KholpashalixFeaR Ws OttomanxöLümSüZ

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: KholpashalixFeaR Ws OttomanxöLümSüZ

Mesaj gönderen Wizards »

bendensairolmaz yazdı:Bende dün gece kadimi kestim tek basıma ama yanımdaki şifa büyüler savascılar kadim öldükten şifa falan bastılar. Kadim ölünce geldiler yani yanıma. Bugünde junonla kenanı bir edip kesmeyi planlıyorum gene şifalar büyüler onlar ölünce skil kullancak :D En son olarakda ismeti kesicem tek ;) Önüme kim gelirse tek kesicem fotodada sadece kendimi göstercem ;)
çok gereksiz yorum yapmışsın. bi tebrik edebilirdin lafı uzatacağına.
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
bendensairolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen bendensairolmaz »

Wizards yazdı:
bendensairolmaz yazdı:Bende dün gece kadimi kestim tek basıma ama yanımdaki şifa büyüler savascılar kadim öldükten şifa falan bastılar. Kadim ölünce geldiler yani yanıma. Bugünde junonla kenanı bir edip kesmeyi planlıyorum gene şifalar büyüler onlar ölünce skil kullancak :D En son olarakda ismeti kesicem tek ;) Önüme kim gelirse tek kesicem fotodada sadece kendimi göstercem ;)
senin gibi gereksiz insanlara böle yorum ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
zeydan
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen zeydan »

bendensairolmaz yazdı:
Wizards yazdı:
senin gibi gereksiz insanlara böle yorum ;)

Resim

Konu Kilit Pls xD
ResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
ustaarmour
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ustaarmour »

Öncelikle Merabalar.

Gerizekalılıklarıyla kesilince gel ws diye ağlayışlarıyla tanınan Ottoman loncasının işte gerçek yüzü budur.Wsde şifacısı sayesinde Faeri kesip sonrada forumda gövde gösterisi yalan Ottomanxölümsüze bknz şimdi.

E.ö sancağı basmaya gelip sonra hezimete uğradıktan sonra Cmcm gel ws diyen ve antrepo önüne çağıran ölümsüz gittiğimde büyü bozman 15 bi git diyerek acıkca korkmuştur.Burdan Ölümsüze sesleniyorum istediğin yerde istediğin gibi ws atalım senin gibilerine artık pabuc bırakmayacağım.işte antreo önüne çağırıpta sonrada Bi git büyü bozman 15 demesinin Ss si.

http://img405.imageshack.us/i/123213.jpg/

Hadi ölümsüz hodri meydan istediğin an wsye hazırım ha bu arada makinaya girip dirençleri buz yapmayı unutma :lol:
Sakın dönüp bakma ardına , Krallar önde gider !
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

.................
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön