Medium ÇALINMIŞTIR

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
XmediumX
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Medium ÇALINMIŞTIR

Mesaj gönderen XmediumX »

Herkezle iyi,kötü günlerimiz oldu.Kimi üzüldük,kimi güldük..Benım için ikv buraya kadarmıs..herkez A.E.O Kendınıze iyi bakın.
_____________________________________________________________________________________________________
Sınıf:Büyücü
İsim:Medium
Kullanıcı avatarı
Rotary
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Medium ÇALINMIŞTIR

Mesaj gönderen Rotary »

Kardeş çalındı die oyunumu bırakıcaksın. Bu şerefsizler yüzünden bana neler oldu ama bırakmadım tam 9 kere soyuldum ama burdayım bırakmakla içlerini rahatlatırsın kardeş... Ama kararlıysan hayatında başarılar diliyorum ...

Centruion
IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
Kullanıcı avatarı
Thebrokenx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Thebrokenx »

Medium ben Thebroken asıl oyunu ben bırakıcam oyunda dostluk kalmamış eger istersen çarımı sana verim 41 lew büyücü var full kan çalan 48 lew savaşçı Thebroken urban yücelen kjarışık bende bırakıcam arkadaşlar hakkıızı helal edin
ResimResim
ResimResim
  • Aşagıdaki Linki Tarayıcının Adres Çubuguna Yapıştır Forum Zevki Yaşa..!
  • http://bit.ly/l1jOxX
Kullanıcı avatarı
XmediumX
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Rotary yazdı:Kardeş çalındı die oyunumu bırakıcaksın. Bu şerefsizler yüzünden bana neler oldu ama bırakmadım tam 9 kere soyuldum ama burdayım bırakmakla içlerini rahatlatırsın kardeş... Ama kararlıysan hayatında başarılar diliyorum ...

Centruion
saoL kardeşim..
_____________________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
XmediumX
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Thebrokenx yazdı:Medium ben Thebroken asıl oyunu ben bırakıcam oyunda dostluk kalmamış eger istersen çarımı sana verim 41 lew büyücü var full kan çalan 48 lew savaşçı Thebroken urban yücelen kjarışık bende bırakıcam arkadaşlar hakkıızı helal edin
Güzel olur kardes oyuna dönmek istiyorum ama elımde char kalmadı..her sunucuda oynadım ve her sunucuda charm calındı eğer charı kendı rızanla vermek ıstıorsan bnde sevinirim..Okay dersen msn veya forumda ulasabılırm?
Kullanıcı avatarı
alisergvn
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen alisergvn »

sorun çözüldü sanırım :D

“Genel Sohbet” sayfasına dön