çok gereksiz yorum yapmışsın. bi tebrik edebilirdin lafı uzatacağına.bendensairolmaz yazdı:Bende dün gece kadimi kestim tek basıma ama yanımdaki şifa büyüler savascılar kadim öldükten şifa falan bastılar. Kadim ölünce geldiler yani yanıma. Bugünde junonla kenanı bir edip kesmeyi planlıyorum gene şifalar büyüler onlar ölünce skil kullancakEn son olarakda ismeti kesicem tek
Önüme kim gelirse tek kesicem fotodada sadece kendimi göstercem
![]()
KholpashalixFeaR Ws OttomanxöLümSüZ
Re: KholpashalixFeaR Ws OttomanxöLümSüZ
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
senin gibi gereksiz insanlara böle yorumWizards yazdı:çok gereksiz yorum yapmışsın. bi tebrik edebilirdin lafı uzatacağına.bendensairolmaz yazdı:Bende dün gece kadimi kestim tek basıma ama yanımdaki şifa büyüler savascılar kadim öldükten şifa falan bastılar. Kadim ölünce geldiler yani yanıma. Bugünde junonla kenanı bir edip kesmeyi planlıyorum gene şifalar büyüler onlar ölünce skil kullancakEn son olarakda ismeti kesicem tek
![]()

bendensairolmaz yazdı:senin gibi gereksiz insanlara böle yorumWizards yazdı:çok gereksiz yorum yapmışsın. bi tebrik edebilirdin lafı uzatacağına.bendensairolmaz yazdı:Bende dün gece kadimi kestim tek basıma ama yanımdaki şifa büyüler savascılar kadim öldükten şifa falan bastılar. Kadim ölünce geldiler yani yanıma. Bugünde junonla kenanı bir edip kesmeyi planlıyorum gene şifalar büyüler onlar ölünce skil kullancakEn son olarakda ismeti kesicem tek
![]()

Konu Kilit Pls xD

- ustaarmour
- İskele Babası

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Öncelikle Merabalar.
Gerizekalılıklarıyla kesilince gel ws diye ağlayışlarıyla tanınan Ottoman loncasının işte gerçek yüzü budur.Wsde şifacısı sayesinde Faeri kesip sonrada forumda gövde gösterisi yalan Ottomanxölümsüze bknz şimdi.
E.ö sancağı basmaya gelip sonra hezimete uğradıktan sonra Cmcm gel ws diyen ve antrepo önüne çağıran ölümsüz gittiğimde büyü bozman 15 bi git diyerek acıkca korkmuştur.Burdan Ölümsüze sesleniyorum istediğin yerde istediğin gibi ws atalım senin gibilerine artık pabuc bırakmayacağım.işte antreo önüne çağırıpta sonrada Bi git büyü bozman 15 demesinin Ss si.
http://img405.imageshack.us/i/123213.jpg/
Hadi ölümsüz hodri meydan istediğin an wsye hazırım ha bu arada makinaya girip dirençleri buz yapmayı unutma :lol:
Gerizekalılıklarıyla kesilince gel ws diye ağlayışlarıyla tanınan Ottoman loncasının işte gerçek yüzü budur.Wsde şifacısı sayesinde Faeri kesip sonrada forumda gövde gösterisi yalan Ottomanxölümsüze bknz şimdi.
E.ö sancağı basmaya gelip sonra hezimete uğradıktan sonra Cmcm gel ws diyen ve antrepo önüne çağıran ölümsüz gittiğimde büyü bozman 15 bi git diyerek acıkca korkmuştur.Burdan Ölümsüze sesleniyorum istediğin yerde istediğin gibi ws atalım senin gibilerine artık pabuc bırakmayacağım.işte antreo önüne çağırıpta sonrada Bi git büyü bozman 15 demesinin Ss si.
http://img405.imageshack.us/i/123213.jpg/
Hadi ölümsüz hodri meydan istediğin an wsye hazırım ha bu arada makinaya girip dirençleri buz yapmayı unutma :lol:
Sakın dönüp bakma ardına , Krallar önde gider !
.................
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.