Herkezle iyi,kötü günlerimiz oldu.Kimi üzüldük,kimi güldük..Benım için ikv buraya kadarmıs..herkez A.E.O Kendınıze iyi bakın.
_____________________________________________________________________________________________________
Sınıf:Büyücü
İsim:Medium
Medium ÇALINMIŞTIR
Re: Medium ÇALINMIŞTIR
Kardeş çalındı die oyunumu bırakıcaksın. Bu şerefsizler yüzünden bana neler oldu ama bırakmadım tam 9 kere soyuldum ama burdayım bırakmakla içlerini rahatlatırsın kardeş... Ama kararlıysan hayatında başarılar diliyorum ...
Centruion
Centruion
IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
- Thebrokenx
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Medium ben Thebroken asıl oyunu ben bırakıcam oyunda dostluk kalmamış eger istersen çarımı sana verim 41 lew büyücü var full kan çalan 48 lew savaşçı Thebroken urban yücelen kjarışık bende bırakıcam arkadaşlar hakkıızı helal edin
- Aşagıdaki Linki Tarayıcının Adres Çubuguna Yapıştır Forum Zevki Yaşa..!
- http://bit.ly/l1jOxX
saoL kardeşim..Rotary yazdı:Kardeş çalındı die oyunumu bırakıcaksın. Bu şerefsizler yüzünden bana neler oldu ama bırakmadım tam 9 kere soyuldum ama burdayım bırakmakla içlerini rahatlatırsın kardeş... Ama kararlıysan hayatında başarılar diliyorum ...
Centruion
_____________________________________________________________________________________________________
Güzel olur kardes oyuna dönmek istiyorum ama elımde char kalmadı..her sunucuda oynadım ve her sunucuda charm calındı eğer charı kendı rızanla vermek ıstıorsan bnde sevinirim..Okay dersen msn veya forumda ulasabılırm?Thebrokenx yazdı:Medium ben Thebroken asıl oyunu ben bırakıcam oyunda dostluk kalmamış eger istersen çarımı sana verim 41 lew büyücü var full kan çalan 48 lew savaşçı Thebroken urban yücelen kjarışık bende bırakıcam arkadaşlar hakkıızı helal edin
sorun çözüldü sanırım