya kalsanız ne yapardınız. sedece küfür eder. oyundan düşmesi için dua ederdiniz . boş boş konu açıp forumu kirletmeyin.. Yönetici varsa Din ve Vicdan hürriyetine saldırı var konuda kapatsın.....
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kullanıcı avatarı
yeniceribaskan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen yeniceribaskan »

oyunmu adil neresi ...
COk şey istiyoruz ama nerde istekler bitmiyor ama bizistersiz onlar dinler dinler gelir gecer...
Yoklugumla VARlıgılma Birim..
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn...

Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı
Sırrage* Yeniçerixbaşkan
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Merhabalar

Konuyu açan arkadaşımız , öyle ütopik şeyler yazmışkı , ne diyeceğimi bilemedim .=))

1- Masumprens adlı oyuncuya ayrıcalık / Yapmayın lütfen , ne yani kenan ve Junon 'a '' bakın çocuklar, masumprens geldiğinde elinizde avucunuzda ne varsa verin '' mi dedik :) , Oyun sistemini azcık çözmüş olanlar oyunda bu tarz şeylerin mümükün olmadığını bilirler .

2- Birileri Gm çağırıyor ceza verdiriyor / Çağırıyor, çağırmıyor , çağıran kim, giden kim diye sormadan önce , şunu sorayım '' O ceza alan birileri küfür ediyormu etmiyormu ? şayet haksız , kasti bir ceza varsa, buyrun ıspatlayın lütfen .

3- Açmış olduğunuz konuya GM cevaplasın demişsiniz , akabinde yanıtlasada boş !! demişsiniz

Diğer yazılanlara cevap vermek bile gereksiz .

İyi forumlar

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön