Hesabım bloklandı Şimdi ne yapmalıyım ???

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Hokeycitoga
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Hesabım bloklandı Şimdi ne yapmalıyım ???

Mesaj gönderen Hokeycitoga »

:ugeek: Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce ikv oyunuyordum ve yeni bir karakter açım dedim o karakteri açtım bir büyücü yaptım ve oyuna girdim ve yaklaşık 4 dk sonra oyun aniden kapandı ve "bağlantınız kesildi"buna benzer bir yazı çıktı.Ben bundaan sonra bir daha oyuna giremedim

Ben hiç kimseye küfür etmedim ("lan" dışında ama böyle olsa susturlma alırdım)Ben bütün yetkililere danıştım ama hiç biri bana bir bilgi göndermedi :evil: eminim okumamışlardırda :twisted: mynet hesabımada bir e-mail gelmedi ben şimdi ne yapmalıyımm
Xtrampx
Magicxlord
Hokeycitolga
Warxlord
Kullanıcı avatarı
Hokeycitoga
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Re: Hesabım bloklandı Şimdi ne yapmalıyım ???

Mesaj gönderen Hokeycitoga »

Arkadaşlar ben ikvdesteğede danıştım şimdi neyapıcam ben ????? Kime danışımmm???_?
Xtrampx
Magicxlord
Hokeycitolga
Warxlord
Kullanıcı avatarı
KIZILYANGIN
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen KIZILYANGIN »

Merhaba,

Öncelikle hesabınızın bağlı bulunduğu e-mail ayarlarınızdan ikvdestek@sobee.com.tr veya bilgi@istanbuloyun.com adreslerinden gelecek olan maillere açık olmanız gerekemektedir.Yani siz bu adreslerden gelecek olan mailleri engellemiş olabilirsiniz öncesinde ayarlarınızdan bunu kontrol ediniz.Birde karakter transferi yapmışsanız yaptığınız adresede bakmanızda fayda var.

İyi Forumlar,
Gerçek Adaletin Yaşayan Son Temsilcileri...!
Kullanıcı avatarı
Edwardx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Edwardx »

KIZILYANGIN yazdı:Merhaba,

Öncelikle hesabınızın bağlı bulunduğu e-mail ayarlarınızdan ikvdestek@sobee.com.tr veya bilgi@istanbuloyun.com adreslerinden gelecek olan maillere açık olmanız gerekemektedir.Yani siz bu adreslerden gelecek olan mailleri engellemiş olabilirsiniz öncesinde ayarlarınızdan bunu kontrol ediniz.Birde karakter transferi yapmışsanız yaptığınız adresede bakmanızda fayda var.

İyi Forumlar,
Hayır ben ayarlarıma baktım ve engelleme yapmammışım hesap trnsferide yapmadım :!:
tonka
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Kuvayi Milliye

Mesaj gönderen tonka »

büyücüyü yeni açtıgını söylüyosun , eğer hesapta başka karakter yoksa ugrasmaya degmez boşver :roll:
Kullanıcı avatarı
Esrefpasa
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Esrefpasa »

Merhaba,
www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine sorununuzu bildiriniz,bildirdiyseniz size bilgilendirme adına gelecek maili bekleyiniz.
İyi eğlenceler.
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön