ADİL BİR OYUN İSTİYORUZ
ADİL BİR OYUN İSTİYORUZ
Hiç Adil sayılmayn bu şikayet sistminize ben şuandaki gibi defalarca size yazıp yollasam hiç bir şey degişmeyecek çünkü 3 yıldır bu oyunu oynuyorum hep aynı düzensizlik haksızlık devam ediyor son 1 hafta içersinde şikayet ettigim kişilerin mailime ceza alıp almadıgına dair hiç bir bildirim almadım ve gördümki bu şikayet ettigim kişiler susturulma cezasıda almamış ama bizleri hakaret etmeye mecbur kılan karakterlere söz konusu sözlü hakarette bulundugumuzda aynı gün içersinde ceza aldıgımızı ve ceza aldıgımıza dair bir mail in e postamıza geldigini görüyoruz yazıktırki bu oyunu oynamak için para vererek daha fazla imkanlardan yararlanmak isterken daha az yararlandıgımızın farkına vardım. ve 2. sınıf oyuncu olmaktan gerçekten bıktık artık ve bu hiç hoş degil 1. olarak nezaman yeni bir bölüm yada farklı bir degişiklik veya yeni bir item sunulsa oyun içersinde önce masumprens adlı kişiye bu itemler yada bu yenilikler onun lehine sunuluyor şimdi sormak istiyorum peki neden ?? nedeni herkez biliyor dalkavuklugun başını masumprensin çekmesimi ? ki böyleyse yalakalıgın boyutu yoktur yolu uzun olur ömrü nezaman biterse yalakalıgı ozman son bulur çünkü bu karakter meselesidir insanın kişiliginde varsa bu ömrünbün sonuna dek devam eder üzüldügüm tek şey bir oyun kuruyorsunuz ( GM ) Adı altındaki kurucular diger oyuncuların haklarını ellerinden almaya bu dalkavuklara yardımcı oluyor peki neden ?? bu cevabı isterdimki bir ( GM ) yanıtlasın ancak alacagım cevap beni tatmin etmeyecek ben ve bir çok oyuncu bunun çoktan farkına vardı yaş ortalaması 12 ila 15 arası agırlıklı oldugu için çok fazla kendini savunacak oyuncu yok ancak biz ve bizim gibiler yapılan bu haksızlıgı göz adı edemiyoruz 2. olarak şişkayet konusunda anamıza bacımıza biri küfür ettiginde bize verdiginiz şikayet hakkı 10 oda plus lu bir oyuncu için bu sizce çok komik bir şey degilmi biz küfür etmek için 10 hak istemedik küfür edeni şikayet etmek için kısıtlama koyan sizlere gerçekten hayret ediyorum yani sizler neredeyse küfür edeni şikayet ememize bile dur diyecek duruma getiriyorsunuz..3. olarak yine hakaret küfür konusunda çok dikkat ettigim bir konu rosafin adlı karaktere biri küfür ettiginde rosafin 2 dakıka içersinde kendine küfür edene ceza alması için bir yönetici yada bir GM ile iletişime geçip o karakterin anında ceza almasını saglıyor şimdi soruyorum sizce bu oyun içersinde onlarca oyuncunun küfüre maruz kalıpta şikayet ederek küfür edenin ceza almasını beklerken rosafin e nasıl bir ayrıcalık tanınıyorda bu durum diger oyuncuları 2. sınıf oyuncu konumuna sokuyor ? ve bir çok oyuncu bilirki rosafin adlı karakter insanları sözlü taciz ederek onların küfür etmesini ve ceza alarak susturulmasına imkan yaratmaktadır artık gerçekten ( Adil bir yönetim Adil Kurallar istiyoruz )
Re: ADİL BİR OYUN İSTİYORUZ
doğru düşünce doğru tespit doğru izlenim bana sadece alkışlamak düşer ilkkez forumda güzel bir konu oluşturulduğunu gördüm okadar çok gereksiz boş konular açılıyorki işte bazı gerçekleri ifade edebilen oyuncuların olmasıda çok güzel şikayet konusunda sonuna kadar yazıklarına katılıyorum her kimsen arkadaşım çok dogru şeyler yazmışsın masumprens mahmet için aynı şeyleri hep söylemişimdir oyunda rosafine gelince zaten içerik düzendi oluşundan dolayı hiç sevmem onu onun için yazdıklarında okadar dogruki her oyuna girişimde birinin rosafine hep anasına bacısına küfür ettigini görmüşümdür anlaşılan kimse sevmiyor onu real loncasından başka zaten rosafin ne ki real loncası ne olsun dimi baa arkadaşını söyle sana kim oldugunu söyleyim misali.. saygılar..
Forum hesabınız süresiz kapatıldı
Bkz: Forum Kuralları : 1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
[GM]Nocomment
Forum hesabınız süresiz kapatıldı
Bkz: Forum Kuralları : 1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
[GM]Nocomment
Forumda o kadar çok ve gerekli konular varki.
Ama senin amacın , birilerini rencide etmeye çalışmak.
Bende sana şu lafı söylüyorum.Daha sonra bu konuya yorumda bulunmamaya çalışacağım.
ÖNCE KAFA BAKARIM LAFMI DİYE ,
SONRA SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DİYE
Ama senin amacın , birilerini rencide etmeye çalışmak.
Bende sana şu lafı söylüyorum.Daha sonra bu konuya yorumda bulunmamaya çalışacağım.
ÖNCE KAFA BAKARIM LAFMI DİYE ,
SONRA SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DİYE
- muhterem
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
BU OYUNUN ADI ADİL DEĞİL İKV 
-
- Çınaraltı Müdavimi
1.si Pokemon kardeş sen muhtemelen -15 sindir. aldığın forum ismine bakcak olursak.... seninle aynı seviyede olmamız için benimde Haydi yada MiniMause gibi bi isimle konuşmam gerekirdi.pokemon yazdı:doğru düşünce doğru tespit doğru izlenim bana sadece alkışlamak düşer ilkkez forumda güzel bir konu oluşturulduğunu gördüm okadar çok gereksiz boş konular açılıyorki işte bazı gerçekleri ifade edebilen oyuncuların olmasıda çok güzel şikayet konusunda sonuna kadar yazıklarına katılıyorum her kimsen arkadaşım çok dogru şeyler yazmışsın masumprens mahmet için aynı şeyleri hep söylemişimdir oyunda rosafine gelince zaten hiristiyan oluşundan dolayı hiç sevmem onu onun için yazdıklarında okadar dogruki her oyuna girişimde birinin rosafine hep anasına bacısına küfür ettigini görmüşümdür anlaşılan kimse sevmiyor onu real loncasından başka zaten rosafin ne ki real loncası ne olsun dimi baa arkadaşını söyle sana kim oldugunu söyleyim misali.. saygılar..
2.si Rosafin yada asıl adı ile Duru arkadaşımız Müslümanlığı (sizin zorunuzla değil) kendi iradesi ile kabul etmiş birisidir.
3.sü İnsanlara Dini hakkında önyargıda bulunarak onlara ne şekilde yaklaşılacağını bilmemen senin ne kadar aile terbiyesi aldığını gösterir.
4.sü Sen ne kadar Müslümansında Aynı Allahın göndermiş olduğu Kutsal bir Dine bağlı kişinin Dini ile onu yargılarsın...
5. ve son olarak en son ne zaman Camiye gittin, En son ne zaman kazancının Zekatını verdin........ cevap yaz burdayım bekliyorum.

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
-
- Çınaraltı Müdavimi
ALACATAN gelelim sana... tmm bi çoğumuz çok konuda eksiklikler olduğunu zaten biliyoruz
bu konuyu ilk defa sen dile getirmiyorsun.... ama Alp in dediği gibi birilerini rencide etmek.. ne kadar doğru bir davranış. birilerinin isimlerini kullanmak.. Rosafin kendisine karşı yapılan bi problemi kendi bulduğu bir yöntemle çözebilir... aynı imkan bende de olsa bende aynısını yapardım.... sende olsa sende yapacağından eminim... en azından başkaları gibi küfüre küfürle cevap vererek onların seviyesine inmiyor... bununla birlikte Masumprens ile hiç bir tanışıklığım yok başarılı bir lodos olduğunu biliyorum sadece... sende başarılı ol sende daha çok kenanı kes motorini kes seninde güzel itemlerin olsun.....
yok öyle armut piş azıma düş.....
seninde yazcağın bişi varsa yaz
bu konuyu ilk defa sen dile getirmiyorsun.... ama Alp in dediği gibi birilerini rencide etmek.. ne kadar doğru bir davranış. birilerinin isimlerini kullanmak.. Rosafin kendisine karşı yapılan bi problemi kendi bulduğu bir yöntemle çözebilir... aynı imkan bende de olsa bende aynısını yapardım.... sende olsa sende yapacağından eminim... en azından başkaları gibi küfüre küfürle cevap vererek onların seviyesine inmiyor... bununla birlikte Masumprens ile hiç bir tanışıklığım yok başarılı bir lodos olduğunu biliyorum sadece... sende başarılı ol sende daha çok kenanı kes motorini kes seninde güzel itemlerin olsun.....
yok öyle armut piş azıma düş.....
seninde yazcağın bişi varsa yaz

Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Deva
Bunlara cevap yazmaya bile gerek yok abla bunların hepsi veledi ziyan adil oyundan bahsedip girip ana bacı sövenlerdir bunlar.Ayrıca pokemon denen kişinin bu ilk iletisi kuyruk acısı olan biri demekki laf atcak yer arıyor.yazcak çok sey varda bunlara kelime harcamaya değmez
-
- Çınaraltı Müdavimi
yoksa gereksiz yere konu açmanızın da yorum yapmanızın da bi anlamı yok.

Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
-
- Çınaraltı Müdavimi
anam sana demedim
haggard