eskikrall yazdı:koçum sen kimsin tanıt sen yazmışsın (Çok Kişiye Taç Taktık Kral Yaptık , Çokta '' Ben Kral'ım '' Diyenin Başından Tacını Aldık ) ben sadce sordum kimsin sende malmal konuşmuşsun ya nediyim boşver of kötü bir maksatım olsaydı h.g yazmazdım ama adam deilsinki.
insan kılığına gir öle yaz önce benim sabrımı zorlama rahatsızmısın olms en yok annem yok babam yok işim yok param yok ne lan bu böyle gel sana iş vereyim de çalış bende kendi ekmeğimi kendim kazanıyorum çok mekan açıp kapattım ama kimseden biş yardım görmedim insanı deli etme varsa bid erdin adam gibi yaz adam gibi söyle eğer senin içni yapabileceğimiz bişe varsa yapalım yoksa git başka insanlara bulaş....
CeHo
KraL'ına yoL VermiŞim , SoytaRısıyLamı UğraŞayım... Rowxayarsız / Ceho
saol işim var seninle sorunum yok sadce sordum sen kimi kral yaptın nese konuyu uzatmıyorum form kirliği yapmayalım anem babamda var sadce onların bana ilgisi yok ve şuan onlardan ayrıyım ALLAHA şükür kendim iş bulurum vede hiç kimsenin emeğini çalmadımda çalmamda ben #@!? deilm tamamı.
ESKİKRALLL
KARŞINDAKİNE İT DİCENE KENDİNE BAN KENDİNİ İNSAN YERİNE KOYAN HAYVAN.
Bak güzel kardeşim bende seninle hemen hemen aynı durumdayım benim ailemin durumu iyi ama inanki 1 kuruşluk bana faydaları yok.
Buraya kimsenin kalbini kırmak için yazmadım o benim imzam uzun zamandır o imzayı kullanıyorum eski forumu gezersen görürsün , anlamı derin eğer biraz düşünürsen ne demek sitediğimi analrsın ben kendime kral demiyorum olmakda istemiyorum zaten ...
CeHo
ok ama ben kötü bir maksatım yoktu olsaydı kardeş üsteki #@!? gibi küfür falan ederdim ama ben sadce o imzayı neden atığını anlamadığım için sordum kötü bir maksatım yada senle sorunum olsaydı belirtğim gibi h.gdemezdim bu arda hiç sevmiyorum bu ane babaları çocuğunuzla ilgilenmicekseniz neden dünyaya getiriyorsunuz benimde ailemin durumu iyi ama bende çalıştığım yerde kalıyorum eve gitimi yaşama hevesi saolsunlar bırakmıyorlar bu arda msn adresimi kaydedermisin sevdim son yazını
o dediğin kişi benim kankam onunla burda tanıştık ve yaklaşık 4 seneden beride arkadaşım kankamdır bednen önce görmüş cevap yazmış seninde arkadaşın ayda kankan böyle bişeyle karşılaşsa inanki oda aynı şekjidle yanıt verecektir bundan emin ol..
CeHo
Sana başka kimler selam yolladı bilmiyorum ama selam yollayanlardan biride bendim. Bu hiçkimsenin aklından çıkmasın ki Sancak Sunucusunda iz bırakmış oyuncular unutulmaz. Senide en yakın zamanda oyuna bekliyoruz paşam
Hg aga geçen özcanla konuştum nerelerde filan dedim bi ara oyuna gel konuşalım. gereksiz konuşlarada aldırma hepsi lagaluga ne dedigin bilmiyor asıl kendisi tanınmıyorki forumdan milete laf söyleyip kendi şerefini orataya koyuyor.