S.a arkadaşlar , bu gün kankamla görüştüğümde burdan bazı arkadaşlarımın slmını aldım.Slm gödneren göndermeyen herkese çok teşekkürler.
Uzun zamandır girmiyorum oyuna o yüzden bir çok gelişmelerden habersizim umarım herkez iyidir tekrar herkese slm kendinize iyi bakın ve iyi oyunlar...Bu arada askerde olan çok sevdiğim arkadaşım pirsultan( duray) sanada hayırlı teskereler baba Allah'a emanetsin , inş. tekrar görüşecez ...
'' Çok Kişiye Taç Taktık Kral Yaptık , Çokta '' Ben Kral'ım '' Diyenin Başından Tacını Aldık ''
CeHo
S.a arkadaşlar ( CeHo )
S.a arkadaşlar ( CeHo )
KraL'ına yoL VermiŞim , SoytaRısıyLamı UğraŞayım...
Rowxayarsız / Ceho
Rowxayarsız / Ceho
- bbswinq
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: S.a arkadaşlar ( CeHo )
way way way önder abıcım nerelerdesın ya özlettın kendını :S gittin bidahada gelmedın meraklandım oyunada girmıyosun burdan konusruz önder abıcım merak etme arkanda kardeşlerın war
CybeRxeddy-Bloodxswinqxşifa-Bloodxcontreas-Byböceq
CybeRxeddy-Bloodxswinqxşifa-Bloodxcontreas-Byböceq
- eskikrall
- Sahaf Yardımcısı
h.g ama sende kendini birşey zanedenlerdensin senin ismini bile yeni duydum sen kimi kral yaptın kendin kral oldundamı kral yapıyorsun bu oyunun kralı en efendi en dürst en saygılı oyuncudur senin gibi kendini bişe zaneden kral olmaz yada paran vardır parayla kral olunmuyor bu oyunda satlık oyuncuları alırsın anca

ESKİKRAL ESKİKRALL
BİZ BU ALEMDE NE KURTAN KORKARIZ NE ÇAKALDAN....
ESKİKRAL ESKİKRALL
eskikrall yazdı:h.g ama sende kendini birşey zanedenlerdensin senin ismini bile yeni duydum sen kimi kral yaptın kendin kral oldundamı kral yapıyorsun bu oyunun kralı en efendi en dürst en saygılı oyuncudur senin gibi kendini bişe zaneden kral olmaz yada paran vardır parayla kral olunmuyor bu oyunda satlık oyuncuları alırsın anca![]()
ESKİKRAL ESKİKRALL
Ceho sunucunun ilklerinden salak herif senin gibi sonradan nerden çıktığı belirsiz cudi dağındaki fırtlama bi i.ne deil
ayrıca sende kralım die geziosuyn sen anca o.çların kralı olursun
BİZ BU ALEMDE NE KURTAN KORKARIZ NE ÇAKALDAN....sen anandan kork !!! #@!? kürt PKKlı #@!?
eskikral senin sorunlu birisi oldun kesin sen ALLAH'ın selamını almaktan aciz bir veletsin veya yaş olarak gelişmiş olabilirsin yaşın kaç bilmiyorum ama zekan gelişmemiş :lol: zaten kaldıki seni daha oyunda görmüş bile değilim eskiyim ayakları yapma boşunaeskikrall yazdı:h.g ama sende kendini birşey zanedenlerdensin senin ismini bile yeni duydum sen kimi kral yaptın kendin kral oldundamı kral yapıyorsun bu oyunun kralı en efendi en dürst en saygılı oyuncudur senin gibi kendini bişe zaneden kral olmaz yada paran vardır parayla kral olunmuyor bu oyunda satlık oyuncuları alırsın anca![]()
ESKİKRAL ESKİKRALL
Krallık mevzusuna takılmışsın sen belli ceho kendini kral sanıyorsun diyorsun ama senin imzanda eskikral ee sen kralmısın kralım dersen senin tahtından indirir tahtına ben çıkar senide soytarım yaparım hadi eskikral başka kişilerin üstünden reklam yap burdan sana ekmek çıkmaz :mrgreen:
Кokliฬ - Naczo - ROWxİMaMINKaYI
- eskikrall
- Sahaf Yardımcısı
ben kral deilm 2incisi emin olun siz bu oyunda yoken daha sancak yoken ben vardım vede siz kimsiniz adam olsanız en azından adınızı katardınız ben kral ayağınada yatmıyorum ama emin olun sizin bu oyunda yapmadığınız yapmadığınız param oldu ben sadce çocuken kraldım onu demek istiyordum hayat benim hayatımdı şuan ise kötü sefil bir hayatayım onun için eskikral yaptım bilesiniz vede görmedim diyorsun doğru bu oyun benim için önemli deil ben BENŞİFACIYIM VE ESKİKRALİÇE İÇİN GİRİYORUM vede hiç aile terbiyesi almamışsın vede ben hiç bir zaman ülkeme yada vatanıma ihanet etmedim kendi canıma kıyarım ama ülkeme yada vatanıma ihanet etmem.
ESKİKRALLL
KARŞINIZDAKİNE İT DİYECENİZE KENDİNİZE BAKIN KENDİNİ İNSAN YERİNE KOYAN HAYVANLAR.
ESKİKRALLL
KARŞINIZDAKİNE İT DİYECENİZE KENDİNİZE BAKIN KENDİNİ İNSAN YERİNE KOYAN HAYVANLAR.
- eskikrall
- Sahaf Yardımcısı
hı bide demişsin ALLAHIN slmnı almakta acizsin ben her gördüğüm kişinin slmını alırım ve bunu herkez bilir karşımdaki itde olsa ALLAHIn slmını veriyor bunu beni tanıyan herkez bilir doğru belki benden daha çok şey biliyorsun evet ne yapalım sizin gibi bana hayat sunulmadı ailem yok sizin gibi benim hayat işte ne yapalım sizin gibi okuyamadım bilgi sahibi olamadım sizin gibi annemin yada babamın parasıyla kendime bakmıyorum param olduğu zaman yemek yiyorum olmadığı zaman aç yatıyorum vede burda kendimi acındırmıyorum kendimi vede acımasınlar.
ESKİKRALLL
KARŞINIZDAKİNE İT DİECENİZE KENDİNİZE BAKIN KENDİNİ İNSAN YERİNE KOYAN HAYVANLAR.
ESKİKRALLL
KARŞINIZDAKİNE İT DİECENİZE KENDİNİZE BAKIN KENDİNİ İNSAN YERİNE KOYAN HAYVANLAR.
- xJoKeRx
- Işık Hanım'ın Elemanı
as ceho nasıLsn nereLerdesn özLettn keNdni xD
Xjokerx-Kaosteamxjoker-Jonturkxjoker-Kaosteamxjokerr
єSкidєη Saςıηıη 1 тєLiηє zaяaя qєLSє, ćaηıмı Fєda єdєяdiм.Şiмdi ıяzıηa qєςSєLєя Siqaяaмı γaкaя Sıяaγa qєςєяiм..!
єSкidєη Saςıηıη 1 тєLiηє zaяaя qєLSє, ćaηıмı Fєda єdєяdiм.Şiмdi ıяzıηa qєςSєLєя Siqaяaмı γaкaя Sıяaγa qєςєяiм..!
Tşkkrler arkasdaşlar iş güç uğraşıp duruyorum yoğun tempo o yüzden giremiyorum oyuna ve nete , ama sizlerin iyi olduğunu görmek burda bulunduğunuzu görmekde güzel.
Eskikral sen kimsin necisin bimliyorum ama beni tanımadığın belli senin gibi çakalların foyalarını ortaya çok çıkardık , senin gibi ben kralım diyende çok oldu zamanında ama hiç biri yaptığı pisliklerini kirli işlerini saklayamadı.Kimin ne mal olduğunu kimlerin adam olduğunu iyi bilirim bu sunucuda.Neyse sallayın gitsin buraya millete laf sokmaya yada birilerinin kalbini kırmaya yönelik bi konu açmadım , beni seven ve benim sevdiğim insanlara slm vermek amaçlı bu konuyu açtım.
Herkese iyi oyunlar
'' Samsun'luyuz Can Yakarız Budur Diğerlerinden Farkımız''
Not: Oldumu eskikral ?? Ne oldumu diye soracak olursan KAPAK...
* Arkadaş böyle sazanlar hep vardı önceden,halada varmış demekki ve her zamanda olacak gibi sallayın gitsin böylelerini...
CeHo
Eskikral sen kimsin necisin bimliyorum ama beni tanımadığın belli senin gibi çakalların foyalarını ortaya çok çıkardık , senin gibi ben kralım diyende çok oldu zamanında ama hiç biri yaptığı pisliklerini kirli işlerini saklayamadı.Kimin ne mal olduğunu kimlerin adam olduğunu iyi bilirim bu sunucuda.Neyse sallayın gitsin buraya millete laf sokmaya yada birilerinin kalbini kırmaya yönelik bi konu açmadım , beni seven ve benim sevdiğim insanlara slm vermek amaçlı bu konuyu açtım.
Herkese iyi oyunlar
'' Samsun'luyuz Can Yakarız Budur Diğerlerinden Farkımız''
Not: Oldumu eskikral ?? Ne oldumu diye soracak olursan KAPAK...
* Arkadaş böyle sazanlar hep vardı önceden,halada varmış demekki ve her zamanda olacak gibi sallayın gitsin böylelerini...
CeHo
KraL'ına yoL VermiŞim , SoytaRısıyLamı UğraŞayım...
Rowxayarsız / Ceho
Rowxayarsız / Ceho
- eskikrall
- Sahaf Yardımcısı
koçum sen kimsin tanıt sen yazmışsın (Çok Kişiye Taç Taktık Kral Yaptık , Çokta '' Ben Kral'ım '' Diyenin Başından Tacını Aldık ) ben sadce sordum kimsin sende malmal konuşmuşsun ya nediyim boşver of kötü bir maksatım olsaydı h.g yazmazdım ama adam deilsinki.