eskilerden kim wrdı kim kaldı ?
- Damir
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Meclis-i Ayan
Re: eskilerden kim wrdı kim kaldı ?
Burakcik vardı yani ben full buzdum elimden az savaşçı kurtulmuştu.
FATALFORCE
- Sesilleningrad
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Hatırlanmak güzel ben unutulmadığım için sevindim ki kimseyle munakaşa içinde olmadım bu oyunda canı saolsun dedim hep tanımadıklarımı dost kabul ettim ara buldum yol gösterdim lakin kıymet bilinmiyor Dost herkese saygıyla yaklaştım yaş munakaşası yapmadım karakterlerimi sildim arada girip foruma bakıyorumda adım geçince onurlanıyorum diyorum ki bak birileriyle atışmadanda yada yüzlerce kişiyle vs yapıp havalanmadanda isimimiz duyuluyormuş Şu anda Ankarada özel bir polikilinikte acil hekimliği yapıyorum geri dönmek isterim fakat ne durumlar eskisi gibi neden ikv eski ikv gibi .........soulofxkrnlk yazdı:arkadaşlar eskileri yazalımda biraz bilgilenelim .D
yorumumu güncelliyom
allekto kallipto gec bunları barbaros wardı bi tane car wardı asfgh mi ne her gün oyundaydı ama hep 26 lwl 2 yıl önce 26 lwldi 3 gün önce yine gördüm 29 olmus derken dogusu wardı hep bankanın yanındaydı görende bekci zannederdi geo su wardı işi gücü legend e ws teklif etmek .D baska bişe yapmazdı şimdilerde macaxkızı war kendisini kral zannediyor neyse gec onu bis eskilerden bahsedekmortal wardı sırf meranda fazla girmedigi icin kuklacı ya girdim onu görmek hal hatrını sormak icin JuSTDoaLt sanırım böyle betadan kalma karakteri wardı cizzo su wardı pusuu su wardı şamili wardı sesil i wardı eskinin .Korleg i wardı kıtmir i wardı Tekxkursun u wardı Osse Si wardı megaşifası wardı güzel şifa ama oda hassas gibi ebuhan ı wardı kralları dize getirir . ws de yenildimi gözünü kırpmadan silerdi carını .relaxı wardı warning i wardı sava sı wardı eskinin .Sahil i wardı punq u wardı Fredikann ı wardı mcerdemi wardı hoşşiki wardı mia sı wardı sinirlisi wardı eskinin kılıncbey i wardı jelin iwardı eskinin wictorias ı wardı deccalxx i wardı kıyametx i wardı leonardosu wrdı DRAssaası wardı blackdreamı wardı barıstr si wardı tsk sı wardı isk si wardıshangay ı wardı , speedy si wardı simyageri wardı sizde bildiginiz eski oyuncuları yazarsanız sevinirik
Bir lonca ayağımız oldu ama oda lonca görüntüdeymiş Beni bilen biliyor Eyvallah hatırlanmak güzel bir şey

Benım Bildigim bi victor vardı kımse yıldz görmemıstı o 2 Yıldızdı kalıpto sonradan kp kastı ayrıca Cruell de meranın naylonsuz 2 yıldz olan nadir kişilerınden ve eskı kısılerındendi
Dün neydim
Bugün neyim
Yarın ne olacagım
...
Bugün neyim
Yarın ne olacagım
...
- messi58
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Lonca Rıhtım
Tılsımxmessi şimdi betaxmessi karekterimle oyun oynuyorum 3 senedir varım
*^^RıhtımxKbLy^^*
^^*RıhtımxKbLyy*^^
*^^TELGRAFINTELLERİ^^*
^^*Ecüş*^^
Tek basıma bir askerim yolu bilmiyorum
Utancın zirvesine yükseliyorum
Savaşmaya ve kadere hazırım
Acıyı ve kanın tadını
Dudaklarımda hissetmek istiyorum yeniden
^^*RıhtımxKbLyy*^^
*^^TELGRAFINTELLERİ^^*
^^*Ecüş*^^
Tek basıma bir askerim yolu bilmiyorum
Utancın zirvesine yükseliyorum
Savaşmaya ve kadere hazırım
Acıyı ve kanın tadını
Dudaklarımda hissetmek istiyorum yeniden
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Meran
bu foto eski mi ?Sesilleningrad yazdı:burdan biraz biraz bakıp hasret )
mega yetmeleri orda neresi eski ben yeni çarımla merana başlamıştım daha o zaman
abı bunedır ya
koray Bıle Bırakmıs Oyunu Bu Oyuna Neler Oldu Ya :S Sırf Ben Bu Oyuna Boyle ıyı ınsanlar ıcın Donmustum :S bune Ya
Korleg
Hergun Bana Kp Satardı Relax Adam Saglamdı... Hele CrueL xS Adam wsDe yenıldımı Carı sılerdı ne Adamlardı ya :S Hepsini Ozldm Ozllıkle KorayI
)
Beyaz Köşk
THE BEST
İlluminati Ocakları
WIMBLEDON ~ 49 (Şifacı)
THE BEST
İlluminati Ocakları
WIMBLEDON ~ 49 (Şifacı)
Reko 2 seneyi aşkın çar... Çalınmıştır.Oyunu bıraktıktan sonra yeniden Ultraslanxoguz adıyla oyuna döndüm...
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?

Eski olmaktan ziyade sevilen biri olarak kalmak en iyisidir,meranın ilk gözlügünü Sayko ya birlikte aldık birçok saygıdeğer oyuncu arkadaşlarım oldu ve sonrası:yönetici olduktan sonra sevilen bir oyuncu olmak zor en sevdiğin arkadaşında olsa görevini yapıyorsun hatır gönül koyuyorlar ben artık bu triplere ve tavırlara alışmıştım eski ikv olsa oyuna yeniden gözümü kırpmadan dönerdim,çok güzel dostluklarım oldu nettende arkadaş edilinebileceğini öğrendim.
tabiki eski oyun arkadaşlarımı burda saymayacağım,gerçekten sizlerin oyunda rahat oynamanız için sizin için çalışan çok kaliteli görevli arkadaşlar var onların kıymetini iyi bilin fırsat bulup oyunu yüklersem tüm itemlerimi ve paralarımı arkadaşlara dağıtacagım.
Simona
Sayko
Relaxefendi
Kalipto
Ars
Şamilbey
Beyazkum
Kızılmadalyon
Cruell
Barbaros
Korleng
Jelin
Cizzo
Doğus
Rassa
wictorias
Daha ismini hatırlayamadığım bir çok saygıdeğer arkadaş
DETAYLAR AYNADIR FARKI YANSITIR,KRALLAR İZ BIRAKIR SOYTARILAR KISKANIR.
ESKİ MT
ESKİ TT
Pusuu-fragile-pusu-
tabiki eski oyun arkadaşlarımı burda saymayacağım,gerçekten sizlerin oyunda rahat oynamanız için sizin için çalışan çok kaliteli görevli arkadaşlar var onların kıymetini iyi bilin fırsat bulup oyunu yüklersem tüm itemlerimi ve paralarımı arkadaşlara dağıtacagım.
Simona
Sayko
Relaxefendi
Kalipto
Ars
Şamilbey
Beyazkum
Kızılmadalyon
Cruell
Barbaros
Korleng
Jelin
Cizzo
Doğus
Rassa
wictorias
Daha ismini hatırlayamadığım bir çok saygıdeğer arkadaş
DETAYLAR AYNADIR FARKI YANSITIR,KRALLAR İZ BIRAKIR SOYTARILAR KISKANIR.
ESKİ MT
ESKİ TT
Pusuu-fragile-pusu-
Ne zaman eskiler diye bir konu açılsa adımı orada göremiyorum.Artık eski çarıma gırmıyorum oyuzden mıdır bılemıyorum. "Exkallibre" adlı carımı bılen arkadaşlar zaten ne kadar eski oldugumuda bilirler. Herkeze iyi forumlar.. Saygılar..
Karakterler:Hanedanx$ırtlanXxkumandanxXJohniexWalkerElectromagneticExkallibre
Sunucu:Meran
Klan: Arz / Lodos
'``'HANEDAN'``'

Sunucu:Meran
Klan: Arz / Lodos

Baksanıza Hep Diyorsunuz Kalipto Kalipto Ben Zamanxkötü Adlı kişiye Senin Önceki Carın ne Sordum Bana Kalipto Dedi Çok Terbiyesiz Çok Adi Bi insan Bu Zamanxkötü Belki Kalipto Değildir Bilgi Alabilirmiym ?