:ugeek: Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce ikv oyunuyordum ve yeni bir karakter açım dedim o karakteri açtım bir büyücü yaptım ve oyuna girdim ve yaklaşık 4 dk sonra oyun aniden kapandı ve "bağlantınız kesildi"buna benzer bir yazı çıktı.Ben bundaan sonra bir daha oyuna giremedim
Ben hiç kimseye küfür etmedim ("lan" dışında ama böyle olsa susturlma alırdım)Ben bütün yetkililere danıştım ama hiç biri bana bir bilgi göndermedi :evil: eminim okumamışlardırda :twisted: mynet hesabımada bir e-mail gelmedi ben şimdi ne yapmalıyımm
Hesabım bloklandı Şimdi ne yapmalıyım ???
- Hokeycitoga
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Hesabım bloklandı Şimdi ne yapmalıyım ???
Xtrampx
Magicxlord
Hokeycitolga
Warxlord
Magicxlord
Hokeycitolga
Warxlord
- Hokeycitoga
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Hesabım bloklandı Şimdi ne yapmalıyım ???
Arkadaşlar ben ikvdesteğede danıştım şimdi neyapıcam ben ????? Kime danışımmm???_?
Xtrampx
Magicxlord
Hokeycitolga
Warxlord
Magicxlord
Hokeycitolga
Warxlord
- KIZILYANGIN
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Merhaba,
Öncelikle hesabınızın bağlı bulunduğu e-mail ayarlarınızdan ikvdestek@sobee.com.tr veya bilgi@istanbuloyun.com adreslerinden gelecek olan maillere açık olmanız gerekemektedir.Yani siz bu adreslerden gelecek olan mailleri engellemiş olabilirsiniz öncesinde ayarlarınızdan bunu kontrol ediniz.Birde karakter transferi yapmışsanız yaptığınız adresede bakmanızda fayda var.
İyi Forumlar,
Öncelikle hesabınızın bağlı bulunduğu e-mail ayarlarınızdan ikvdestek@sobee.com.tr veya bilgi@istanbuloyun.com adreslerinden gelecek olan maillere açık olmanız gerekemektedir.Yani siz bu adreslerden gelecek olan mailleri engellemiş olabilirsiniz öncesinde ayarlarınızdan bunu kontrol ediniz.Birde karakter transferi yapmışsanız yaptığınız adresede bakmanızda fayda var.
İyi Forumlar,
Gerçek Adaletin Yaşayan Son Temsilcileri...!
Hayır ben ayarlarıma baktım ve engelleme yapmammışım hesap trnsferide yapmadım :!:KIZILYANGIN yazdı:Merhaba,
İyi Forumlar,
-
- İskele Babası
- Klan: Lodos
- Lonca: Kuvayi Milliye
büyücüyü yeni açtıgını söylüyosun , eğer hesapta başka karakter yoksa ugrasmaya degmez boşver :roll:
Merhaba,
www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine sorununuzu bildiriniz,bildirdiyseniz size bilgilendirme adına gelecek maili bekleyiniz.
İyi eğlenceler.
www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine sorununuzu bildiriniz,bildirdiyseniz size bilgilendirme adına gelecek maili bekleyiniz.
İyi eğlenceler.
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek